Tudok adni gyári kulcsot, ha kell. Van vagy 8.dixie-chicken írta: ↑2022.02.05., szomb. 10:03láma kérdés,tegnap voltam a Kácsánál,csak darabszámra "zacsiban van" (kulcs nuku),viszont ami nem igazán tetszik,csavar vékonya, elég nagy mértékben belelógnak látszólag a fém csatlakozó kábelbefogadó részébe,és pici a hézag a külső mü.a. szigetelésig,milyen vastag kábelt tud ez úgy normálisan fogadni,hogy a kilógó csavar feje,ha benne van a kábel,nem akadályozza meg,a külső szigetelő,normális feltekerését ?Aszpirin írta: ↑2022.01.26., szer. 21:10Nem vitatkozva a többivel, csak ehhez egy hozzáfűznivaló: Bár darabra rendeltem, az AQ SureGrip 100 8-as csomagolásban, eredeti dobozban érkezett, pontosan feliratozva gyárilag, 2 db piros "Amp" felritattal, 2 db piros "Speaker" felirattal, ugyanez feketében "Amp" ill. "Speaker" feliarattal (ha gondolod, teszek be róla fényképet), van ilyen teljes készlet, és tartalmaz kulcsot is. Tehát ebben a készletben van kulcs, használtam is. Azt ugyan nem tudom, hogy rendesen-e, de meghúztam, amennyire tudtam/gondoltam, persze nem akartam beleszakítani a menetet, ezért nem erőltettem a végletekig... Az pedig, hogy előtte megtisztítottam a kábelvégeket, nem valószínű, hogy ártott volna...
P.S. Nem kell végül saját képet készítenem mert találtam netes felvételt, és a csomagolás pontosan így néz ki, csak gondold bele az aranyozott dugókat az ezüstözöttek helyett (ugyanannyiba kerülnek, én az aranyozottat választottam, mert laikus fejemmel azt gondoltam, hogy az ezüstözött jobban vezet ugyan, de hamarabb oxidálódik. A csomag egyébként még egy kis zacsit is tartalmaz, plusz négy csavarral, gondolom ezt elvesztődés/elgurulás esetére teszik hozzá, mert amúgy az összes csavar a helyén van a csatikban is:
Ja, és a hely, ahonnan rendeltem: KáCsa Audio. 1900 ft darabja, 8 darabot kell kérni, kommentbe beírtam, hogy teljes szettet kérek, és ez jött, dobozostól, mindenestől. Egyre jobban kedvelem a KáCsát, de ez más lapra tartozik...
köszi![]()
De, megakadályozza. Attol fugg mennyire összenyomható a vezeték. Tudok adni kölcsön próbára ilyen dugot.