Azért 25 éve egy 1000 fontos doboz pár nem éppen a belépő szint volt. Szerintem ez ma úgy a milliós kategória.
Persze, lehet ezt is olcsónak tekinteni. :)

Azért 25 éve egy 1000 fontos doboz pár nem éppen a belépő szint volt. Szerintem ez ma úgy a milliós kategória.

Mi a gond, léteznek nem polarizált (NP) elektrolit kondenzátorok is. Vagy polarizáltat láttál váltóban?

Szerimtem ez az állításod akkor lenne igaz, ha arra alapulna, hogy hallottad ugyanazokat a dobozokat más kondenzátorokkal is és ez lett az eredmény a hallottak alapján.Snipi írta: ↑2021.12.02., csüt. 16:54Bocsánat, hogy ide írom, de nem akarnám ezzel az üzenőfalat rongálni, és azért is elnézést, hogy ilyen fáziskéséssel írok ...
Arról volna szó, hogy valaki - már nem emlékszem ki - írta, hogy "az olcsóbb hangsugárzók váltójába építettek elkókat. Kb. két nappal ezelőtt - én az "archívumban" olvastam nemrég ...
Hát én tudok olyan csilliárdos hangsugárzókat - sőt! legendás hangsugárzókat - amiknek bizony elkó volt a hangváltójában.
Nem hinném - legalább is - hogy azoknál a spórolás miatt. Hogy miért, azt nem tudom ha lelőnének az infóért akkor sem ...![]()
Típust, gyártási számot, gyárat stb ... akkor se mondok !![]()

Értem, köszi!

DAC-ot arra nem. Az egy USB MSC (Mass Storage Class) csatlakozó, vagyis pendrájvot, külső CD-meghajtót, külső winyót, stb lehet rákötni, hogy arról játsszon lefelé a citromfa.

Van egy usb, nemtudom, hogy lehet-e arra dacot kötni.

Gyanítom, mivel más nincs rajta.

Az analóg kimenetét használod?Alex_Aston írta: ↑2021.12.01., szer. 17:56Pont ebben a sorrendben terveztem.![]()
Más további javaslat?![]()

Meglátásom szerint, ha ez kérdésként egyáltalán felmerül, akkor arra a kérdésre önmaga is tudja a választ.fapaci írta: ↑2021.12.01., szer. 09:26Pár hete egy hobbitársunk aggódva kérdezte tőlem, hogy szerintem túltolta-e a hobbit, közben a valóban nem kis mennyiségű készülékeit nézegettük a szobájában. Mondtam neki, a miheztartás végett nézzen rá Long blogjára, hátha... Este kaptam tőle egy szűkszavú üzenetet: "Megnyugodtam."

Nem értem, mit nem lehet ezen felismerni?

Pont ebben a sorrendben terveztem.

Nyilván. Plusz aztuán: a bugyikék golyókat ki ne felejtsd. Tele velük a dobozt! van ott hely bőven!

Pár hete egy hobbitársunk aggódva kérdezte tőlem, hogy szerintem túltolta-e a hobbit, közben a valóban nem kis mennyiségű készülékeit nézegettük a szobájában. Mondtam neki, a miheztartás végett nézzen rá Long blogjára, hátha... Este kaptam tőle egy szűkszavú üzenetet: "Megnyugodtam."

Én átfutottam. Előbb azt hittem, valami önirónia, még humorosnak is találtam, aztán a kommenteket is megnézve, rájöttem, nem, nem vicc. Ez komoly. A képek mindent megérnek…

Csak attól, hogy végiggörgettem, a képektől is korai agyi-orgazmusom lett. El fogom olvasni is.

Tehát áldozat