Természetesen. Nálam egy szint a kettő.
Azt jövőre kezdem újra.
DeLorean:
Valóban. Azért van egy-egy nagyon kiemelkedő rész.
Szinkronosan láttam az egészet. Most viszont feliratosan nézem..... Már az első két részt látva beszippantott...

Természetesen. Nálam egy szint a kettő.
A spinoffját, a Better Call Sault láttad?

A Batman:Kezdődik! felnőttkori olyan moziélményem, amiért filmet nézek (amit keresek és nagyon ritkán találok): ugyanúgy tárva maradt a szám, mint, anno, gyerekkorban a klasszikus Óz filmen vagy az E.T. esetében.Alex_Aston írta: ↑2021.11.19., pén. 12:17...
Pedig szerintem a Dark Knight minden idők egyik, ha nem a legjobb akció/szuperhősös film.
Bármikor, bármennyiszer meg tudom nézni.
...

A Sátántangó inkább a leghírhedtebb filmje Tarr Bélának (hiszen gyakran emlegetik elrettentő példaként), de semmiképpen sem a legjobb.Aszpirin írta: ↑2021.11.19., pén. 12:02Ja, én végignéztem a Sátántangót (igaz, nem együltemben, hanem három részre osztva). És nekem tetszett, szóval én olyan ember vagyok, akit nem tudsz elképzelni. Tarr Bélát mellesleg igazi művésznek tartom, és nem a Sátántangót tartom a legjobb filmjének, bár kétségkívül az a legismertebb.

Számomra erősen kilóg a listáról Willis, hiszen neki sok olyan filmje és karaktere volt, amiben nem csak a fizikai erejével akarja lenyűgözni a nézőt. Biztosan velem van a baj, de nem jövök izgalomba egy méretes férfi bicepsztől (nőitől sem), talán ezért hagy hidegen ez a műfaj. Ha nő lennék, talán másként vélekednék, de a nemváltás ugye tabu nálunk.DeLorean írta: ↑2021.11.19., pén. 11:08Régen sem lelkesedtél mondjuk Stallone, Schwarzenegger, Buce Willis, vagy esetleg Van Damme, Seagal filmekért? Akkor gondolom nem a kóreai, vagy skandináv filmekért rajongtál.
Most semmilyen ilyen filmet nem nézel? Tehát kimarad a szuperhősös, akció, akció-vígjáték, gondolom a "normál" vígjátékok is, mert ott is elég "érdekes" top színészek és filmek vannak. Említsük meg hirtelen Adam Sandler-t. Sokat lehetne róla is beszélgetni akár.

A Dark Knight a második rész, amiben a Joker van.Aszpirin írta: ↑2021.11.19., pén. 12:40Amint írtam, az első Dark Knight film kb felét megnéztem, de nem tudtam végignézni. Ez nem jelenti azt, hogy nem jó, konkrétan nem jelent semmi mást, hogy sajnos Nolan zsenialitása sem tudta megtörni nálam ezt a "szuperhősöst nem" beállítottságot. Nolant egyébként imádom mint rendezőt, nagyjából minden filmjét remekműnek tartom - a Batman-filmjeiről pedig nincs véleményem.Alex_Aston írta: ↑2021.11.19., pén. 12:17Tyű.Aszpirin írta: ↑2021.11.19., pén. 12:02A hülye fejemmel megvettem többb mint egy éve 4K UHD Bluray-en a Nolan-féle "Sötét Lovag" Batman-trilógiát, hogy akkor most majd legalább Batman-ből kikupálódok, de nem tudtam magam túlverekedni az első részen (elkezdtem megnézni) és a másik kettőt még azóta sem láttam. Valamelyik Pókembert asszem láttam, mert amikor kicsi volt, a keresztfiammal sokszor mentünk moziba, és akkor az ő ízlése volt a döntő, nem az enyém.
Pedig szerintem a Dark Knight minden idők egyik, ha nem a legjobb akció/szuperhősös film.
Érdemes rászánni magad, és megnézni. Nem egy "butyuta" látvány film, sőt!

