Szia!scaurus írta: ↑2021.12.31., pén. 16:27Megnéztem az új Sissi (Sisi) sorozat első 2 részét.
Dominique Davenport vitathatatlanul gyönyörű:
https://www.castupload.com/actors/dominique-devenport
Aztán az első 2 rész erényei ennyiben ki is merültek.
Egy modernizált történelmi alak minden spirituszt nélkülöző története, azaz egy technikailag ugyan rendben lévő, de lélektelen iparosmunka.
Zeng a (bulvár)sajtó, hogy a sorozat "szexuálitasban gazdag".
Izé.
Oké, a szirupos, Romy Schneider-hez képest igen (nem nehéz, abban nem volt), de egy véletlenszerűen kiválasztott romkom-ban többet látunk (legalábbis az első 2 rész alapján), mint ebben.
Tökéletesen "leírtad" az első mondatodban ezt a filmet, egyet is értek vele. Én magam ráadásul,
nem is igazán rajongok a kosztümös filmekért, de mégis hajtott rá valami, hogy megnézzem a
köv. 2 részt. Megnéztem. Nem sokat emelkedett a film nívója, de érdekel mit tudnak kihozni ebből
a "szemszögből" ezen történelmi események sorából. Volt különben több része is a filmnek mikor
feltettem magamban a kérdést : Muszáj ezt így ábrázolni, muszáj "megszégyeníteni" egy ilyen
történelmi szereplőt/lőket/?
Na mindegy is most ez a divat, modern megvilágítása a történelemnek. /a modern helyet jobb
a szexualitás felőli megközelítés/ Nyilván nagyon fontos dolog, de ...............
De nézzük meg a többi részt ne kapáljuk el, kíváncsi vagyok!