Itt egy lista a fw update-el DV kompatibilissá tett erősítőkről:cisco írta: ↑2022.01.28., pén. 11:53Pont a Dolby Vision miatt! a 2.0a vs 2.1 között van különbség sávszélben 18 vs 48gbps átvitel.bigwinnie írta: ↑2022.01.28., pén. 11:31Decemberben vettünk új TV-t, ami Dolby Vision képes, ill. az 5.1 rendszerem ki lett egészítve front height-okkal, ezért cserélném az erősítőt olyanra, ami tud Atmost és DV-t is (akár fw frissítéssel). Az, hogy most 1700-as széria megy, de kb. ugynazokat a hang/kép formátumokat tudja az 1300 is (Dolby Atmos Height Virtualization, DTS Virtual:X, HDR10+, VRR, 4K@120Hz, upscaling --> kb. ennyi a plusz tudása video/audio terén az 1700-nak), nem fizetnék min.2x annyit érte (nem is szeretnék. Ezért nézek használtan, és belépő szinten (ok, presze az 1700 is az, csak mivel még új, az ára)
Nem tervezek kategória váltást, nekem ez bőven megfelel. De egyébként ezért is írtam, hogy a Yamaha szimpatikusabb, mert újabb, és talán tudásban is jobban megfelelne. Summa summárum...miért baj az, hogy ha 4-5 évvel ezelőtti az erősítő, de tud mindent, ami nekem kell!?![]()
Az 1700-as: It supports all major high-dynamic-range video formats, including Dolby Vision, HDR10, HDR10+, Dynamic HDR, and HLG. HDCP 2.3 is supported on all six of its HDMI inputs and the output.
Tehát az 1300-ason nem fog átmenni a Dolby Vision csak a hdr10.
https://support.denon.com/app/answers/d ... -receivers
Akkor most ez micsoda, mit jelent? Ha tudja, akkor miért ne menne át? A TV-men amúgy 2.0-s HDMI van (Hisense U8QF).
Tudomásom szerint a DV-höz nem kell 2.1, akár 1.4-en is átmegy.