Amint írtam, az első Dark Knight film kb felét megnéztem, de nem tudtam végignézni. Ez nem jelenti azt, hogy nem jó, konkrétan nem jelent semmi mást, hogy sajnos Nolan zsenialitása sem tudta megtörni nálam ezt a "szuperhősöst nem" beállítottságot. Nolant egyébként imádom mint rendezőt, nagyjából minden filmjét remekműnek tartom - a Batman-filmjeiről pedig nincs véleményem.Alex_Aston írta: ↑2021.11.19., pén. 12:17Tyű.Aszpirin írta: ↑2021.11.19., pén. 12:02A hülye fejemmel megvettem többb mint egy éve 4K UHD Bluray-en a Nolan-féle "Sötét Lovag" Batman-trilógiát, hogy akkor most majd legalább Batman-ből kikupálódok, de nem tudtam magam túlverekedni az első részen (elkezdtem megnézni) és a másik kettőt még azóta sem láttam. Valamelyik Pókembert asszem láttam, mert amikor kicsi volt, a keresztfiammal sokszor mentünk moziba, és akkor az ő ízlése volt a döntő, nem az enyém.
Érdemes rászánni magad, és megnézni. Nem egy "butyuta" látvány film, sőt!

Tyű.Aszpirin írta: ↑2021.11.19., pén. 12:02A hülye fejemmel megvettem többb mint egy éve 4K UHD Bluray-en a Nolan-féle "Sötét Lovag" Batman-trilógiát, hogy akkor most majd legalább Batman-ből kikupálódok, de nem tudtam magam túlverekedni az első részen (elkezdtem megnézni) és a másik kettőt még azóta sem láttam. Valamelyik Pókembert asszem láttam, mert amikor kicsi volt, a keresztfiammal sokszor mentünk moziba, és akkor az ő ízlése volt a döntő, nem az enyém.

Vegyük sorban: a "régen" a nagyon régen volt, még gyerekkoromban, akkor megnéztem a Rocky-filmeket Stallonéval, Bud Spencer/Terence Hill filmjeinek zömét, és az akkori Chuck Norris-filmeket is. Sem Stallone-ért, sem Schwarzeneggerért, sem Chuck Norris-ért nem rajongtam akkor sem, de haverokkal elmentünk, és jól szórakoztunk. Bud Spencer/Terence hill más tészta, értük gyerekkoromban rajongtam.DeLorean írta: ↑2021.11.19., pén. 11:08Régen sem lelkesedtél mondjuk Stallone, Schwarzenegger, Buce Willis, vagy esetleg Van Damme, Seagal filmekért?
Akkor gondolom nem a kóreai, vagy skandináv filmekért rajongtál.
Most semmilyen ilyen filmet nem nézel? Tehát kimarad a szuperhősös, akció, akció-vígjáték, gondolom a "normál" vígjátékok is, mert ott is elég "érdekes" top színészek és filmek vannak. Említsük meg hirtelen Adam Sandler-t. Sokat lehetne róla is beszélgetni akár.
Egyébként azért cáfolom magam, mert jelenleg és régóta a legnagyobb filmes sztár mondjuk az indiai muki - sajnos a nevét nem tudom fejből (Shah Rukh Khan). Én mondjuk neki nem láttam még egyetlen filmjét sem.
![]()

Én úgy tudtam eddig, hogy ő a legnagyobb filmes sztár, még Chuck Norris is jelenthet neki

Valahogy így. Talán egy-két filmje van, ami az átlag langyos víztől eltér. (Faster,-KP- írta: ↑2021.11.18., csüt. 17:40Én kedvelem Dwayne Johnsont. De hogy színészi kvalitásai alapján a legnagyobbak között van, azzal én sem értek egyet. A legjobb színész helyett lehetne például azt írni, hogy a legjobban kereső. Legfelkapottabb, még talán azt is,hogy jelenleg az egyik legismertebb, vagy pont a legismertebb. Ez pedig tény. Remekül felépítette a brandjét az évek alatt és sokat is keres egy-egy filmen, illetve rengeteg filmet is forgat. Igen gyakori, hogy meg van az évi 4-5 Dwayne Johnson film. De vele is az a gond, mint több más színésszel. Nincsenek kifejezetten rossz filmjei, mindig hoz minimum egy átlagos szintet. Nem emlékszem, hogy álltam volna fel Dwayne Johnson film után úgy, hogy elpocsékoltam x percet az életemből, mert legalább egy közepes szintet mindegyik hoz. De, és itt jön a de, ha valaki azt mondaná, hogy most mondjak egy kiemelkedő filmet tőle, bizony gondban lennék.

Pedig én elfogadom, ha valaki csak az egyiket, vagy csak a másikat szereti, részemről nincs ezzel gond?Dorian írta: ↑2021.11.18., csüt. 12:03Ez itt most nem valódi erről való beszélgetés, pláne nem vita. Ez a "kinek ez - kinek az" kijelentés inkább csak amolyan "nem akarok balhét, itt a kezem". Kinek hiányzik a veszekedés.
(Pl. tegnap késő este bedobtam egy "látványfilmet" "úgyis elalszom, mindegy" felkiáltással, nos inkább csak felidegesített)