Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- TPG
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Mátrix új része, meg néztem ,de kár volt. Adok rá egy 10/1.
Borzasztó, nem tudom miért kellett ezt meg csinálni, néhol annyira gagyi hogy már vicces.
Borzasztó, nem tudom miért kellett ezt meg csinálni, néhol annyira gagyi hogy már vicces.
Tegnap megnéztük, voltak benne vicces részek, de nekem túl direkt/szájbarágósak voltak az utalások, illetve az egész elég valószerűtlen, vége különösen (de érdekes módon ez nem zavart, ott már oly valószerűtlen az egész, hogy teljesen beleillik). Ugyanakkor utánagondolva a világ covidra adott reakcióinak, talán mégse.Alex_Aston írta: ↑2021.12.26., vas. 10:51Ez biztos? Mert vannak még ott nevek, akik jó eséllyel milliókat kaphattak a filmért, és akkor mi marad a produkcióra...?![]()
Egyébként a bemutató alapján jó szatírának ígérkezik, és az IMDb pontozás sem rossz eddig.
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3277
Na, este meg is néztem.Mathias írta: ↑2021.12.26., vas. 11:34Nekem olyan volt, mint a Támad a Mars és a Hülyék paradicsoma keresztezése.Alex_Aston írta: ↑2021.12.26., vas. 10:51Egyébként a bemutató alapján jó szatírának ígérkezik, és az IMDb pontozás sem rossz eddig.
Egy görbe tükör a mai társadalomnak. Vígjátékba csomagolva.
Szerintem jól sikerült. Ebben a műfajban ez korrekt megvalósítás, jó színészekkel.
Itt egy kis kedvcsináló: (de lehet jobb úgy megnézni, hogy nem tudsz róla ennyit)
https://merce.hu/2021/12/25/ha-a-klimav ... ortenetet/
Eszembe juttatta ezt a (szerintem) remek filmet, nem tudom, ki ismeri:
Amikor a farok csóválja
https://m.imdb.com/title/tt0120885/?ref_=nv_sr_srsg_0
Mindkettő jó szatíra szerintem, és a társadalom manipulálását mutatja be.
Ez a mostani film (sajnos) tényleg jó lenyomata a mai világnak, és tetszett a film. Főleg a vége

Csak a Marantz! :-D
A karácsonyi időszakban teljesen véletlenül két régi filmhez volt szerencsém.
Anna és a király (1999)
https://m.imdb.com/title/tt0166485/
A végeredményt látva, a két korábbi filmadaptáció után nagy szükség volt erre a harmadik, műmájer giccsparadéra.
Rossz volt nézni a jó színészeket ezekben a szerepekben.
Disco (2008)
https://m.imdb.com/title/tt0953369/
Nem vagyok rajongója a francia vígjátékoknak, a 2000' évek ilyen termését semmilyen szinten nem ismerem is ismerem.
Így ez váratlanul ért.
A jó vagy rossz erre talán nem is értelmezhető, egyszerűen a letaglózó döbbenet, ami leírja a rám gyakorolt hatását.
Az egész irreális, értelmezhetetlen.
A zeneszámok, valamint Emanelle Béart azonban megmentik.
(Jó, ÉN nem nagyon tudok elképzelni semmit, amit 50 éves kora alatt Emanelle Béart ne mentett volna meg...)
Anna és a király (1999)
https://m.imdb.com/title/tt0166485/
A végeredményt látva, a két korábbi filmadaptáció után nagy szükség volt erre a harmadik, műmájer giccsparadéra.
Rossz volt nézni a jó színészeket ezekben a szerepekben.
Disco (2008)
https://m.imdb.com/title/tt0953369/
Nem vagyok rajongója a francia vígjátékoknak, a 2000' évek ilyen termését semmilyen szinten nem ismerem is ismerem.
Így ez váratlanul ért.
