Troll-lemming. Óriási!
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Re: Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Szuper ajánlat végre. 
Troll-lemming. Óriási!
Troll-lemming. Óriási!
Szerintem!
Megspóroltál nekem legalább 10 elvesztegetett percet,
- Aszpirin
- V.I.P.

- Értékelés: 6374
Most valamiért folyamatosan azt gondolja a Netflix, hogy nekem ezt kellene megnéznem, és nyomja a pofámba…
Megspóroltál nekem legalább 10 elvesztegetett percet,
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem
Persze. Trollkodok. Tudom, hogy sokan imádjátok a tehetségét, és humorát.
Amúgy már vártalak...
Szerintem!
Limonádénak titulálta, és butaarcúnak, meg bronzkenőcsbenfürdőnek a kopaszt.
Ezért a feleségem!
Olyanok vagyunk mint a Muppet Show.
Szerintem!
Én bevallom a bűnöm: Megnéztem az Old c. baromságot, amit én választottam. Már az elején látszott, hogy nagyon gagyi az egész, de aztán a közepétől már nem tudtam, h sírjak vagy nevessek. (A feleségem kb. itt inkább elment olvasni)
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
"Én mindhárom sztárt nagyon szeretem"
A feleségem választotta, én meg mellette ültem.
Gal kisasszonnyal nincs bajom,
, de nem a teljesítménye miatt kap pluszt.
De ez Rock (haha, de jó név mi?) meg a másik gipszjakab, két szerencsétlen egykarakteres. Számomra eleve nullák.
De hajrá, neked ajánlom, tudom, hogy fekszik az ilyesmi.
A feleségem választotta, én meg mellette ültem.
Gal kisasszonnyal nincs bajom,
De ez Rock (haha, de jó név mi?) meg a másik gipszjakab, két szerencsétlen egykarakteres. Számomra eleve nullák.
De hajrá, neked ajánlom, tudom, hogy fekszik az ilyesmi.
Szerintem!
Különösen veszélyes bűnözők.
Két veszélyesen bárgyúarcú, 1 bites "színész", egy összeollózott, ultragagyi Cgi-os, buta filmben.
Értékelhetetlen szemét.
Két veszélyesen bárgyúarcú, 1 bites "színész", egy összeollózott, ultragagyi Cgi-os, buta filmben.
Értékelhetetlen szemét.
Szerintem!
- ZolaBA
- Törzsvendég

- Értékelés: 1754
20 perce fejeztem be. Szerintem is javasolt!
A "szuper alkotás" relatív dolog, ez a film nyilván nem a látványra és a hangeffektekre épít, a tartalma viszont annál érdekesebb. A történetet persze el lehetne mesélni fél órában is, de jót tesz neki a bővebb kifejtés, a gondolatok, karakterek, szerepek bemutatása. És az egészben az a félelmetes, hogy igaz történet alapján készült.
Sajátságos de aktuális mértékegység, hogy nekem pl. eszembe se jutott közben a telefonomra nézni, végig érdekes volt
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
- Pooli1971
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 246
Hétvégi film élmény :
A Milliárd dolláros forráskód
A "Giga multi" és egy kis /Startup/ cég esete a a Google Earth "eredeti" ötletéről.
Ajánlom szívesen, nem mondom, hogy egy szuper alkotás de 10/7 szerintem adható rá.
A téma és a környezete nagyon érdekes /számomra/
A Milliárd dolláros forráskód
A "Giga multi" és egy kis /Startup/ cég esete a a Google Earth "eredeti" ötletéről.
Ajánlom szívesen, nem mondom, hogy egy szuper alkotás de 10/7 szerintem adható rá.
A téma és a környezete nagyon érdekes /számomra/
- Csatolmányok
-
- billiondollarcode-e1634209163908-1024x575.png (946.22 KiB) Megtekintve 1857 alkalommal
Eversolo DMP-6 ME > DestinY Purer 3.8MK High-End Hybrid Amplifier > Hydra Next H.R.C Graphene > KEF R 500 Tápkábelek Hydra Next és Colossus. Biztik szintén Józsitól. Éjszaka : Redmi Note 11 PRO - Bluesound nod 2i -Sennheiser HD 58X-Helot 2x headphone tube amp
Én voltam, aki a Peremvidéken-ről írt egy pozitív véleményt, de szóba sem hoztam a szuperhősös-űrös-b@szóskardozós filmeket. Ellenben amikor látványfilmekről írtatok, DeLorean és Te hoztad fel ezt a filmet, amolyan magyarázkódásként, hogy miért a látványfilmek tetszenek nektek. Nem kell megmagyarázni, nyugi senki sem néz le ezért titeket
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
Sajnos, megint van időm a képernyő előtt bambulni.
Seinfeld
Első évad 1. rész
Tévétörténeti jelentőségére tekintettel belenéztem.
Rosszul öregedett, borzalmas volt.
