Na, akkor már nem kell sokat várnom, csak 20 évet még kbdixie-chicken írta: ↑2022.02.05., szomb. 14:23igen,ebben igazad van,a fekete érzékenyebb porolgatás végett,de talán elegánsabb...nem tudom ez izlés kérdése is talán...az átalakitó használata (100/110V vs 220/240V ) nekem annyira nem szimpi+tedd hozzá magas szállitási költség+vám+áfa...EU-n belüli pédányt keresnékAlex_Aston írta: ↑2022.02.05., szomb. 13:49Alapvetően rühellem a fekete cuccokat, pláne a folyamatos por törlést is.dixie-chicken írta: ↑2022.02.05., szomb. 12:30
én elengedtem a szinpárositást,házon belül,amikor megvolt a 14KIS...most sem pászolnak szinben a PM11S2,és a CD lejátszóm...de ez ingerencia kérdés...elég nagy hangzásbeli eltérés van a PM16 vs 14KIS között,a 14KIS javára,sztem...de az is lehet hogy a kisebb pédány "mackósabb" hangja "szerethetőbb" lehet bizonyos szintig...
![]()
Nem kérdés, hogy komolyabb a 14-es vas, csak az, hogy nekem kell e igazából, vagy csak vágyom rá.![]()
Japán eBay tele van az arany színűekkel, ahol nyilván több kelt el, mint a világ más tájain. Pro, hogy ott még olcsóbb is, és valószínű patent állapotúak, kontra, hogy ki tudja, ideér e, és olyan állapotban e, illetve 100V-os trafóval kell utana "bohóckodni"....de megnyugtatlak,van hogy a végen összeáll a puzzle,és ezt most nem szivatásként mondom,csak ki kell várni...én 1982-ben láttam mahagony thorens 126-ost,Münchenben,Elektro Egger-nél,akkor mondtam hogy ilyet akarok,1985-ben vásároltam az első példányomat,a 10-ik (!!!) példanyom lett mahagony,2020-ban vásároltam,Münchenben,naprakészen pont ma 2 éve ,első túlajtol,38 évig 1 kézben volt..
![]()
Eu-n belül 1db KIS modellt láttam, de 2100 euró szerintem kissé magas érte.
A "mezei" PM14 sem lehet rossz, de az talán nem annyival jobb a 16-osnál. Ezt nagyon meg kéne hallgatni. Csak odakint nem tudom saját rendszerrel. Egy KIS modell esetében ez nem is érdekelne, csak hoznám haza rögvest
Vagy várok türelemmel. Ahogy néztem, az AVX-en kb. 2-3 évente felbukkan 1-1 példány. Lehet hamarosan újra.