A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Akárki akármit mond, jelenleg a legnagyobb filmsztár.
A '90-es, 2000-es években nálunk Lagzi Lajcsi volt az egyik legnagyobb sztár zenei téren. Nagyon sokaknak tetszett, nagyon sok műsora és fellépése volt és nagyon sok bevételt szerzett. Csakhogy ezek nem mondanak semmit a produkció színvonaláról, művészi értékeiről. Tudod, van a legyek esete azzal a bizonyos kupaccal.
Tökéletes párhuzam.
De Lakodalom Lajos legalább tud zenélni.
Megnéztük tegnap asszonnyal a Free Guy-t.
Neki kifejezetten tetszett, mert pörgős, és szórakoztató.
És szerintem is így kell nézni. Nem kell belegondolni semmit, csak elengednie magát az embernek. Jópofa volt a számítógépes világ megvalósítása, bár nyilvan tele van hibákkal, amit egy kocka szét tudna szedni.
Egynek jó volt. Imdb 7,2 nagyjából megálljt a helyét szerintem is.
Informatikusként és a mai napig aktív játékosként nekem sose tetszettek az olyan filmek, mikor játékot próbálnak megfilmezni. Szerintem mindig erőltetett valamilyen szinten és a Free guy sem volt kivétel. Egyszer ok, de nem egy újranézős kategória.
Akárki akármit mond, jelenleg a legnagyobb filmsztár.
A '90-es, 2000-es években nálunk Lagzi Lajcsi volt az egyik legnagyobb sztár zenei téren. Nagyon sokaknak tetszett, nagyon sok műsora és fellépése volt és nagyon sok bevételt szerzett. Csakhogy ezek nem mondanak semmit a produkció színvonaláról, művészi értékeiről. Tudod, van a legyek esete azzal a bizonyos kupaccal.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Megnéztük tegnap asszonnyal a Free Guy-t.
Neki kifejezetten tetszett, mert pörgős, és szórakoztató.
És szerintem is így kell nézni. Nem kell belegondolni semmit, csak elengednie magát az embernek. Jópofa volt a számítógépes világ megvalósítása, bár nyilvan tele van hibákkal, amit egy kocka szét tudna szedni.
Egynek jó volt. Imdb 7,2 nagyjából megálljt a helyét szerintem is.
Akárki akármit mond, jelenleg a legnagyobb filmsztár. Ráadásul, akár színészileg is a nagy elődöknél jobb. Persze ez SZVSZ.
Én azért ezzel vitába szállnék. Lehet, az egyik legjobban fizetett, de szerintem ennyi.
Melyik előd az, akinél mondjuk volt legalább 1 ironikusabb filmje? Nekem egy se jut eszembe.
Ha meg akciósztár, és manapság nézzük, akkor pl. Jason Statham is "ügyesebb" nála. Szerintem persze.
Két veszélyesen bárgyúarcú, 1 bites "színész", egy összeollózott, ultragagyi Cgi-os, buta filmben.
Értékelhetetlen szemét.
Most valamiért folyamatosan azt gondolja a Netflix, hogy nekem ezt kellene megnéznem, és nyomja a pofámba…
Megspóroltál nekem legalább 10 elvesztegetett percet,
Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
Én bevallom a bűnöm: Megnéztem az Old c. baromságot, amit én választottam. Már az elején látszott, hogy nagyon gagyi az egész, de aztán a közepétől már nem tudtam, h sírjak vagy nevessek. (A feleségem kb. itt inkább elment olvasni)
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
A feleségem választotta, én meg mellette ültem.
Gal kisasszonnyal nincs bajom, , de nem a teljesítménye miatt kap pluszt.
De ez Rock (haha, de jó név mi?) meg a másik gipszjakab, két szerencsétlen egykarakteres. Számomra eleve nullák.
De hajrá, neked ajánlom, tudom, hogy fekszik az ilyesmi.
A "Giga multi" és egy kis /Startup/ cég esete a a Google Earth "eredeti" ötletéről.
Ajánlom szívesen, nem mondom, hogy egy szuper alkotás de 10/7 szerintem adható rá.
A téma és a környezete nagyon érdekes /számomra/
20 perce fejeztem be. Szerintem is javasolt!
A "szuper alkotás" relatív dolog, ez a film nyilván nem a látványra és a hangeffektekre épít, a tartalma viszont annál érdekesebb. A történetet persze el lehetne mesélni fél órában is, de jót tesz neki a bővebb kifejtés, a gondolatok, karakterek, szerepek bemutatása. És az egészben az a félelmetes, hogy igaz történet alapján készült.
Sajátságos de aktuális mértékegység, hogy nekem pl. eszembe se jutott közben a telefonomra nézni, végig érdekes volt
A "Giga multi" és egy kis /Startup/ cég esete a a Google Earth "eredeti" ötletéről.
Ajánlom szívesen, nem mondom, hogy egy szuper alkotás de 10/7 szerintem adható rá.
A téma és a környezete nagyon érdekes /számomra/
Csatolmányok
billiondollarcode-e1634209163908-1024x575.png (946.22 KiB) Megtekintve 1781 alkalommal
Onkyo NS-6170 > Hydra Next Nano > DestinY Purer 3.8MK High-End Hybrid Amplifier > Hydra Next H.R.C Graphene > KEF R 500 Tápkábelek Hydra Next és Colossus. Biztik szintén Józsitól. Éjszaka : Redmi Note 11 PRO - Bluesound nod 2i -Sennheiser HD 58X-Helot 2x headphone tube amp
Mondjuk, JÓMAGAM, inkább megnézek egy gyengébb szuperhősfilmet, mint pl. egy Peremvidékent.