Zombieland
Nem kedvelem a zombi filmeket, ugyanakkor Woody Harrelson és Jesse Eisenberg ütős páros, így belenéztem ebbe a 2009-es alkotásba.
Maga a történet faék egyszerűségű, beköszöntött a zombi apokalipszis, hőseinknek meg zombikat kell írtani a túléléshez, illetve meg kell tanulniuk bízni egymásban.
A karakterek, a színészek, a sajátos humor viszont elviszik a hátukon, alkalomadtán megnézném a folytatást.
Man in Black - Sötét zsaruk a Föld körül (MIB International)
Bár Chris Hemsworth és Tessa Thompson párosa nem olyan ütős, mint az írók szeretnék, de maga a film annyira nem is volt rossz, amennyi rosszat olvastam róla.
A cselekmény szót sem érdemel, de vicces volt, az idegen lények meg jópofák.
Scott Pilgrim a világ ellen (Scott Pilgrim vs. the World)
Mivel a Last Night in Soho kapott egy kis reklámot, utánanéztem és rájöttem, hogy (emlékeim szerint) még nem láttam Edgar Wright rendezte filmet.
Gondoltam, megnézem ezt.
Azt hiszem a legenyhébb jelző erre a 2010-es opuszra, hogy döbbenetes.
Mintha egy film és egy videojáték szerelemgyereke lenne.
A történet összességében annyi, hogy főhősünknek ahhoz, hogy főhősnőnkkel járhasson, le kell győznie főhősnőnk 7 gonosz exét.
Az egész egy eszement, szürreális cselekménysorozat, erős karakterekkel (pl. Kim szerepében Alison Pill).
Egy biztos, ha tiniként látom ezt az opus magnumot, Mary Elisabeth Winstead posztere kint volna a falon...
Seinfeld
Első évad 1. rész
Tévétörténeti jelentőségére tekintettel belenéztem.
Rosszul öregedett, borzalmas volt.
Zombieland
Nem kedvelem a zombi filmeket, ugyanakkor Woody Harrelson és Jesse Eisenberg ütős páros, így belenéztem ebbe a 2009-es alkotásba.
Maga a történet faék egyszerűségű, beköszöntött a zombi apokalipszis, hőseinknek meg zombikat kell írtani a túléléshez, illetve meg kell tanulniuk bízni egymásban.
A karakterek, a színészek, a sajátos humor viszont elviszik a hátukon, alkalomadtán megnézném a folytatást.
Man in Black - Sötét zsaruk a Föld körül (MIB International)
Bár Chris Hemsworth és Tessa Thompson párosa nem olyan ütős, mint az írók szeretnék, de maga a film annyira nem is volt rossz, amennyi rosszat olvastam róla.
A cselekmény szót sem érdemel, de vicces volt, az idegen lények meg jópofák.
Scott Pilgrim a világ ellen (Scott Pilgrim vs. the World)
Mivel a Last Night in Soho kapott egy kis reklámot, utánanéztem és rájöttem, hogy (emlékeim szerint) még nem láttam Edgar Wright rendezte filmet.
Gondoltam, megnézem ezt.
Azt hiszem a legenyhébb jelző erre a 2010-es opuszra, hogy döbbenetes.
Mintha egy film és egy videojáték szerelemgyereke lenne.
A történet összességében annyi, hogy főhősünknek ahhoz, hogy főhősnőnkkel járhasson, le kell győznie főhősnőnk 7 gonosz exét.
Az egész egy eszement, szürreális cselekménysorozat, erős karakterekkel (pl. Kim szerepében Alison Pill).
Egy biztos, ha tiniként látom ezt az opus magnumot, Mary Elisabeth Winstead posztere kint volna a falon...
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Nem, nem konkrétan miattad, csak nemrégiben felmerült (talán a Dűnével szemben).
A nyomozós sorozatok bizonyos mértékig szórakoztatnak, különösen az olyan kedves gügyeségek, mint pl. Miss Fisher, Murdoch.
Viszont, lassú folyású, "hangulat-központú" sorozatok (pl. True Detective) nem igazán kötnek le.
Ritka kivétel a Mindhunter.
Most fejeztem be a 2. évadot.
Tulajdonképpen a cselekménye lassú, nincs semmi íve, inkább szétesik.
Maga a nyelvezete is furcsa (legalábbis számomra), sokszor még felirattal is vissza kellett tekernem.
DE
Mégis van benne valami, a karakterek, színészek nagyon jók, a zenék (stáblista alatt) szintén, az egésznek van egy olyan sajátos hangulata, stílusa, ami miatt végül, ugyan 2 év alatt, de végignéztem.
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3923
Csak a Marantz! :-D
Ha miattam írtad a Peremvidéken címet, akkor nem stimmel (nem láttam), én a Peremvidék című sorit ajánlottam, ami nyomozós.
De mivel nyomozós, gyilkosos, így lehet hogy nyomoros is, úgyhogy ne nézd meg.
