Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kábelezzünk

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 2488

Re: Kábelezzünk

Hozzászólás Szerző: supravox »

mishow írta:
2022.01.03., hétf. 11:21
prando írta:
2022.01.02., vas. 22:14
supravox írta:
2022.01.02., vas. 17:40
De az AQ Carbon...
Hàt az elèg szörnyű.
hát, ugye ízlések és....
Érdekes, hogy minden AQ csoporttesztben, minden kábeltípusnál azt írják, hogy a Carbon a legkiegyensúlyozottab ár-érték arányú szint a modellcsaládon belül. Érezhetően nagyot lép a belépő Pearl/Forest/Cinnamon vonaltól, felfelé viszont a már minden lépés nagyon sok plusz pénzbe kerül, ami ugyan mindig hallható, csak nem biztos, hogy megér annyit.
De valóban ízlés, rendszer - no meg pénztárca kérdése a dolog ... :rolleyes:
Ez mind igaz amit írtàl,viszont a felsorolt 3 AQ kàbelnèl,sajàt tapasztalat szerint,a sima nyomtató kàbel is hallgathatóbban szólt mikor próbàlgattam.
Azok pont a kidobott pènz kategória.
De sztem az AQ Vodka az igazàn nagyàgyú.
Aminèl meg nekem jobban tetszik a Via..
De ez ilyen jàtèk.
Èn nem hallok màsok fülèvel.Csak azt osztom meg amit a sajàt rendszeremben tapasztaltam.
Aztàn valaki vagy figyelembe veszi vagy nem.
Ha màr kérdezett😀
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

fülelek
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5133

Hozzászólás Szerző: fülelek »

mishow írta:
2022.01.03., hétf. 11:21
prando írta:
supravox írta:
De az AQ Carbon...
Hàt az elèg szörnyű.
hát, ugye ízlések és....
Érdekes, hogy minden AQ csoporttesztben, minden kábeltípusnál azt írják, hogy a Carbon a legkiegyensúlyozottab ár-érték arányú szint a modellcsaládon belül. Érezhetően nagyot lép a belépő Pearl/Forest/Cinnamon vonaltól, felfelé viszont a már minden lépés nagyon sok plusz pénzbe kerül, ami ugyan mindig hallható, csak nem biztos, hogy megér annyit.
Bizonyára találkoztatok már mindannyian olyan hifi/zenekedvelővel, akinek az ízlése -finoman szólva, nem felelt meg a személyes elvárásaitoknak, persze a kultúrember nem szól ezügyben, elvégre mindenki avval a kezével törli ki, amelyik a hosszabb -én papírral :smile29:
Legfeljebb legközelebb nem hívod meg, vagy nem mész el hozzá bármit se együtt hallgatni.
Miért gondoljátok, hogy az interneten megjelenő ítéletek biztos (nektek) normális érték ítéletű emberektől van? Legalább annyira eltérnek külfödön a hifi hobbit űzők szubjektív ítéletei, mint kis hazánkban. Sőt.
Azt írják, azt mondják, csupa jót írnak róla, csoport teszten jobb volt, moint a ruhaszárító kötél, ami meg jobb volt, mint a gatyamadzag, stb.
Ha találsz olyan vélemény alkotót, aki olyasmikről is írt pozitív/negatív kritikát, amiket te is pont olyannak ítéltél, amikor személyesen meghallgattad, és számos alkalom volt ilyen, ami legalább 4, akkor mondhatod azt, hogy adott fószer ítéletében megbízol. De addig hagyjuk ezeket a csacska következtetéseket.
p.s.
Megy haza a szőke nő az autóvezetői vizsga után. A férje gúnyosan kérdi:
- Na, meghúztak?
- Ketten is szendvicsben, de legalább megvan a jogsim!