A jó vagy rossz erre talán nem is értelmezhető, egyszerűen a letaglózó döbbenet, ami leírja a rám gyakorolt hatását.
Az egész irreális, értelmezhetetlen.
A zeneszámok, valamint Emanelle Béart azonban megmentik.
(Jó, ÉN nem nagyon tudok elképzelni semmit, amit 50 éves kora alatt Emanelle Béart ne mentett volna meg...)
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Ez jó volt. Nem is tudom miért nem kezdtem bele korábban. Ja de, a Netflixes előzetese olyanQuetz írta: ↑2021.12.19., vas. 21:36Mivel még nem volt elégszer ajánlva: Arcane
Szerencsére nem vacakoltak az élőszereplősítéssel, mert az megoldhatatlan lett volna. Kaptunk helyette egy gyönyörűen animált és megrajzolt felnőtteknek szóló rajzfilmet. Ha valami bele tudnék kötni, akkor az az érzés, hogy végig ott motoszkált a fejemben, ez tiszta Dishonored...
youtu.be/fXmAurh012s

Igaz engem Jinx/Powder figurája/kettőssége fogott meg. Baromi szimpatikus lett. Nélküle csak egy igényesen megrajzolt mese lenne az egész.
Valószínű nem is néztem volna végig, de így ...

Várjuk a folytatást.
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5979
A nevek hozzák a nézettséget, azért.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
- ZolaBA
- Törzsvendég
- Értékelés: 1723
Egyszer nézhető a film. DiCaprio jó volt, de Jennifer Lawrence tökéletesen felejthető.
Amúgy kb. bárki eljátszhatta volna ezt a két szerepet, de hát ők tudják miért kell sztárokra ennyit költeni

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
Nekem olyan volt, mint a Támad a Mars és a Hülyék paradicsoma keresztezése.Alex_Aston írta: ↑2021.12.26., vas. 10:51Egyébként a bemutató alapján jó szatírának ígérkezik, és az IMDb pontozás sem rossz eddig.
Egy görbe tükör a mai társadalomnak. Vígjátékba csomagolva.
Szerintem jól sikerült. Ebben a műfajban ez korrekt megvalósítás, jó színészekkel.
Itt egy kis kedvcsináló: (de lehet jobb úgy megnézni, hogy nem tudsz róla ennyit)
https://merce.hu/2021/12/25/ha-a-klimav ... ortenetet/
- Alex_Aston
- V.I.P.
Talán 10 éve olvastam egy cikket a sztárok fizetéséről, ahol Johnny Depp volt akkor a legjobban fizetett emberke, a közepesnek sem mondható Kalózos film egyik részéért, meg talán a másik futottak még Alice mű miatt 100 millió körül kaszált. Mindez kb. 10 éve. Nem normálisak ezek a fizetések (sem) szerintem.DeLorean írta: ↑2021.12.26., vas. 10:56
"Netflix Paid USD 55 Million to Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence for Don't Look Up"
Tényleg érdekes - mi maradt a filmre? Főleg amiatt, amit írtál - komoly nevek szerepelnek még benne.![]()
Ez nem jó irány szerintem - egyszerűen 55M dolcsi túl sok két színésznek egy Netflix filmbeli szerepért.
- Alex_Aston
- V.I.P.
Ez biztos? Mert vannak még ott nevek, akik jó eséllyel milliókat kaphattak a filmért, és akkor mi marad a produkcióra...?

Egyébként a bemutató alapján jó szatírának ígérkezik, és az IMDb pontozás sem rossz eddig.
Az olvasottak alapján, ultraszégyen foschtalicska a film.
Szerk.
Közben csorognak a pozitívabb kritikák is.
Szerk.
Közben csorognak a pozitívabb kritikák is.
Szerintem!
- Alex_Aston
- V.I.P.
