Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Ha bírod a steampunk animét, akkor: Arcane a Netflixen.
Az év meglepetés sorozata!
Az év meglepetés sorozata!
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2
- Quetz
- Beköltözött

- Értékelés: 741
Persze. Nem szereted Ben Stillert, mert olyan feje van mint Adam Sandlernek.Alex_Aston írta: ↑2021.12.04., szomb. 23:12Ja, igen, jogos...-KP- írta: ↑2021.12.04., szomb. 22:51Belinkelsz egy filmet, amiben Adam Sandler játszott, és azt írod Ben Stiller nagyot alakít benne...Alex_Aston írta: ↑2021.12.04., szomb. 22:14Vagy esetleg arra gondolsz, miért Ben Stiller filmet írtam? Csak példaként, mert ő is szóba került, és ezzel a filmjével engem (is) meglepett, jó értelemben.![]()
De remélem érthető, mire akartam kilyukadni.![]()
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 4209
Ja, igen, jogos...-KP- írta: ↑2021.12.04., szomb. 22:51Belinkelsz egy filmet, amiben Adam Sandler játszott, és azt írod Ben Stiller nagyot alakít benne...Alex_Aston írta: ↑2021.12.04., szomb. 22:14Vagy esetleg arra gondolsz, miért Ben Stiller filmet írtam? Csak példaként, mert ő is szóba került, és ezzel a filmjével engem (is) meglepett, jó értelemben.
De remélem érthető, mire akartam kilyukadni.
Csak a Marantz! :-D
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6536
Alex mentségére: ezeket én is mindig összekeverem…-KP- írta: ↑2021.12.04., szomb. 22:51Belinkelsz egy filmet, amiben Adam Sandler játszott, és azt írod Ben Stiller nagyot alakít benne...Alex_Aston írta: ↑2021.12.04., szomb. 22:14Vagy esetleg arra gondolsz, miért Ben Stiller filmet írtam? Csak példaként, mert ő is szóba került, és ezzel a filmjével engem (is) meglepett, jó értelemben.
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1731
Belinkelsz egy filmet, amiben Adam Sandler játszott, és azt írod Ben Stiller nagyot alakít benne...Alex_Aston írta: ↑2021.12.04., szomb. 22:14Vagy esetleg arra gondolsz, miért Ben Stiller filmet írtam? Csak példaként, mert ő is szóba került, és ezzel a filmjével engem (is) meglepett, jó értelemben.
Woody Allen ok. De gumiarcú Jim? Ő a legnagyobb.
Holnap meg is nézem az Én és Én meg az Irént, szigorúan szinkronnal.
Szerintem!
- Alex_Aston
- V.I.P.

?-KP- írta: ↑2021.12.04., szomb. 20:37Alex_Aston írta: ↑2021.12.04., szomb. 20:25Szerintem Steve Carell jó színész, ha nem a bugyuta filmjeit nézi az ember (pl. The morning show).
A többiek valóban egy kaptafa szerepeket játszanak évtizedek óta. Viszont Adam Sandler ezzel a szerepével megmutatta, hogy tud, ha akar (csak ezek szerint nem akar...).
https://www.imdb.com/title/tt5727208/?r ... flmg_act_8
Nagyon hitelesen alakította azt a személyt, akin látszik, hogy kártyavárat épít. Nekem ezzel a filmjével az össze korábbi filmjét zárójelbe tette. Csak félek, nem nagyon lesz több ilyen.
Vagy esetleg arra gondolsz, miért Ben Stiller filmet írtam? Csak példaként, mert ő is szóba került, és ezzel a filmjével engem (is) meglepett, jó értelemben.
- -KP-
- V.I.P.

Alex_Aston írta: ↑2021.12.04., szomb. 20:25Szerintem Steve Carell jó színész, ha nem a bugyuta filmjeit nézi az ember (pl. The morning show).
A többiek valóban egy kaptafa szerepeket játszanak évtizedek óta. Viszont Adam Sandler ezzel a szerepével megmutatta, hogy tud, ha akar (csak ezek szerint nem akar...).
Nagyon hitelesen alakította azt a személyt, akin látszik, hogy kártyavárat épít. Nekem ezzel a filmjével az össze korábbi filmjét zárójelbe tette. Csak félek, nem nagyon lesz több ilyen.
- Alex_Aston
- V.I.P.