A képernyőn/vásznon varázslatot akarok látni, nem mások nyomorát; az van nekem is, meg a való világban látok eleget.
Én voltam, aki a Peremvidéken-ről írt egy pozitív véleményt, de szóba sem hoztam a szuperhősös-űrös-b@szóskardozós filmeket. Ellenben amikor látványfilmekről írtatok, DeLorean és Te hoztad fel ezt a filmet, amolyan magyarázkódásként, hogy miért a látványfilmek tetszenek nektek. Nem kell megmagyarázni, nyugi senki sem néz le ezért titeket
Sajnos, megint van időm a képernyő előtt bambulni.
Seinfeld
Első évad 1. rész
Tévétörténeti jelentőségére tekintettel belenéztem.
Rosszul öregedett, borzalmas volt.
Zombieland
Nem kedvelem a zombi filmeket, ugyanakkor Woody Harrelson és Jesse Eisenberg ütős páros, így belenéztem ebbe a 2009-es alkotásba.
Maga a történet faék egyszerűségű, beköszöntött a zombi apokalipszis, hőseinknek meg zombikat kell írtani a túléléshez, illetve meg kell tanulniuk bízni egymásban.
A karakterek, a színészek, a sajátos humor viszont elviszik a hátukon, alkalomadtán megnézném a folytatást.
Man in Black - Sötét zsaruk a Föld körül (MIB International)
Bár Chris Hemsworth és Tessa Thompson párosa nem olyan ütős, mint az írók szeretnék, de maga a film annyira nem is volt rossz, amennyi rosszat olvastam róla.
A cselekmény szót sem érdemel, de vicces volt, az idegen lények meg jópofák.
Scott Pilgrim a világ ellen (Scott Pilgrim vs. the World)
Mivel a Last Night in Soho kapott egy kis reklámot, utánanéztem és rájöttem, hogy (emlékeim szerint) még nem láttam Edgar Wright rendezte filmet.
Gondoltam, megnézem ezt.
Azt hiszem a legenyhébb jelző erre a 2010-es opuszra, hogy döbbenetes.
Mintha egy film és egy videojáték szerelemgyereke lenne.
A történet összességében annyi, hogy főhősünknek ahhoz, hogy főhősnőnkkel járhasson, le kell győznie főhősnőnk 7 gonosz exét.
Az egész egy eszement, szürreális cselekménysorozat, erős karakterekkel (pl. Kim szerepében Alison Pill).
Egy biztos, ha tiniként látom ezt az opus magnumot, Mary Elisabeth Winstead posztere kint volna a falon...
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
...
De mivel nyomozós, gyilkosos, így lehet hogy nyomoros is, úgyhogy ne nézd meg.
De amúgy igen, el lehet varázsolódni 2 órára, de azért van élet a képregényen túl is.
A nyomozós sorozatok bizonyos mértékig szórakoztatnak, különösen az olyan kedves gügyeségek, mint pl. Miss Fisher, Murdoch.
Viszont, lassú folyású, "hangulat-központú" sorozatok (pl. True Detective) nem igazán kötnek le.
Ritka kivétel a Mindhunter.
Most fejeztem be a 2. évadot.
Tulajdonképpen a cselekménye lassú, nincs semmi íve, inkább szétesik.
Maga a nyelvezete is furcsa (legalábbis számomra), sokszor még felirattal is vissza kellett tekernem.
DE
Mégis van benne valami, a karakterek, színészek nagyon jók, a zenék (stáblista alatt) szintén, az egésznek van egy olyan sajátos hangulata, stílusa, ami miatt végül, ugyan 2 év alatt, de végignéztem.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Rengeteg izgalmas név íródott le, nagyon lázba hozott, hogy habzsoljam a történetüket. Szuperember, Vízember, Csodanő, Villámember, Denevérember...
...
Mondjuk, JÓMAGAM, inkább megnézek egy gyengébb szuperhősfilmet, mint pl. egy Peremvidékent.
A képernyőn/vásznon varázslatot akarok látni, nem mások nyomorát; az van nekem is, meg a való világban látok eleget.
Természetesen: SZVSZ.
Ha miattam írtad a Peremvidéken címet, akkor nem stimmel (nem láttam), én a Peremvidék című sorit ajánlottam, ami nyomozós.
De mivel nyomozós, gyilkosos, így lehet hogy nyomoros is, úgyhogy ne nézd meg.
De amúgy igen, el lehet varázsolódni 2 órára, de azért van élet a képregényen túl is.
Én ezt, anno, moziban láttam.
Szalonnás Kevint (Kevin Bacon) mindig kedveltem, de ezt a filmet már akkor se tudtam értelmezni, azt se tudtam róla eldönteni, hogy jó volt-e vagy rossz...
Szerk.: hülye prediktív szövegbevitel miatt többször javítanom kellett...
Rengeteg izgalmas név íródott le, nagyon lázba hozott, hogy habzsoljam a történetüket. Szuperember, Vízember, Csodanő, Villámember, Denevérember...
...
...