Nálam is így van.

Köszönöm, de nem értem :) Ezt hova kell bedugni? Tv-nk nincsenSpiky03 írta: ↑2022.01.01., szomb. 19:09Amazon Firestick 4K.
Viszi a stremeket (Netflix Amazon Prime Apple Tv, HGO Go is igaz azt külön kell feltenni) meg lehet rá Kodit is tenni, amire tudsz különféle addonokat tenni és úgy nézni amit szeretnél.
Annyi kiegészítés hogy nem megy rajta a DTS csak 2.0ban.
Lentebb azt irja, hogy egy korabbi kep ez, es tutira be volt kapcsolvaAvglas írta: ↑2021.12.30., csüt. 07:37Tutira be van kapcsolva a sub?mechazseni írta: ↑2021.12.29., szer. 20:38Így kötöttem be…nyilván az erősítő oldalon EGY hely van…azt nem lehet elrontani.E0FB5041-B9D7-42FA-AD01-9FE86BFA599B.jpeg
Bocsi a triviális kérdésért, de a betáp melletti főkapcsoló mintha off àllásban lenne.
A status led sem világít
Tutira be van kapcsolva a sub?mechazseni írta: ↑2021.12.29., szer. 20:38Így kötöttem be…nyilván az erősítő oldalon EGY hely van…azt nem lehet elrontani.E0FB5041-B9D7-42FA-AD01-9FE86BFA599B.jpeg
R.G. írta: ↑2021.12.29., szer. 22:13Lehet csak en latom roszul, de mintha nemmechazseni írta: ↑2021.12.29., szer. 20:38Így kötöttem be…nyilván az erősítő oldalon EGY hely van…azt nem lehet elrontani.E0FB5041-B9D7-42FA-AD01-9FE86BFA599B.jpeg
lenne bekapcsolva ez a sub
Kiprobaltad mar bármilyen, akar 5.1 formatumban? Akkor sem kap jelet?
Amit DeLorean ir az sem hulyeseg
Lehet csak en latom roszul, de mintha nemmechazseni írta: ↑2021.12.29., szer. 20:38Így kötöttem be…nyilván az erősítő oldalon EGY hely van…azt nem lehet elrontani.E0FB5041-B9D7-42FA-AD01-9FE86BFA599B.jpeg
A “mikit” szándékosan nem dugtam bele…megvan hozzá..de nem gondolnám, hogy ennek van, lenne köze a sub indításához….
Ahova a subwoofer van írva és bekeretezve.
Szinte mindenent ON-ra kapcsoltam.Carrobi írta: ↑2021.12.29., szer. 19:32Hi! Én sem vagyok profi…sőt. De szinte biztos, hogy be kell kapcsolni a beállításokban, hogy van sub rákötve.. hát, hogy nem látod a kepernyőt(osd menüt), úgy elég nehéz, de(piokat nem vágom), van olyan aminek a kijelzőn is megjelenik, s végig lehtlet zongorázni.
Ui. Anno Én egy Marantzzal cumiztam így másfél órátCarrobi írta: ↑2021.12.29., szer. 19:32Hi! Én sem vagyok profi…sőt. De szinte biztos, hogy be kell kapcsolni a beállításokban, hogy van sub rákötve.. hát, hogy nem látod a kepernyőt(osd menüt), úgy elég nehéz, de(piokat nem vágom), van olyan aminek a kijelzőn is megjelenik, s végig lehtlet zongorázni.
Már hogyne lenne, bár 1 szubbal nehézkes a helyzet. De például ha (széltében) középre teszed a szubot, akkor visszakaphatod a (jelentős) részét annak, amit most nem hallasz (ha középen ülsz). Bár ettől még messze nem oldódik meg minden, mert marad még jópár kezeletlen állóhullám a szobádban (pld. a hosszanti alapmódus is, hisz azon is rajta ülsz ilyenkor).
A hangerőnek nincs köze ahhoz, hogy két vagy három utas hangfalakt használsz, a front hangfalaid pedig már háromutas kivitelűek. A sub nem a falak mentén hallható legjobban, ott mindössze nyomás maximum van, ezért borítékolható a mélyek kiemelése. Középen viszont pont fordítva van, ott a legvalószínűbb, hogy kioltási pontban ülsz, ezért érzed kevésnek a mélyeket.tamasmi írta: ↑2021.12.27., hétf. 08:22Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy adott egy 4x4m-es nappali.
Jelenleg ezt az alsó kategóriás szettet használom:
denon x520bt
front: clatronic lb562
center: jamo center 160
surr: jamo classic 2 signature
sub: jamo sw 1008
Szeretnék egy kicsit elmozdulni olyan irányba, hogy esetleg 3utas hangfalakra váltani, hogy hangosabb zenehallgatásnál is jobban megállja a helyét a rendszer. A sub ugye a falak mentén hallható inkább, de én középen is szeretném élvezni a zenében a mélyeket.
Mit gondoltok merre induljak el?
Előre is köszönöm a válaszokat![]()
Szerintem már több éve megy a spoti,dlna-t pedig már tényleg sok éve tudnak.hukkle írta: ↑2021.12.05., vas. 17:10Köszönöm szépen. Azért hitetlenkedve ennyire, mert akkor egy házimozi erősítő egyben hálózati audio lejátszó is lesz hirtelen. Ez valahogy nagyon szembemegy a hifi kizsebelésre menő logikájával :-)
Egy Lindeman ára környékén lehet szerezni ilyen funkciót...
Házimozi használat csak minimális lenne nálam amúgy... Szóval nyakatekert vagyok kicsit![]()