Akkor jöhet ez, My nameDeLorean írta: ↑2021.12.25., szomb. 20:43A végére értem és így visszatekintve ez teljesen OK sorozat.DeLorean írta: ↑2021.12.10., pén. 20:51Továbbá a családdal elkezdtem nézni az elképesztően népszerű és sikeres Squid Game sorozatot.
3 részen vagyok túl.
Hogy kell ezt nézni, hogy jó legyen? Próbálok csak a mögöttes dolgokra koncentrálni, a karakterek változására, vagy a tömegpszichózisra, de nem tudok elvonatkoztatni a színészektől és az egész nagyon nevetséges voltától.
Mi az óriási siker titka?![]()
Nekem eddig teljesen az Élősködők-et juttatja eszembe - ott sem értettem semmit.
Egyre jobb lesz, sikerült megérteni a mondanivalóját is.
Tényleg van benne valami, ami más, ami megmozgatja a fantáziát is és ami miatt kiemelkedik a többi közül.
Hihetetlen, de a végére jóra és megtekintése méltóra értékelem a sorozatot, pedig nagyon távol áll tőlem.
![]()

https://www.imdb.com/title/tt12940504/
Mondhatni, még keményebb sorozat. Én a Squash game után néztem meg, és bizony jobban bejött.
- Alex_Aston
- V.I.P.
Ahogy nézem, az lesz. A leírás és a karakter alapján ennek a sorozat verziója.
Ajánlom az eredetit megnézni. Jó kis mozi, remek zenével, szép képi világgal.
- Quetz
- Törzsvendég
- Értékelés: 732
Vége az első évadnak. Összehasonlítva a Foundationnal, azt mondom, hogy igen, így kellene adaptálni egy sorozatot. Ez sem követi hűen a regényeket, de végig élvezhető marad, nem hágja át a saját univerzumának korlátait és a szereplők sem csinálnak nagyobb marhaságokat mint a könyv béli megfelelőjük. Jöhet a második évad.Quetz írta: ↑2021.09.02., csüt. 21:51Gyermekkorom regénye sorozatban: Wheel of Time
youtu.be/3Fus4Xb_TLg

Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
- Gulka.
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 389
Sajnos ezt nem tudom megmondani, mivel nem láttam a filmet.Alex_Aston írta: ↑2021.12.24., pén. 11:47Ez ennek a filmnek a sorozat verziója?Gulka. írta: ↑2021.12.24., pén. 10:00Egy elég jó sorozatot kezdtem el.
Hanna
https://www.imdb.com/title/tt6932244/
Egyelőre az első évadot néztem meg. Fordulatos, izgalmas. Helyszínek jók. Erdély, Berlin, Marokkó kicsi itthoni is stb. Számomra a karakterek is telitalálatok. Aminek külön örülök, hogy kevés a szivárványos ember. Persze nem maradtak ki, de kevés ideig vannak egyelőre... Remélem ez így is marad.
https://www.imdb.com/title/tt0993842/?ref_=nv_sr_srsg_3
Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990 + Pro-Ject Dac Box E.
Zu Audio Birth + Libtec + HiDiamond D2 / D3 + QED QE 8104 / 8107 / 8174 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike + Takstar Pro 70.
Zu Audio Birth + Libtec + HiDiamond D2 / D3 + QED QE 8104 / 8107 / 8174 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike + Takstar Pro 70.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10990
- Kapcsolat:
Ezt igazából a Good Doctorra akartam írni, csak összekevertem a sok címet, bocs! Helyesen:
Good Doctor
Ez a sorozat nekem túl nyálas és buta, ezért két rész után töröltem, nem nekem készítették, hanem az otthon unatkozó anyukáknak.
Mr Robot
Rami Malek zseni, nagy élvezettel nézem a játékát minden filmben. A első 3-4 rész nagyon rendben van és bár a téma vonzaná, mégsem bombáz túlkapásokkal. De aztán elmegy egy fura pszichedelikus nyűglődésbe, ami nekem nem volt kedves, ezért félbehagytam.