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2539

Hozzászólás Szerző: mishow »

Tctronic írta:
2021.12.28., kedd 17:35
mishow írta:
2021.12.28., kedd 17:07
Na, ha már ennyire belebonyolódtunk a TOSLINK témakörbe ...
a Forest/Cinnamon szintig érzem a realitást, esetleg a Supra ZAC, vagy a QED Profile jöhet szóba ...
TV és DAC között nekem is volt Noname (illetve talán Hama) optikai bekötve. Kipróbáltam AQ Forest-et , én nem hallok eltérést YT-ról, de az AQ maradt bennt, mert az szebb :rolleyes:
Ahogy egy barátom szokta mondani, ne essünk el úgy a csatában, hogy ki se húztuk a kardunkat :rolleyes:
Van itthon egy QED Profile optikai kábelem, jelenleg pihenőben, mert ahová kellene, oda rövid.
Viszont pont elér az Auralic Minitől a Heed DA-ig, tehát fordítottam egyet a teszten: a meglévő QED kábelt hasonlítottam össze a mostani TV kábelemmel a streamer és a dac között.
Úgy gondoltam, mivel itt eleve jobb a (hang)minőség, a különbségnek is hallhatóbbnak kell lennie.
Nos, jól gondoltam, tényleg hallhatóbb, de árnyalatnyi.
A QED sávszélei, főleg a magasai szebbek, tisztábbak, de az olcsó kábelnek meg teltebbek a mélyei (vélhetően a hangzási ballansz eltolódása miatt) és úgy általában "puhábban" szól. Hangsúlyozom, a különbség épp kihallható, és nem TV-n, hanem streameren. Szóval ezért tényleg nincs értelme váltani.
DE - és ezzel utalok egy másik fórumtárs korábbi kérdésére - ha már így be volt kötve minden, össze tudtam hasonlítani az optikaikat a koax kábellel, és nincs kérdés: a koax dinamikában, sávszélekben, részletezésben, levegősségben, tempóban - vagyis mindenben - határozottan és pár taktus után egyértelműen kihallhatóan legyőzte bármelyik toslinket.
Hát ennyi ... :smile53:

mishow
V.I.P.
V.I.P.

prando írta:
supravox írta:
De az AQ Carbon...
Hàt az elèg szörnyű.
hát, ugye ízlések és....

prando
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 160

Hozzászólás Szerző: prando »

supravox írta:
prando írta:
2022.01.02., vas. 16:56
white-tiger írta:
2022.01.02., vas. 14:31

Ez engem is érdekelne, plusz ha valaki több típust és árfekvésűt próbált esetleg, ez irányú tapasztalata is...
Volt a napokban egy Fészes csoportban erről is beszélgetés, Koscsó Ferenc (aki azért név a szakmában) a Vention Cat8-at említette, mint nagyon jó, de szerfelett olcsó kábelt, neki ezek és AQ Carbonok vannak, jóval drágább kábeleket cserélt le ezekre. Próbáld meg. főleg a Ventiont!
hát, ugye ízlések és....

Minden tiszteletem a Feriè.
Simàn lehet jó ez a Vention.
De az AQ Carbon...
Hàt az elèg szörnyű.
Meglep ha azt hallgatja.
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

prando írta:
2022.01.02., vas. 16:56
white-tiger írta:
szalci írta:
2022.01.02., vas. 11:40
Szervusztok!

Tanácsot szeretnék kérni ethernet kábel ügyben. Szükségem lenne egy jobb hangú darabra. Jelenleg Audioquest cat7 -nem tudom milyen- típust használok, több félét. A mostani készülék elrendezés során az a bajom kerekedett, hogy ezek annyira merevek, hogy szinte tépik ki a csatlakozót az aljzatból, a gyári szerelt csatlakozó is jön szét rajta, pedig óvatosan kezelem. Szóval olyan típusra érdekelne, ami könnyen hajlítható. Árfekvés stb nem érdekes, bármilyen lehet, csak Magyarországon beszerezhető legyen. A legjobb lenne, ha a KÁCSA boltban megvehető és szereltethető lenne. Köszönöm előre is a tanácsot.
Ez engem is érdekelne, plusz ha valaki több típust és árfekvésűt próbált esetleg, ez irányú tapasztalata is...
Volt a napokban egy Fészes csoportban erről is beszélgetés, Koscsó Ferenc (aki azért név a szakmában) a Vention Cat8-at említette, mint nagyon jó, de szerfelett olcsó kábelt, neki ezek és AQ Carbonok vannak, jóval drágább kábeleket cserélt le ezekre. Próbáld meg. főleg a Ventiont!
Minden tiszteletem a Feriè.
Simàn lehet jó ez a Vention.
De az AQ Carbon...
Hàt az elèg szörnyű.
Meglep ha azt hallgatja.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok

prando
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 160

Hozzászólás Szerző: prando »

white-tiger írta:
szalci írta:
Szervusztok!