Szerintem Steve Carell jó színész, ha nem a bugyuta filmjeit nézi az ember (pl. The morning show).
A többiek valóban egy kaptafa szerepeket játszanak évtizedek óta. Viszont Ben Stiller ezzel a szerepével megmutatta, hogy tud, ha akar (csak ezek szerint nem akar...).
+Woody Allen
+Jim Carrey
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6536
Dettó.
+Woody Allen
+Jim Carrey
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
"...engem pl. Steve Carell vagy Ben Stiller irritál, a látványukat se tudom elviselni, bármit, bármilyen színvonalon alakítanak"
Végre egy közös pont. De én még ide sorolom Adam Sandlert is.
Végre egy közös pont. De én még ide sorolom Adam Sandlert is.
Szerintem!
Ugyanígy, a Terry Gilliam-féle Az ember, aki megölte Don Quixote c. filmben is nagyon jól játszott, csak maga a film nem volt jó...
Van ilyen, engem pl. Steve Carell vagy Ben Stiller irritál, a látványukat se tudom elviselni, bármit, bármilyen színvonalon alakítanak.
Maga Adam Driver ezekben jó, de pl. a Házassági történet, SZERINTEM, egy elég gyönge film, amit a színészi játék önmagában nem visz el a hátán.Alex_Aston írta: ↑2021.12.04., szomb. 18:40
Ezekben a filmekben láttad esetleg? Szerintem nem lehet belekötni (a filmek is jók).
https://www.imdb.com/title/tt7653254/?r ... flmg_act_8
https://www.imdb.com/title/tt5439796/?r ... lmg_act_16
Ugyanígy, a Terry Gilliam-féle Az ember, aki megölte Don Quixote c. filmben is nagyon jól játszott, csak maga a film nem volt jó...
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- Alex_Aston
- V.I.P.

Ezekben a filmekben láttad esetleg? Szerintem nem lehet belekötni (a filmek is jók).
https://www.imdb.com/title/tt7653254/?r ... flmg_act_8
https://www.imdb.com/title/tt5439796/?r ... lmg_act_16
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11489
- Kapcsolat:
Az első másfél óra számomra erősen unalmas volt, sem a cselekmény, sem a színészi játék, sem a látvány nem kötött le, de a bírósági résztől egészen érdekessé vált, a három verzió bemutatása kimondottan finom, így végül nem bántam a rá áldozott 2,5 órát.
Scott mobiltelefonos kifakadást olyan szinten tolja a média (ingyen), hogy ekkora hírverést csak nagyon drágán lehetett volna összehozni. Szerintem ügyes húzás volt.
u.i.: Szegény Adam Driver bármilyen szerepet játszik, számomra teljesen hiteltelen, de a hiba biztosan bennem van.
Ez egy nagy határ
Én szóltam.
Mondjuk azt nem tudom ez áll közelebb a könyvhöz vagy a film.
- Spiky03
- Fórumlakó

- Értékelés: 197
Nah erre kíváncsi leszek. A filmek tetszettek főleg az első.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
- Quetz
- Beköltözött

- Értékelés: 741
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
- Alex_Aston
- V.I.P.