Ez a sorozat viszont az informatikát úgy mutatja, amilyen a valóságban: nincsenek sem a "látványos" klisék (őrült gépelés közben a gép pontosan azt csinálja 3D-ben, amit látni szeretne a főszereplő; a kijelzőkön örökké futó mindenféle animációk és random scrollozó C-ben írt bullshit forráskód-sorok; gépválaszok kiírása közben ciripelés, stb. stb.), ugyanakkor amit néha látni a monitorokon, abban tényleg semmi bullshit, ráadásul a "hekkerkedés" technikai oldala is rendben van.
Azért azt egy kicsit erősnek tartom, hogy "unatkozó anyukáknak való". De nem veszem magamra
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
Azt hiszem, nekem is elsősorban ezért tetszhetett (meg Rami Malek játékárét - tudtommal ebben a filmsorozatban vált ismertté, ésn is ebben találkoztam vele először, akkor még nem volt olyan felkapott, mint a híres Freddie-Mercury-alakítása óta).Alex_Aston írta: ↑2021.12.25., szomb. 10:04Érdekes amit erről írsz. Bár nem láttam még, de egy nagyon komoly, informatikai / információ biztonsággal foglalkozó cég embere ajánlotta, hogy lehet belőle tanulni.
Ez a sorozat viszont az informatikát úgy mutatja, amilyen a valóságban: nincsenek sem a "látványos" klisék (őrült gépelés közben a gép pontosan azt csinálja 3D-ben, amit látni szeretne a főszereplő; a kijelzőkön örökké futó mindenféle animációk és random scrollozó C-ben írt bullshit forráskód-sorok; gépválaszok kiírása közben ciripelés, stb. stb.), ugyanakkor amit néha látni a monitorokon, abban tényleg semmi bullshit, ráadásul a "hekkerkedés" technikai oldala is rendben van.
Azért azt egy kicsit erősnek tartom, hogy "unatkozó anyukáknak való". De nem veszem magamra

- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
- Alex_Aston
- V.I.P.
Érdekes amit erről írsz. Bár nem láttam még, de egy nagyon komoly, informatikai / információ biztonsággal foglalkozó cég embere ajánlotta, hogy lehet belőle tanulni.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10990
- Kapcsolat:
Mozart in the JungleAszpirin írta: ↑2021.11.25., csüt. 17:51Ezeket láttad esetleg? (szándékosan nagyon különböző műfajú és stílusú sorozatok következnek, amelyek nálam szintén nagyon nyerők voltak).
Komolyzene témájú, de könnyed, zseniális castinggal: Mozart In The Jungle
Dráma, kissé morbid: Move To Heaven (vigyázat! kóreai :) )
Misztikus thriller: The Haunting of Hill House
Komédia ütős de intelligens humorral: Ted Lasso (csak az 1. évad, a második ugyanis már nem üt akkorát szvsz).
Tech thriller, szintén erős castinggal: Mr. Robot
Klinikai sorozat nagyon másként: Good Doctor
Posztapokaliptikus kalandsorozat, ami elsőre erőltetetten bugyuta háttértörténetből nehezen indul, de aztán nagyot üt: See
Nagyon különleges természetfilm-sorozat, aminek a technikai háttere is kuriózum: Earth at Night in Color
Hajós-felfedezős történelmi, misztikus kifejlettel, nagyon erős castinggal: The Terror
Zenei témájú mozi zenészekkel, hangszerekkel, tehát nálam komoly előnnyel indul. Komolyan venni nem tudom, ahhoz túl könnyű és infantilis, ennek ellenére jónéhány részt megnéztem, sőt néhány muzsikus barátom is belekezdett. Továbbra is nehezen viselem, ha zenészeket olyan színészekkel játszatnak, akik nem hogy nem tudnak zenélni, de normálisan megfogni sem tudják a szerencsétlen hangszert.
