fülelek írta: ↑2022.02.08., kedd 17:03
Ha esetleg valami nem tetszene, két lépéses tuninggal lehet felsőbb osztályba léptetni, az első lépcsőhöz nem kell semmit venni, a másodikhoz már egy egész keveset (<700Ft) kell költeni (nem dugóra, az megfelelő).
Sajnos dogozni kell vele, ügyességtől függően 1-2-3 órát.
De előbb tessék jól meghallgatni legalább 5-6 órát menjen egyfolytában, aztán tessék panaszkodni/örvendezni
Szia!
Már most így frissen is érzem benne a hangot,tehát jöhet az a tuning ajánlat akár most is.
Dél körül szereltem fel a fiókban évek óta figyelő dugókkal,bekötöttem,és őszintén szólva nem vártam semmit tőle,de ez meglepett,mert jó.Hallgattam egy pár órát és éreztem is benne a potenciált,de volt egy kis szétszórtság a hangjában,aztán beugrott hogy nem kezeltem le a csatikat.Kivettem,lekezeltem deoxit goldal,vissza,és ezután egy olyan kisímult és letisztult hangot mutatott mintha kb már be lenne járatva,holott még közel sincs,de baromi jók ezek a kencék.
Utána néztem a külföldi oldalokon is,és dicsérik ezt is,meg még egy párat,de tényleg jónak tűnik,remélem pár hónap múlva is ezt mondom.