A hullám - 2008-as, tehát nem mai film, de csak most találtam rá.
https://m.imdb.com/title/tt1063669/
Nagyon jó. A kísérlet című, szintén német filmhez tudnám hasonlítani. Amikor is egy feladatot túl komyan vesznek egyesek.
Nagyon kemény.
Ajánlom.
https://m.imdb.com/title/tt1063669/
Nagyon jó. A kísérlet című, szintén német filmhez tudnám hasonlítani. Amikor is egy feladatot túl komyan vesznek egyesek.
Nagyon kemény.
Ajánlom.
Siren
Első évad 1. rész.
Az alapötlet, hogy mégis léteznek napjainkban is szirének (habfiúk és hableányok), akik csöppet sem hasonlítanak a Disney-féle kis hableányra, nem is rossz.
Az 1. részben felbukkanó hableányt, Rynt alakító Eline Powell hihetően alakítja a szárazföldön tébláboló tengeri lényt.
Sajnos, a többi karakter annyira semmilyen (alig 2 napja láttam, fel se tudnám őket idézni), illetve a történet semmi érdekeset, izgalmasat nem mutat, vetít előre, úgyhogy nekem ennyi elég volt.
(A neten utánanéztem, beleolvastam a 3 évad tartalmába, az se keltette fel a vágyat, hogy meg is nézzem.)
Chilling Adventures of Sabrina
Befejeztem a harmadik évadot (part 3).
Azt hiszem a cselekmény itt is értelmét vesztette, mintha részről-részre ment volna az ötletelés, különösebb íve nincs, tétje nincs, pl. a halottak feltámadnak, a múlt megváltoztatható.
Viszont, az esetenként szexuálisan izgatott tini karaktereket alakító, többségében 20+ korú színészek szépek.
Értelmetlensége, gügyesége ellenére, amolyan bűnös élvezet (magyarul: guilty pleasure).
Első évad 1. rész.
Az alapötlet, hogy mégis léteznek napjainkban is szirének (habfiúk és hableányok), akik csöppet sem hasonlítanak a Disney-féle kis hableányra, nem is rossz.
Az 1. részben felbukkanó hableányt, Rynt alakító Eline Powell hihetően alakítja a szárazföldön tébláboló tengeri lényt.
Sajnos, a többi karakter annyira semmilyen (alig 2 napja láttam, fel se tudnám őket idézni), illetve a történet semmi érdekeset, izgalmasat nem mutat, vetít előre, úgyhogy nekem ennyi elég volt.
(A neten utánanéztem, beleolvastam a 3 évad tartalmába, az se keltette fel a vágyat, hogy meg is nézzem.)
Chilling Adventures of Sabrina
Befejeztem a harmadik évadot (part 3).
Azt hiszem a cselekmény itt is értelmét vesztette, mintha részről-részre ment volna az ötletelés, különösebb íve nincs, tétje nincs, pl. a halottak feltámadnak, a múlt megváltoztatható.
Viszont, az esetenként szexuálisan izgatott tini karaktereket alakító, többségében 20+ korú színészek szépek.
Értelmetlensége, gügyesége ellenére, amolyan bűnös élvezet (magyarul: guilty pleasure).
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- Spiky03
- Fórumlakó

- Értékelés: 197
A Locke is jó tőle szerintem.
Az egyszemélyes filmje.
Az egyszemélyes filmje.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect
- -KP-
- V.I.P.

Ott van még a Taboo című sorozat is, ahol a kritikusok szerint nagyot alakít Tom Hardy.
Ok.
Előttem egy totál mimikaszegény fazon van, ugyanúgy mint Keanu Reeves a depresszív fizimiskájával.
A Batmanben pedig abban a maszkban valóban felejthetetlen alakítása volt. Gondolom, mert nem látszott.
Előttem egy totál mimikaszegény fazon van, ugyanúgy mint Keanu Reeves a depresszív fizimiskájával.
A Batmanben pedig abban a maszkban valóban felejthetetlen alakítása volt. Gondolom, mert nem látszott.
Szerintem!
- Alex_Aston
- V.I.P.

Igen. Jake Gyllenhaal is zseniális színész szerintem is.DeLorean írta: ↑2021.11.29., hétf. 10:01Teljesen egyetértek, bárki mellé oda lehetne tenni és nem azt veszed észre, hogy mennyivel jobb színész a másik.Alex_Aston írta: ↑2021.11.29., hétf. 09:56Nekem ő az egyik legmagasabb szintű színész jelenleg, hasonlóan Christian Balehez.
Oda merném tenni a kora beli nagy kedvencem, Robert de Niro mellé.
Christian Bale és Jake Gyllenhaal szintű színésznek tartom.
![]()
Nem tudom, láttad a Tom Hardy egy igen korai filmjét.
Stuart: visszapörgetett élet.
https://www.imdb.com/title/tt0853153/
Ezt ajánlom mindenkinek. Amit ebben IS alakít Hardy, az fantasztikus. Pár év múlva meg a Warrior kőkemény harcosa, vagy a Bane megformálása ezek után, vagy a még korábbi Bronson is gyökeres ellentéte. És pont ezért is jó színész szerintem. Mert bármit eljátszik hitelesen.
- Alex_Aston
- V.I.P.

Nekem ő az egyik legmagasabb szintű színész jelenleg, hasonlóan Christian Balehez.
Oda merném tenni a kora beli nagy kedvencem, Robert de Niro mellé.