Ted Lasso, Good Doctor, The Haunting of Hill House
Nem. Ezeket néhány perc után skippeltem.
Terror
Rájöttem, hogy ezt már láttam évekkel ezelőtt, de nem hagyott bennem mély nyomot, el is felejtettem. Kecsegtető ötlet, látszólag pénz is volt rá, de sajnos eltolták egy kevésbé okos misztikus irányba, így az utolsó részek közben már erősen fészkelődtem a kanapén.
Mr Robot
Rami Malek zseni, nagy élvezettel nézem a játékát minden filmben. Ez a sorozat nekem túl nyálas és buta, ezért két rész után töröltem, nem nekem készítették, hanem az otthon unatkozó anyukáknak.
Earth at Night in Color
Fotósként ez nyilván nagy élmény nekem, itt is volt már a gépemen megtekintésre várva.
See
Ez majdnem bejött, hatalmas ötlet, végig néztem két évadot, de a végét már nem szerettem. Sajnos folyamatosan zavart a logikátlanság, meg hogy az alkotók nem tudták eldönteni, mit képviseljenek, ezért belepréseltek mindent, ami eszükbe jutott. A kevesebb több lett volna.
Köszönöm az ajánlásokat!
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
The Tomorrow War - 7/10
Olvastam már róla jót is, rosszat is. Több részletben néztem végig, mert a napokban alig volt időm, el voltam havazva.
Elején O.K. volt, aztán átment "WTF???" érzésbe, és majdnem abbahagytam... de a végére szépen összeáll minden, az elsőre logikátlannak tűnő dolgok a helyükre kerülnek.
A történet, sci-fi szemmel nézve, bár tudományosan nem megalapozott, legalább kitart az időutazás egy alapelképzelése mellett, azt szépen meg is magyarázza, majd következetesen alkalmazza. Én azt mondom, bárcsak minden SF-film története ennyire kidolgozott és önellentmondás-mentes lenne... Van ugyan benne logikai baki, de annyi tényleg belefér.
Ami fura volt, az a filmben bemutatott társadalmi reakció: "Not our war" transzparensek, háborúellenes tüntetések: WTF? De végülis, tényleg elképzelhető, hogy ennyire hülyék lennének az emberek egy ilyen szituációban (nem akarom a részleteket elspoilerezni, aki látta, vagy megnézi, az megérti mire gondolok).
A CGI szerintem ott a szeren. A színészek viszont... na ez a film árnyoldala. Gyenge a casting, még a főszereplő is (szerintem).
A film komor és brutális, de a végére még két igazi poén is belefért.
Szerintem nincs baj ezzel a filmmel. Én végig tudtam nézni, és még élveztem is - bár mint írtam, három részletben kellett megnéznem.
Olvastam már róla jót is, rosszat is. Több részletben néztem végig, mert a napokban alig volt időm, el voltam havazva.
Elején O.K. volt, aztán átment "WTF???" érzésbe, és majdnem abbahagytam... de a végére szépen összeáll minden, az elsőre logikátlannak tűnő dolgok a helyükre kerülnek.
A történet, sci-fi szemmel nézve, bár tudományosan nem megalapozott, legalább kitart az időutazás egy alapelképzelése mellett, azt szépen meg is magyarázza, majd következetesen alkalmazza. Én azt mondom, bárcsak minden SF-film története ennyire kidolgozott és önellentmondás-mentes lenne... Van ugyan benne logikai baki, de annyi tényleg belefér.
Ami fura volt, az a filmben bemutatott társadalmi reakció: "Not our war" transzparensek, háborúellenes tüntetések: WTF? De végülis, tényleg elképzelhető, hogy ennyire hülyék lennének az emberek egy ilyen szituációban (nem akarom a részleteket elspoilerezni, aki látta, vagy megnézi, az megérti mire gondolok).
A CGI szerintem ott a szeren. A színészek viszont... na ez a film árnyoldala. Gyenge a casting, még a főszereplő is (szerintem).
