Úgy gondoltam, hogy egy élő példa talán sokak számára érdekes lehet, hogy mit lehet kihozni az akusztikával úgy, hogy a szoba közben marad egy nappali, nem szenved csorbát semmit a használhatósága.
Mert itt jól látszik, mi volt előtte, és mi lett utána. Az eredmény jól mérhető és jelentősen hallható is. Miközben a rá költött pénz minimális volt. Talán egy olcsó kábel ára.
Főleg azért, mert a kanapé mögötti 4db fénykép nyomtatott panel helyére amúgy is valamilyen kép került volna, ami lehet drágább lett volna, mint a panelek. Legalább is, amit korábban a feleségem nézett, ahhoz képest kb. harmad ár, így igazából anyagilag pozitív lett a mérleg
Polcok is lettek volna, csak így az elhelyezés célzottan történt. Tehát az sem került pénzbe.
A hangszórók mögötti panelek kerültek összesen 30e Ft-ba, meg a szőnyeg alá a gumi lap 17e Ft volt.
Meg a mérés maga.
Szóval egy közepes kábel ára, vagy annyi sem, de az eredmény, egy ilyen kábel cseréjlhez képest szerintem nem is egy lapon említhető.
Szóval csak ezért gondoltam megosztani. Aztán mindenki azt a következtetést vonja le, amit szeretne.
Van akit talán inspirál, van akit nem érdekel, van akinek meg ez is kevés