Hát urak, köszönöm a kommentcunamit! Izgalmas volt olvasni a kül. véleményeket, egymásnak feszülést! Nem is tudom mit gondoljak....igazság szerint én azt látom, azt érzem, amit DeLorean is írt:
Erre az AVX fórumosok válasza:
-Vegyél 200 ezerért centert inkább.
-Szar lesz az erősítőd, minek vennél mást? A Taga is sok hozzá.
-Semmiképpen se vegyél Klipsch, Polk, Monitor Audio szettet, mert ott a nevet kell megfizetni.
-Építs magadnak hangfalakat, hiszen a hangfalak is úgy készülnek a gyárban. Te is meg tudod csinálni, csak akarni kell.
-200 ezer forintod van rá? Keress más hobbit!
Hihetetlen!
Az a helyzet, hogy ez a TAGA az első HM szettem, ergo nekem nincs összehasoníltási alapom, csak mivel folyton azt látom mindenhol, hogy fikázzák, semmibe nézik a TAGA-t, ebből gondoltam, hogy akkor egy nevesebb gyártó terméke biztosan csak jobb lehet. De nekem személy szerint semmi bajom nincs ezzel, számomra megvan a HM feeling ezekkel is. CSerélgetni meg nem szeretnék folyton, azt a feleségem sem tolerálná, meg anyagi buktát sem szeretnék.
Egyébként most nézem, egy újonnan 175k kategóriás erősítőt lecserélt egy újonnan 55k kategóriás avr-re...
-->valaki írta ezt lentebb. Na ezt végképp nem értem. Mi az hogy 55k kategóriás AVR? A Denon X1100W és a Yamaha RX-V583 kb. egy kategória nem? Áruk is hasonló volt. Legalább is ÁK-n a legutolsó ismert áruk pont ugyanannyi.
...csak azért mert rá van írva, hogy atmos meg dolbyvision?
--> és akkor mi van? Én szeretném kihasználni ezeket a lehetőségeket, ha már egyszer van Dolby Vision képes TV-m. Atmos meg lehet hogy megint csak ördögtől való front height hangfalakkal. Hallgatói pozi fölé tett 4 mennyezeti biztosan jobb, de ahhoz drágább AVR kellene, meg aztán nekem ez is épp elég így!
Nem akarok további vitát, de más fórumon ilyenkor szokott jönni, hogy (némi túlzással) használtan 200k alatti árú erősítővel nincs is értelme házimozizni. Meg hogy az Atmos mekkora baromság így stb stb.
Köszönöm, szép napot!