A film komor és brutális, de a végére még két igazi poén is belefért.
Szerintem nincs baj ezzel a filmmel. Én végig tudtam nézni, és még élveztem is - bár mint írtam, három részletben kellett megnéznem.
Függetlenül attól, hogy nincs karácsony Kevin nélkül, nekem a karácsonyhoz a Legyetek jók, ha tudtok tartozik (a mozi változat, nem a bővített).
Az Ender's Game mint film nem volt jó (mondjuk, nézhetetlen rossz sem), az a fajta steril, lélektelen iparosmunka, mint pl. a Ready Player One is volt.
(Az más kérdés, hogy a könyv NEKEM nagyon nem tetszett, SZERINTEM, egy végtelenül didaktikus tanmese arról, hogy hiába vagy okos és van igazad, ha ezt erővel (akár halált okozó erőszakkal) nem tudod érvényesíteni, akkor nem mész sokra.
A gondolattal egyetértek, a didaktika volt fárasztó.)
Az Ender's Game mint film nem volt jó (mondjuk, nézhetetlen rossz sem), az a fajta steril, lélektelen iparosmunka, mint pl. a Ready Player One is volt.
(Az más kérdés, hogy a könyv NEKEM nagyon nem tetszett, SZERINTEM, egy végtelenül didaktikus tanmese arról, hogy hiába vagy okos és van igazad, ha ezt erővel (akár halált okozó erőszakkal) nem tudod érvényesíteni, akkor nem mész sokra.
A gondolattal egyetértek, a didaktika volt fárasztó.)
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Karácsonyi filmajánló:
Csakis a Grincs.
No meg a Tapló Télapó.
De ez is odafér:
Klaus – A karácsony titkos története
Csakis a Grincs.

No meg a Tapló Télapó.

De ez is odafér:
Klaus – A karácsony titkos története
Szerintem!
- Alex_Aston
- V.I.P.
Ez ennek a filmnek a sorozat verziója?Gulka. írta: ↑2021.12.24., pén. 10:00Egy elég jó sorozatot kezdtem el.
Hanna
Egyelőre az első évadot néztem meg. Fordulatos, izgalmas. Helyszínek jók. Erdély, Berlin, Marokkó kicsi itthoni is stb. Számomra a karakterek is telitalálatok. Aminek külön örülök, hogy kevés a szivárványos ember. Persze nem maradtak ki, de kevés ideig vannak egyelőre... Remélem ez így is marad.
https://www.imdb.com/title/tt0993842/?ref_=nv_sr_srsg_3
- Alex_Aston
- V.I.P.
Pontosan.robi20064 írta: ↑2021.12.24., pén. 09:56Csak tipp, de szerintem Aston az Avangers: Endgame-re gondolt, te meg az Ender's Game-re. Eltero kategoriak, nekem mindketto tetszett ugy hogy utobbit jo regen olvastam konyvben. Nem mondom, hogy nem lehetett volna jobbat, de hat izlesek es a papne.Dorian írta: ↑2021.12.24., pén. 09:43Ez azért különösen bosszantó, mert a Végjáték alapját képező regény a sci-fi irodalom csúcskategóriájában tartozik, alapmű, ahol pl. az űrcsaták marginális szerepet töltöttek be.Alex_Aston írta: ↑2021.12.23., csüt. 07:58"és a Végjáték esetén is, aztán azok is kalap kaki filmek voltak sajna"
Évtizedek múlva pedig leülök a film elé, és ezt fost kapom...
Amúgy szerintem sem volt rossz az Ender's Game. Persze a könyvet nem olvastam, úgy mondom ezt.
Ami nekem csalódás volt a könyv után, az pl. az Amerikai pszicho.
- Gulka.
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 389
Egy elég jó sorozatot kezdtem el.
Hanna
Hanna
Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990 + Pro-Ject Dac Box E.