Ő lenne az
https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B ... B7XF&psc=1
Lehet mert "saját márka" azért nem hoznak ide.

Ő lenne az
Nem ismerem az Amazon Firesticket.
Magyarországra rendelted?
Mert volt nem-valódi kihalásuk is?
Pedig a Solo az egyik leggagyibb az összes közül. Az utolsó jedik és Skywalker kora pedig kb. a frenchise meggyalázása.
Á.... ez a zöld gondolkodás jegyében nem fog menni, még hogy egy plusz macska ökológiai footprint-je tovább terhelje a környezetet... :) kuka az ilyen film...
Inkább hím macskává operálva térjen vissza, de terhesen. Így lenne igazán PC.
Alakul ez... :)DeLorean írta: ↑2021.12.10., pén. 13:37Nem jó így sem.zx07 írta: ↑2021.12.10., pén. 13:00Indulhatnak Guatemala-ból is, Mexikón keresztül, sok szenvedés után eljutnak az amerikai határig, ott átjutnak valahogy és minden jó lesz. Ők túlélik, de mindenki más a csoportból meghal az út közben? Vér, erőszak és szép nők kellenek bele, de a magukkal hozott kutya/macska is túléli... senki más. Valahogy összerakjuk...
Mondjuk inkább narcos vonal felé vinném.
Droggal indulnak el és amikor megvan a vevő, elkezdenek szétrobbanni a lenyelt kotonok.
Kutya, macska OK, de talán csak az egyik legyen. Legyen kutya, akinek Mexikóban nyoma vész és a film végére megkerül.
Szép nő nem kell, hiszen az Oscar a cél.
Legyen inkább mellékszereplő a rájuk vadászó Chuck Norris, aki egyiküket bizony elkapja.
A másik viszont a végső összecsapásban legyőzi Norris-t, ami ugye lehetetlen, de ki kell írni, hogy a film megtörtént eseményeken alapul és igaz történet.
Bocs, tegnap éppen akciót néztem - nekem ez jobban bejön, úgysem igazán nyert még Oscart akció film.
De így megvan a legjobb film, ffi főszereplő, ffi mellékszereplő díj és Chuck Norris életmű díjat is kaphat.
Ennyi elég is lesz.
Indulhatnak Guatemala-ból is, Mexikón keresztül, sok szenvedés után eljutnak az amerikai határig, ott átjutnak valahogy és minden jó lesz. Ők túlélik, de mindenki más a csoportból meghal az út közben? Vér, erőszak és szép nők kellenek bele, de a magukkal hozott kutya/macska is túléli... senki más. Valahogy összerakjuk...DeLorean írta: ↑2021.12.10., pén. 11:41Ez nem hatja meg az amerikaiakat - az Oscar kilőve.zx07 írta: ↑2021.12.10., pén. 10:22Az Oscar-díj témához: a következő évek nyertese lehet egy migráns-témájú film.
Fiatal afrikai pár sanyarú körülmények közt, meg némi pénzzel történt rábeszélésre, elindul Európa felé. Emberfeletti nehézségek árán eljut a Földközi-tenger déli partjára, sok pénzt veszítve átvágják őket, de mégis sikerül valahogy feljutni egy csónakra. A csónak közel az olasz partokhoz elsüllyed, a férfi/fiú vagy nő/lány eltűnik, csak az egyiknek sikerül kijutni a partra, ahol először szembesül a jóléti Európa "befogadó-készségével". Kalandos utakon eljut az ígéret földjére (mondjuk Berlin gettós negyedeinek valamelyike), ahol ismét szembesül nem várt nehézségekkel. Közben mindenfelé halált és embertelenséget lát maga körül a bevándorlók között. Aztán a reménység szikrája megjelenik és valahol el tud indulni a kiemelkedés útján. Közben találkozik a csónaknál elsüllyedt fiúval/lánnyal és minden együtt áll egy boldog végkifejlethez. Néhány év múlva orvos lesz, vagy karmester vagy vállalkozó, aki szintén hasonló sorsúaknak nyújt segítséget. Addigra már lett vagy 4-5 gyereke is...
Ha biztosra akarnak menni, akkor két fiúról vagy két lányról is szólhat a történet. A B-variációban Afganisztánból indulnak...
Európai díjat sem kaphat, hiszen a legtöbb EU országban ez a valóság már régóta.
Magyar díjat sem kaphat, mert a vége nem OK, nem lehet happy end.
A Zsivány egyes szerintem nagyon jó lett, számomra a legjobb újkori SW (a Mandaloriannal karöltve). A hangulata megigézi a régi szériát, de modernizált köntösben. Több szerintem nem is kell, mert ezért szeretjük az eredeti SW-t (már aki szereti persze).
Pedig a Solo az egyik leggagyibb az összes közül. Az utolsó jedik és Skywalker kora pedig kb. a frenchise meggyalázása.kargidje írta: ↑2021.12.10., pén. 10:00Pedig ez a 2 rész felnőtteknek készült, míg az első 2 rész gyerekes, ifjúsági kalandfilm, sajnos nagyon bugyuta betétekkel, Jarjar, a béna robotok, harcok...stb. Nézhetetlen számomra. A Sithek bosszúja kezd komolyabb lenni, de itt is a díszlet, a körítés még mindig gyerekes.
Nekem az új részek jobban bejönnek, mint az első 3, igaz megmaradnak a nézhető szinten.
Pedig ez a 2 rész felnőtteknek készült, míg az első 2 rész gyerekes, ifjúsági kalandfilm, sajnos nagyon bugyuta betétekkel, Jarjar, a béna robotok, harcok...stb. Nézhetetlen számomra. A Sithek bosszúja kezd komolyabb lenni, de itt is a díszlet, a körítés még mindig gyerekes.
Engem jobban zavart Amidala hercegnő hajójának propelleres hangja….
Inkább az az idegesítő Jarjar (vagy mi) ne lenne benne....