Gyuri

Ez amolyan idióta újhullámos hipszter baromság, hogy menő ülés nélkül biciklizni. Utóbbi időben többször láttam ilyet a belvárosban.
Örülök, hogy újabb arcokat tudok tudok társítani a nevek mellé.
De csak azért mert én nem leszek ott, és ha ott lennék se tudnék tudatmódosító italt fogyasztani ☺︎tamagaba írta: ↑2021.12.17., pén. 11:32Einstein Aritorelész ???tonee73 írta: ↑2021.12.17., pén. 11:19Bocstamagaba írta: ↑2021.12.17., pén. 10:43oké, akkor 6 kor kezdünk egy közös felolvasással
Hifi országutakon és audio ösvényeken 1/1
utánna néma elmélkedés, finomhangolás, önreflexió gyakorlás
világnézetek, erkölcsi normák, életcélok és tapasztalatok megbeszélése
hazafelé a következmények vállalása :)de ezt nem tudom megállni:nincs is szebb annál mikor pár felnőtt férfi Einstein-re / Arisztotelész-re issza magát.
![]()
(persze tudom, hogy a meeting nem erről szól).Érezzétek jól magatokat ez a fontos!
azért arra a szintre nem fogunk lesüllyedi![]()
Einstein Aritorelész ???tonee73 írta: ↑2021.12.17., pén. 11:19Bocstamagaba írta: ↑2021.12.17., pén. 10:43oké, akkor 6 kor kezdünk egy közös felolvasással
hazafelé a következmények vállalása :)de ezt nem tudom megállni:nincs is szebb annál mikor pár felnőtt férfi Einstein-re / Arisztotelész-re issza magát.
![]()
(persze tudom, hogy a meeting nem erről szól).Érezzétek jól magatokat ez a fontos!
Bocstamagaba írta: ↑2021.12.17., pén. 10:43oké, akkor 6 kor kezdünk egy közös felolvasással
hazafelé a következmények vállalása :)
Szintén három van...Alex_Aston írta: ↑2021.12.17., pén. 09:10Ha ez számít, nekem 3. is megvan már.
De egyébként meg védőital is lesz nálam![]()