A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sziasztok! Tudjátok esetleg a hangsugárzók pontos típusát? Ha jól emlékszem, valamelyik Cabasse volt, de pontosan nem tudtam beazonosítani. Köszönöm előre is a választ!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára emilio1 2023.10.16., hétf. 21:53-kor.
Minden órában 30 perces zenei bemutató.
10:00-17:00 órai kezdetekkel.
110-es szoba, belső helyiség.
TMP Ant DAC
TMP Ant erősítő
TMP Ant külső tápegység
Forrás: LP, CD, Streaming
TMP kábelek
TMP új erősítő : TMP Quantic F50
"Az élet különös ténye, hogy elménk mindig megtalálja annak a módját, hogy fizikai valósággá változtassa azokat a gondolatokat, melyekkel a legtöbbet foglalkozunk"
Sziasztok!
A Hifi kiállításon milyen hangfalak voltak TMP-nel bekötve? Főleg az álló hangfal típusa és elérhetősége érdekelne, de láttam bentebbi szobában volt egy allvanyos is, de azt nem volt szerencsém meghallgatni, viszont érdekelne az is. Koszonom előre is.
Csupán 2 posztot kellene visszaolvasnod...
Bocsi de azért kérdeztem, mert vissza olvastam és nem láttam egyértelműen.
“Dragonweed” “sense” és ilyeneket olvasok de konkrét márkanév és típust nem találtam.
Sziasztok!
A Hifi kiállításon milyen hangfalak voltak TMP-nel bekötve? Főleg az álló hangfal típusa és elérhetősége érdekelne, de láttam bentebbi szobában volt egy allvanyos is, de azt nem volt szerencsém meghallgatni, viszont érdekelne az is. Koszonom előre is.
Sziasztok!
Sziasztok!
Számomra a legjobb zeneszámok itt "forogtak" szombaton. Szerintem majd' háromnegyed órát voltam bent, megszűnt az időérzékem. Mindkét rendszer rendesen odaszögezett a székbe. A nagy Sense hangsugárzó nagyon szimpatikusan szólt.
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
a komódon lévő másik doboz,az én értelmezésem szerint,"rendszeren kivül volt"...hogy melyik volt jobb nem tudom megmondani,amikor én voltam a Sense volt bekötve...
Értem már a kérdésedet. Két szoba volt. A kintiben volt a Sense állódoboz, a bentiben pedig a Mundorf állványos, és hol ez, hol az szólt. A komódon lévő az nézegetni való párja volt a benti szobában lévő Mundorfoknak.
áááá ,annyian voltak bent az első szobában+rotyogott az agyvizem a rengeteg Floyd/Waters zenéktől másoknál,hogy a benti kimaradt...az álló szimpi volt úgy zusammen,nekem picit kerek/lágy hangzás volt,de egy jó pár drágább rendszerhez is viszonyitva,ár/érték arányban,úgy éreztem,rendben van
Miután volt szerencsém Dragonweed dobozt és a Mundorfot és a Sensét is hallgatni itthoni környezetben is, egész biztos vagyok benne, hogy mindkét, a kiállításon szereplő doboz összehasonlíthatatlanul jobb.
[/quote]
Köszi. Számomra meglepően kategorikus kijelentés ill. számomra elképzelhetetlen (mindent bizonyos kategórián belül tekintendőnek látok).
Ne menjünk bele / nem mennék bele jobban.
[/quote]
Az azért nem mindegy, hogy EAR melyik Dragonweed dobozra gondol, a Kolibri esetén egy 140 ezres dobozt hasonlítunk egy 800 ezressel
Annyi biztos, hogy Dragonweed és Tamás termékei kiemelkedő ár/érték arányt képviselnek, az én fülemnek legalább is biztosan
Dunaudio Sing4you, TMP Classic, Allo digione signature, Heed Dactilus,
Hogy magamat idézzem: A Mundorfon kívül az álló doboz egy Accuton hangszórókból épült Sense doboz volt.
értem én hogy magadat idézed,de ez volt az első kéredés:
Azt szeretném megkérdezni, hogy milyen hangsugárzó volt a rendszerben
a komódon lévő másik doboz,az én értelmezésem szerint,"rendszeren kivül volt"...hogy melyik volt jobb nem tudom megmondani,amikor én voltam a Sense volt bekötve...
nem Hozzád, csak úgy, leírt gondolat: öszinte kíváncsiság: vajon jobb ez, mint Dragonweed-töl egy hangsugárzó ? vagy egyéb ok van a háttérben ?
Miután volt szerencsém Dragonweed dobozt és a Mundorfot és a Sensét is hallgatni itthoni környezetben is, egész biztos vagyok benne, hogy mindkét, a kiállításon szereplő doboz összehasonlíthatatlanul jobb.
Köszi. Számomra meglepően kategorikus kijelentés ill. számomra elképzelhetetlen (mindent bizonyos kategórián belül tekintendőnek látok).
Ne menjünk bele / nem mennék bele jobban.
Életem első HiFi Show-jára látogattam ki idén és bár volt pár kiemelkedő megszólalású rendszer, ár/érték arányban szerintem messze az egyik legjobb volt a TMP. Volt olyan szoba, ahol egy elem többe kerül, mint a teljes TMP rendszer, mégsem szólt hozzá képest kb. sehogy sem. Azt nem mondom, hogy nem hallottam komolyabb rendszert, na de milyen áron. Ha %-os arányban meg lehetne adni a különbségeket, akkor sem nyújtott egyik rendszer sem annyival többet, amennyivel többe kerül. Egy TMP-s lánccal bárki elégedett lehetne, ahogy én is az vagyok (TMP Ant DAC, erősítő).
Érdeklődve várom az infókat az új TMP Sense erősítőről, monoblock erősítőről és DAC-ról.
Pár hónapja már, hogy megelégedéssel használok egy ANT előerősítőt, nemrég pedig csatlakozott a rendszerbe a tesó is, egy ANT DAC LE. Itt megjegyezném, hogy egy MQA, DSD - képes, fejhallgató erősítő és hangerő szabályzós DAC került lecserélésre a TMP készülékre, pedig a forrásom Tidal. Hiába a sok funkció és modern körítés, ha az a bizonyos hang.. Kb. egy hét járatás után folyékony, zenei és életszerű volt a TMP hangja, mindez megfelelő felbontással. Nicoló Ricci erőteljes szaxofon játékát játszi könnyedséggel jelenítette meg. Trond Kallevag – Bedehus & Hawaii albuma kissé mélyerősre van keverve, de teljesen kordában tudta tartani, nem volt elburjánzás. GoGo Penguin elektronikával megtámogatott modern jazz zenéje ütött, ahogy kell. Némely zenék maximális megértéséhez pedig a kulcsot jelentette, úgy érzem (New York United vagy Dickey, Parker, Shipp – Village Mothership).
Nálam a hangon túl, egyre inkább szempont egy termék megépítésének filozófiája. Ebben is egyértelmű választás egy hazai kézműves termék egy Kínában készült sorozatgyártottal szemben. Kiváló munka TMP & Tamás!
Csatolmányok
tmp dac le.jpg (549.14 KiB) Megtekintve 18769 alkalommal