Tanácsot szeretnék kérni ethernet kábel ügyben. Szükségem lenne egy jobb hangú darabra. Jelenleg Audioquest cat7 -nem tudom milyen- típust használok, több félét. A mostani készülék elrendezés során az a bajom kerekedett, hogy ezek annyira merevek, hogy szinte tépik ki a csatlakozót az aljzatból, a gyári szerelt csatlakozó is jön szét rajta, pedig óvatosan kezelem. Szóval olyan típusra érdekelne, ami könnyen hajlítható. Árfekvés stb nem érdekes, bármilyen lehet, csak Magyarországon beszerezhető legyen. A legjobb lenne, ha a KÁCSA boltban megvehető és szereltethető lenne. Köszönöm előre is a tanácsot.
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.

supravox
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

white-tiger írta:
szalci írta:
Szervusztok!

Viablue..
Teljesen kiegyensúlyozott.hangzàs.
Semmi hibàja nincs.
Gyönyörűen van szerelve.
Hajlèkony.
Nem dràga.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

zx07 írta:
2022.01.02., vas. 15:35
Lehet, hogy eretnekség amit mondok, de ide egy bárhol kapható CAT 8 SSTP árnyékolású kábel nem lenne jó? Tudom, nem audiofil boltból való... de tudja a 2000Mhz-es jelátvitelt és 40 Gbps-os sebességet. Pld. Vention.
Ugyanezt akartam írni.
Én most készülök kipróbálni a Ventiont a tévéhez.
Az alza.hu fillérekért adja a CAT8-ast, és van belőle lapos meg pamutborítású kivitel. Eléggé hajlékonyak, főleg a lapos.
Ha nem válik be, akkor se buksz rajta semmit.
Amúgy a gyári szerelt AQ sokkal vékonyabb, mint amit a Kacsában szerelnek, de sokkal drágább.
Nekem itthon Supra cat8 van a streamer és a router között, jó a hangja, de ez is merev.

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 189

Hozzászólás Szerző: zx07 »

white-tiger írta:
szalci írta:
Szervusztok!

Lehet, hogy eretnekség amit mondok, de ide egy bárhol kapható CAT 8 SSTP árnyékolású kábel nem lenne jó? Tudom, nem audiofil boltból való... de tudja a 2000Mhz-es jelátvitelt és 40 Gbps-os sebességet. Pld. Vention.
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV

white-tiger
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 86

Hozzászólás Szerző: white-tiger »

szalci írta:
Szervusztok!

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3176

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

MrCollector írta:
2022.01.01., szomb. 22:40
zoli73 írta:
2021.12.27., hétf. 18:08
Szép napot mindenkinek!

Szeretnék felvetni egy témát, ami néhány napja foglalkoztat.
Történt ugyanis, hogy napokban vásároltam egy pár hangsugárzó kábelt(a típusa most nem fontos).
Legalább 2x3m-esre, és egyik végén banándugó, a másik végén villás szerelésűre volt szükségem. Nos, a kábel amit beszereztem, minden említett paraméternek megfelel, csak éppen pont fordítva!
Értem ez alatt, hogy nekem az erősítő csak villát fogad, tehat ide kellene a villás felét csatlakoztatni.
Igen ám, de az új kábelen, az irány jelölés szerint a hangsugárzó felőli végén vannak a villak.
Tehát csak fordított irányban tudom/tudtam bekötni. Mivel gyári szerelésű, ezért megbontani nem akarom.
Gyaníthatóan, az előző gazdája(i), "irányhelyesen" használták, tehát úgy is lett bejáratva.
Kérdésem, akkor ezt a kábelt nekem most újra be kell járatnom, ha így akarom(mert így tudom) használni?
Vagy így soha nem is fogja a valós tudását nyújta?
A poén az egészben, hogy mindössze néhány óra használat után, már egyértelműen jobbnak mutatkozik minden téren az elődjénél.
Az esetleges válaszokat köszönöm!

Zoli
Cseréld át a csatlakózókat!
Ne haragudj, de azt nem igazán értem, hogy mire gondolsz?
Ahogy feljebb olvastad is, a kábel gyári szerelésű, a villak(amilyet még sehol nem láttam) krimpelve vannak, csak roncsolással tudnam eltávolítani őket. Innentől kezdve a gyári szerelés nem reprodukálható.
Tehát ez nem opció. Ahogy az sem, hogy esetleg a végerősítő kimeneteit csréljem/cseréltessem banándugót fogadó terminálokra.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

szalci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 104

Hozzászólás Szerző: szalci »

Szervusztok!

cables
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 2281

Hozzászólás Szerző: cables »

Szerintem ne cseréld át! Használd így!

