Persze,csak úgy általában az izgalmasabb kiadványok mint pl a dick's picks széria baromi drága lett,csak úgy röpködnek a 20-30-40 ezres árak még cd vonalon is.dixie-chicken írta: ↑2022.02.01., kedd 11:09az egy extrem magas ár erre a kiadványra..megyen az olcsóbban is,ha rákeres az ember az EAN számára:0603497844340Shimano írta: ↑2022.02.01., kedd 10:39Azta!dixie-chicken írta: ↑2022.01.31., hétf. 20:03
cd,cd...az más![]()
![]()
![]()
https://www.rareblackgold.de/en/Fillmor ... gK2h_D_BwE
Most néztem csak rá erre a linkre,és az árat látva örülök hogy nem most kéne ezeket beszereznem.
4-5 évvel ezelött kattantam rá mélyebben a grateful dead-ra,és emlékszem hogy mikor leadtam egy nagyobb rendelést,utána hivtak is hogy biztosan kell ez nekem,mert az kb egy szatyorni album volt.Akkor sem volt olcsó,de ez durva.
A dick's picks anyagok beszerzése miatt is sokat "mentem",jött az akkor a világ minden tájáról.![]()
![]()
A legjobb árakat első nyomatos sorlemezeknél mikor még gőzerővel gyűjtögettem az mg recordsnál találtam,nem tudom most mi van náluk.Az innen onnan beszerzett usa koncertnyomatok már akkor is sokknak tűntek,de most méginkább az ahogy nézem.