Ezt, csak én is, megerősíteni tudom.......fülelek írta: ↑2022.01.11., kedd 21:48A legfontosabb, hogy tisztítsuk meg a csatlakozókat, ez adja a hatás egyik felét. A kenés a hosszú távú egyenletes hangminőséget segíti elő, valamint nyugodtabb lesz tőle a hangzás más változás nélkül.
Én nem próbáltam az előbb leírtakat mind, csak a VdH-t és a Deoxit goldot, de ezenkívül viszont több más terméket is kipróbáltam, mindegyiknek pozitív hatása volt, de a legnagyobb hatása kétség kívül a Deoxit goldnak van, ezért aztán ennél maradtam. (kb. 15 éve). Amikor először bekenjük az összes csatlakozót, akkor nagyon fülbe mászó a változás, aki nem hiszi, az járjon utána, vagy hallgassonamit akar...
Talán egy kicsit tovább gondoltam...Miért is ,csak a készüléken kívüli csatlakozókról beszélünk...
Persze tudom ,,,, én sem szedem szét ,a ps audiomat semmi pénzért ...de van régi cd lejátszóm philips 304 es ,kora már 40 év ..benne nem kevés csatlakozó ...
Átkentem deoxit kencével nem kis munka, de ámulok és bámulok azóta....Ja és hallgatom ezerrel.

Szóval ,ha van olyan készülék a rendszerben, amihez hozzá mer az ember nyúlni ....talán megér egy próbát ,a csúszó érintkezők átkenése...
Azért senki se szedje szét drága új készülékeit,,,de gondolom ,vannak régi készülékek is, rendszerekben...az idő vasfoga..