De még milyen jóóó......(Takács J.csöves Mod.2003 ból)Shimano írta: ↑2022.01.30., vas. 11:20Abban aztán van bőven csati.Egyszer nekiálltam én is,alsó felső burkolat le,egy kis ámulás a benne lévő sok drótongyongyhalas írta: ↑2022.01.30., vas. 09:48
Ezt, csak én is, megerősíteni tudom.......
Talán egy kicsit tovább gondoltam...Miért is ,csak a készüléken kívüli csatlakozókról beszélünk...
Persze tudom ,,,, én sem szedem szét ,a ps audiomat semmi pénzért ...de van régi cd lejátszóm philips 304 es ,kora már 40 év ..benne nem kevés csatlakozó ...
Átkentem deoxit kencével nem kis munka,aztán az összes elérhető csúszósaru lekezelése.Elhasználtam rá majd egy fél doboz vdh sprayt,viszont a hangjára már nem emlékszem,de biztos jó lett ha annyit dolgoztam vele.
![]()
Az aztán szép időszak volt,jöttek mentek a vacakabbnál vacakabb vasak nálam.Még ma is beleborzongok ha visszagondolok rá.Ez a 304-es persze jó volt,vagy nem?
,nem is emlékszem,de akkoriban nagy hájp lengte körül,az tisztán bejön.
Távirányító hol működött hol nem ...na innen jött a kívánalom "kényszer"....leszed a csati és keneget,mindegyik ha már szét van szedve...+ csövek lábai foglalatai...2 órás szöszmösz munka.
Nem minden lejátszónál van ennyi kábelköteg és csúszka de egy kettő soklábas, minden készülékben található.
A hangja nagyon változott, nem csak mintha...Ja és műkszik a távirányító