MrCollector
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 435

Hozzászólás Szerző: MrCollector »

zoli73 írta:
2021.12.27., hétf. 18:08
Szép napot mindenkinek!

Szeretnék felvetni egy témát, ami néhány napja foglalkoztat.
Történt ugyanis, hogy napokban vásároltam egy pár hangsugárzó kábelt(a típusa most nem fontos).
Legalább 2x3m-esre, és egyik végén banándugó, a másik végén villás szerelésűre volt szükségem. Nos, a kábel amit beszereztem, minden említett paraméternek megfelel, csak éppen pont fordítva!
Értem ez alatt, hogy nekem az erősítő csak villát fogad, tehat ide kellene a villás felét csatlakoztatni.
Igen ám, de az új kábelen, az irány jelölés szerint a hangsugárzó felőli végén vannak a villak.
Tehát csak fordított irányban tudom/tudtam bekötni. Mivel gyári szerelésű, ezért megbontani nem akarom.
Gyaníthatóan, az előző gazdája(i), "irányhelyesen" használták, tehát úgy is lett bejáratva.
Kérdésem, akkor ezt a kábelt nekem most újra be kell járatnom, ha így akarom(mert így tudom) használni?
Vagy így soha nem is fogja a valós tudását nyújta?
A poén az egészben, hogy mindössze néhány óra használat után, már egyértelműen jobbnak mutatkozik minden téren az elődjénél.
Az esetleges válaszokat köszönöm!

Zoli
Cseréld át a csatlakózókat!

bézsé
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: bézsé »

Oké, köszönöm szépen. :)

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6187

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

bézsé írta:
2021.12.29., szer. 18:45
Sziasztok!
Kicsit megkavarodtam, kérlek segítsetek!
RCA kábellel DAC-ot kötnék össze erősítővel.
A DAC-on az RCA csatik piros és fehér jelölésűek.
Az erősítőn pedig piros és fekete.
Az RCA kábelen pedig fehér és fekete a szín jelölés.
Melyiket hová kell dugni? Fekete a pirosba, fehér a feketébe?
Gondolom a nyíl irány a kábelen a jel folyamot kell kövesse, tehát a DAC-ból az erősítő felé kell mutasson.
Előre is köszönöm a segítő válaszokat, Zsolt
Az irány mindig a forrás felől az erősítőbe.A kábelek színkódja mindegy, nézd meg melyik a left és right (bal és jobb) a DAC-on és az erősítőn, majd értelemszerűen az azonosakat kösd össze.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

bézsé
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: bézsé »

Sziasztok!
Kicsit megkavarodtam, kérlek segítsetek!
RCA kábellel DAC-ot kötnék össze erősítővel.
A DAC-on az RCA csatik piros és fehér jelölésűek.
Az erősítőn pedig piros és fekete.
Az RCA kábelen pedig fehér és fekete a szín jelölés.
Melyiket hová kell dugni? Fekete a pirosba, fehér a feketébe?
Gondolom a nyíl irány a kábelen a jel folyamot kell kövesse, tehát a DAC-ból az erősítő felé kell mutasson.
Előre is köszönöm a segítő válaszokat, Zsolt

Gulka.
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 389

Hozzászólás Szerző: Gulka. »

Alex_Aston írta:
2021.12.29., szer. 09:39
Gulka. írta:
2021.12.29., szer. 09:13
Segítségeteket szeretném kérni. A tunerem és az erősítőm közé keresek 5 méteres rca kábelt.
Szívesen venném az ajánlásokat olcsó és tisztességes minőségű kábelre. Olyan 1000-1500 Forint/méter.
Valami titkos tippnek nagyon örülnék.
Van egy 5m-es Monitor típusú gyári kábelem.
Fiókban pihen, szívesen odaadom próbára. Ha tetszik, maradhat is. Nekem nem kell.
Árban kb. ott lehet, mert kb. 16-17 éve vettem 5e Ft körüli áron.
Köszönöm az ajánlást! Privátban a többit...
Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990 + Pro-Ject Dac Box E.
Zu Audio Birth + Libtec + HiDiamond D2 / D3 + QED QE 8104 / 8107 / 8174 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike + Takstar Pro 70.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3277

