Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Elac fs 409
Re: Elac fs 409
Elac fs 409 a nagyágyú mostantól nem nálam zenél tovább remélem sok örömötök lesz benne üdv mindenkinek ZÁRÓRA!!
elac
JÉG veled nagy elac fs 409 nagyon jó helyen lesz csütörtöktől köszönöm a lehetőséget üdv mindenkinek
elac
Én igyekszem, az árából a .3m már megvan. Akkor, nyélbe ütjük az üzletet?
Gyönyörű ebben a színben
Gyönyörű ebben a színben
Még mindig várom az ajánlatokat házimozi erősítőt vagy más szép hangfalat amit egyeztetés után beszámítanék üdv mindenkinek
elac
Üdv mindenkinek várom az érdeklődést az Elac ra ha valakit érdekel de csak szép állapotban lévő Denon vagy Marantz házimozi erősítőt beszámolok üdv
elac
Szia. Én is pont így jàrtam a 249.3 -al sérült volt az egyik mélyhangszóró ./valamelyik ismerősöm sajnos körömmel nézte meg milyen jól mozog a membrám/ Sok volt az érdeklődő de a hiba miatt nem kellett senkinek , bár maga a kabinet és minden egyéb 100 százalékos volt. Vettem egy új hangszórót kicseréltük , egy két hét múlva elvitték. Remélem te is így jàrsz. Sok sikert az eladáshoz.
Üdv mindenkinek aki megnézi a hirdetésem megvan a gyári hangszóró számlával igazolva ha valakinek felkeltette az érdeklődését akkor írj bátran üdv
- Csatolmányok
-
- IMG_20220209_202315.jpg (2.56 MiB) Megtekintve 3263 alkalommal
-
- IMG_20220209_202930.jpg (2.41 MiB) Megtekintve 3263 alkalommal
elac
Hallo mindenkinek jelenleg nem elérhető a hangfal mert a Németországi Kielből (elac székhely) rendeltem bele a sorszám alapján hozzá való gyári mélysugárzót és ezek után Bécsben lesz szervizelve. Nemsokára írok hogy mikor lesz megint elérhető üdv mindenkinek
elac
Hát köszi szépen tényleg nem nagy a probléma de akkor sem szeretnék félrevezetni senkit úgy gondolom így korrekt.
- Csatolmányok
-
- IMG_20220121_185947.jpg (2.65 MiB) Megtekintve 3995 alkalommal
elac
Lehet velem van a baj
, de én még most sem látom egyértelműen, mi a hiba.
Horzsolás a gumiperemen?
Pici nyomódások a membránon?
Felválás?
Horzsolás a gumiperemen?
Pici nyomódások a membránon?
Felválás?
Üdv mindenkinek íme egy jobb kép a hibáról. Természetesen a csodálatos hangot nem befolyásolja.
- Csatolmányok
-
- IMG_20220121_195815.jpg (2.08 MiB) Megtekintve 4079 alkalommal
elac
-
skeez_aka_redeye
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 32
Kedves Fórumozók!
Szeretnék segíteni abban, hogy ez a remek hangfal jó helyre kerüljön, egy igényes új tulajdonoshoz, ezért
aki “végállomást” vagy hosszabb időre szóló kikötést, esetleg egy fix pontot keres ami köré rendszert építhet, az ne keresgéljen tovább…
Nagyon sok hangfalat demóztam már az évek során (Bowertől a Focalon át a Sonusig stb. stb.) és mindenféle érdek vagy részrehajlás nélkül kijelenthetem, hogy az összes nagyobb (249 vagy a 400, 500, 600-as sorozatú) Elacra jellemző, hogy csövessel, félvezetőssel vagy hibrid elektronikával is agyonveri a kategóriájába tartozó más gyártók hangfalait akkor, ha műfaj függetlenül hallgatsz zenét.
Remélem jó helyre kerül, ahol megbecsülik, mert szenzációs hangfal.
Szeretnék segíteni abban, hogy ez a remek hangfal jó helyre kerüljön, egy igényes új tulajdonoshoz, ezért
aki “végállomást” vagy hosszabb időre szóló kikötést, esetleg egy fix pontot keres ami köré rendszert építhet, az ne keresgéljen tovább…
Nagyon sok hangfalat demóztam már az évek során (Bowertől a Focalon át a Sonusig stb. stb.) és mindenféle érdek vagy részrehajlás nélkül kijelenthetem, hogy az összes nagyobb (249 vagy a 400, 500, 600-as sorozatú) Elacra jellemző, hogy csövessel, félvezetőssel vagy hibrid elektronikával is agyonveri a kategóriájába tartozó más gyártók hangfalait akkor, ha műfaj függetlenül hallgatsz zenét.
Remélem jó helyre kerül, ahol megbecsülik, mert szenzációs hangfal.
Nekem “csak” az fs-249be van…
sok-sok doboz (teszt/hallgatózás) után, már nem keresem tovább
, de még csak kíváncsi sem vagyok másra
(ismerem/tudom, hogy szólnak, mit nyújtanak más gyártók sokkal drágább dobozai is)
Sok sikert az eladáshoz, nagyon nagy élményben lesz része annak aki ezt “meglépi”.
Elnézést a beleszólásért.
sok-sok doboz (teszt/hallgatózás) után, már nem keresem tovább
(ismerem/tudom, hogy szólnak, mit nyújtanak más gyártók sokkal drágább dobozai is)
Sok sikert az eladáshoz, nagyon nagy élményben lesz része annak aki ezt “meglépi”.
Elnézést a beleszólásért.
-
skeez_aka_redeye
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 32
Ajánlom mindenkinek!
Nagyon részletező, kiváló dinamikai tartománnyal rendelkező hangfal és remek ár/érték arányú. Emelett pedig gyönyörű szép! A nagy Elacokra jellemző, hogy műfaj függetlenül képesek teljes spektrumban, pontosan megjeleníteni az adott forrásanyagot, mindegy, hogy jazzt hallgatsz vagy rockot.
Szuper vétel!
Nagyon részletező, kiváló dinamikai tartománnyal rendelkező hangfal és remek ár/érték arányú. Emelett pedig gyönyörű szép! A nagy Elacokra jellemző, hogy műfaj függetlenül képesek teljes spektrumban, pontosan megjeleníteni az adott forrásanyagot, mindegy, hogy jazzt hallgatsz vagy rockot.
Szuper vétel!

Elac fs 409 ha érdekel valakit szívesen megmutatom vagy szóban segítek ha valaki elac hangfalban gondolkodik BUÉK mindenkinek.!
elac
Ez meseszép!
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712
Bocsi itt a kép a hibáról lent látható és a látható hajszál karcokról
- Csatolmányok
-
- IMG_20211221_094022.jpg (2.1 MiB) Megtekintve 6623 alkalommal
-
- IMG_20211221_093948.jpg (1.96 MiB) Megtekintve 6623 alkalommal
elac
- tonee73
- Kiemelt Moderátor

- Értékelés: 6353
Erről egy (vagy több) fotó nem ártana, azért ez nem a 140 ezres kategória.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.