Aszpirin írta: ↑2021.11.25., csüt. 17:51
Ezeket láttad esetleg? (szándékosan nagyon különböző műfajú és stílusú sorozatok következnek, amelyek nálam szintén nagyon nyerők voltak).
Komolyzene témájú, de könnyed, zseniális castinggal:
Mozart In The Jungle
Dráma, kissé morbid:
Move To Heaven (vigyázat! k
óreai :) )
Misztikus thriller:
The Haunting of Hill House
Komédia ütős de intelligens humorral:
Ted Lasso (csak az 1. évad, a második ugyanis már nem üt akkorát szvsz).
Tech thriller, szintén erős castinggal:
Mr. Robot
Klinikai sorozat nagyon másként:
Good Doctor
Posztapokaliptikus kalandsorozat, ami elsőre erőltetetten bugyuta háttértörténetből nehezen indul, de aztán nagyot üt:
See
Nagyon különleges természetfilm-sorozat, aminek a technikai háttere is kuriózum:
Earth at Night in Color
Hajós-felfedezős történelmi, misztikus kifejlettel, nagyon erős castinggal:
The Terror
Mozart in the Jungle
Zenei témájú mozi zenészekkel, hangszerekkel, tehát nálam komoly előnnyel indul. Komolyan venni nem tudom, ahhoz túl könnyű és infantilis, ennek ellenére jónéhány részt megnéztem, sőt néhány muzsikus barátom is belekezdett. Továbbra is nehezen viselem, ha zenészeket olyan színészekkel játszatnak, akik nem hogy nem tudnak zenélni, de normálisan megfogni sem tudják a szerencsétlen hangszert.
Ted Lasso, Good Doctor, The Haunting of Hill House
Nem. Ezeket néhány perc után skippeltem.
Terror
Rájöttem, hogy ezt már láttam évekkel ezelőtt, de nem hagyott bennem mély nyomot, el is felejtettem. Kecsegtető ötlet, látszólag pénz is volt rá, de sajnos eltolták egy kevésbé okos misztikus irányba, így az utolsó részek közben már erősen fészkelődtem a kanapén.
Mr Robot
Rami Malek zseni, nagy élvezettel nézem a játékát minden filmben. Ez a sorozat nekem túl nyálas és buta, ezért két rész után töröltem, nem nekem készítették, hanem az otthon unatkozó anyukáknak.
Earth at Night in Color
Fotósként ez nyilván nagy élmény nekem, itt is volt már a gépemen megtekintésre várva.
See
Ez majdnem bejött, hatalmas ötlet, végig néztem két évadot, de a végét már nem szerettem. Sajnos folyamatosan zavart a logikátlanság, meg hogy az alkotók nem tudták eldönteni, mit képviseljenek, ezért belepréseltek mindent, ami eszükbe jutott. A kevesebb több lett volna.
Köszönöm az ajánlásokat!