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Gulka. írta:
2021.12.29., szer. 09:13
Segítségeteket szeretném kérni. A tunerem és az erősítőm közé keresek 5 méteres rca kábelt.
Szívesen venném az ajánlásokat olcsó és tisztességes minőségű kábelre. Olyan 1000-1500 Forint/méter.
Van egy 5m-es Monitor típusú gyári kábelem.
Fiókban pihen, szívesen odaadom próbára. Ha tetszik, maradhat is. Nekem nem kell.
Árban kb. ott lehet, mert kb. 16-17 éve vettem 5e Ft körüli áron.
Csak a Marantz! :-D

Gulka.
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 389

Hozzászólás Szerző: Gulka. »

Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990 + Pro-Ject Dac Box E.
Zu Audio Birth + Libtec + HiDiamond D2 / D3 + QED QE 8104 / 8107 / 8174 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike + Takstar Pro 70.

mishow
V.I.P.
V.I.P.

Köszi a hsz-eket srácok! :smile32:
A’szem marad a meglévő, kb a Klotz szintje lehet, bajom nincs vele, szóval bogár leütve!
bocs.gif

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1018

Hozzászólás Szerző: BLX »

kupecke írta:
2021.12.28., kedd 17:35
Összehasonlítási alapom nincs, de a Klotz kábelek alapszinten megfelelőek, nekem a tv-ből egy ilyen Klotz optikai jön ki
ára teszkós ( vackor sok éve hallotta valahol, valamivel, szerinte sz.r ;) )
https://www.muziker.hu/klotz-fohtt03-3- ... EAQAvD_BwE
Én is használok ilyen Klotz kábelt. Szerintem nincs vele gond. Ez a verzió elég rugalmas, jól el lehet vezetni a cuccok között. Itt talán kicsit olcsóbb:

https://elimex.hu/termekek/2969/klotz_- ... ?catid=649

Tctronic
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 2714

Hozzászólás Szerző: Tctronic »

mishow írta:
2021.12.28., kedd 17:07
Na, ha már ennyire belebonyolódtunk a TOSLINK témakörbe, feltennék most én is egy gyakorlati kérdést optikai kábel ügyben, hátha van valakinek konkrét tapasztalata:
Jelenleg a TV (Sony XF7000 sorozat) és a Heed DA között egy 2m-es olcsó médiamarkeces Avinity - vagyis HAMA - optikai van (a legolcsóbbik, nem a papírdobozos) de mert egyre több zenei streamet nézünk - részben YT, részben zenei médiatárak (pl MÜPA) - így felmerült bennem, hogy ezen a fronton talán lehetne javítani gondolkodik.gif Elárulom, igazából semmi baj vele, csak háthamégis, vagyis a hifibogár ezúttal bemászni készül a tévébe ... :D
Kérdésem: kinek van tapasztalata, és ha igen milyen arra nézve, meddig érdemes elmenni, ameddig még hallható a javulás, de még nem hallani ki a rendszerhibákat?
MIvel kell a két méter, így az AQ 1,5-esek kiesnek, a 3m meg árban ugrik egyet. Itt valahol a Forest/Cinnamon szintig érzem a realitást, esetleg a Supra ZAC, vagy a QED Profile jöhet szóba (ezekből van 2m), vagy a QED Peformance (ez csak 3m) de ez nem túlzás-e tévéhez?
További tippeket örömmel fogadok, esetleg fiókban elfekvő darabokat szívesen kipróbálnék, ha a környékemen (JB-Gyöngyös-BP) tud valaki adni pár napra.
TV és DAC között nekem is volt Noname (illetve talán Hama) optikai bekötve. Kipróbáltam AQ Forest-et , én nem hallok eltérést YT-ról, de az AQ maradt bennt, mert az szebb :rolleyes: Jobbal/drágábbal nem próbáltam, nem hiszem sokat hozna(?)
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1301

Hozzászólás Szerző: kupecke »

Összehasonlítási alapom nincs, de a Klotz kábelek alapszinten megfelelőek, nekem a tv-ből egy ilyen Klotz optikai jön ki
ára teszkós ( vackor sok éve hallotta valahol, valamivel, szerinte sz.r ;) )
https://www.muziker.hu/klotz-fohtt03-3- ... EAQAvD_BwE

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”