De amúgy igen, el lehet varázsolódni 2 órára, de azért van élet a képregényen túl is.
Szerintem!
Én ezt, anno, moziban láttam.Alex_Aston írta: ↑2021.11.11., csüt. 17:59...
Én például ezt a filmet imádom. Jobban, mint az újkori hasonlóakat.
Tremors.
https://port.hu/cikk/tv/21-eves-a-dune- ... gn=content
Szalonnás Kevint (Kevin Bacon) mindig kedveltem, de ezt a filmet már akkor se tudtam értelmezni, azt se tudtam róla eldönteni, hogy jó volt-e vagy rossz...
Szerk.: hülye prediktív szövegbevitel miatt többször javítanom kellett...
Tremors.
- Alex_Aston
- V.I.P.

Én például ezt a filmet imádom. Jobban, mint az újkori hasonlóakat.
Tremors.
Mondjuk, JÓMAGAM, inkább megnézek egy gyengébb szuperhősfilmet, mint pl. egy Peremvidékent.
A képernyőn/vásznon varázslatot akarok látni, nem mások nyomorát; az van nekem is, meg a való világban látok eleget.
Természetesen: SZVSZ.
Nekem kifejezetten tetszett mint Batman.
Teljesen jól adta a középkorú, kissé kiégett Bruce Wayne-t.
Természetesen: SZVSZ.
DeLorean írta: ↑2021.11.11., csüt. 16:152022 lesz a te éved!
Várható:
Morbius – January 28, 2022.
The Batman – March 4, 2022.
Doctor Strange in the Multiverse of Madness – May 6, 2022.
Thor: Love and Thunder – July 8, 2022.
Black Adam – July 29, 2022.
Spider-Verse 2 – October 7, 2022.
The Flash – November 4, 2022.
Black Panther: Wakanda Forever – November 11, 2022.
Ezeken kívül is lesz még néhány és sorozat is!
![]()
Szerintem!
Meg a régi filmjei is jók voltak.
- Alex_Aston
- V.I.P.

Szerintem A könyvelő is jól állt neki.
Meg a régi filmjei is jók voltak.
Rengeteg izgalmas név íródott le, nagyon lázba hozott, hogy habzsoljam a történetüket. Szuperember, Vízember, Csodanő, Villámember, Denevérember... 
Ok, shopping gif, de jó ide.
Ok, shopping gif, de jó ide.
Szerintem!
Zack Snyder's Justice League
Láttam az eredeti moziverziót és most megtekintettem a "Snyder's Cut"-ot is.
Izé.
Hosszabb lett (242 pec!), de jobb nem, ellenben rosszabb.
Az állandó énekes aláfestés, pláne az epikus(nak szánt) jeleneteknél fárasztó, unalmas, helyenként röhejes (pl. amikor Aquaman elhagyja a halászfalut és a lakosság dalra fakad).
A kellően meg nem magyarázott látomás jeleneteket is inkább értetlenül bámultam.
A humorát is elvesztette, hiányoznak belőle a moziverzió vicces jelenetei, pl. amikor Superman és Cyborg elintézték az "anyadobozokat", utána kínjukban röhögtek, hogy Cyborg-nak hogy fájhat a lába, ha nincs is neki, illetve, hogy Superman úgy érzi, mégiscsak jobb volt halottnak lenni, Wonder Woman ezeket hallotta, és megjegyzett valami ilyesmit, hogy "ezek gyerekek, kisfiúkkal dolgozom"; vagy Superman és Flash versenyfutása.
Összességében egy nagy ívű, drámainak, epikusnak szánt vízió, ami dögunalomba fullad.
Annyira furcsa, hogy az a rendező, aki megcsinálta a 300-t, a Watchmen-t, ami az egyik (ha nem A) legjobb képregény adaptáció, a Sucker Punchot, nem tud mit kezdeni a DC legmenőbb karaktereivel úgy, hogy az azokat alakító színészek is jók.
Gal Gadot a megtestesült Wonder Woman, Henry Cavill remek Superman és, meglepetésre, Ben Géza Affleck is teljesen jó Batman.
Szóval, semmivel se jobb, mint Az Acélember vagy a Batman vs. Superman.
Láttam az eredeti moziverziót és most megtekintettem a "Snyder's Cut"-ot is.
Izé.
Hosszabb lett (242 pec!), de jobb nem, ellenben rosszabb.
Az állandó énekes aláfestés, pláne az epikus(nak szánt) jeleneteknél fárasztó, unalmas, helyenként röhejes (pl. amikor Aquaman elhagyja a halászfalut és a lakosság dalra fakad).
A kellően meg nem magyarázott látomás jeleneteket is inkább értetlenül bámultam.
A humorát is elvesztette, hiányoznak belőle a moziverzió vicces jelenetei, pl. amikor Superman és Cyborg elintézték az "anyadobozokat", utána kínjukban röhögtek, hogy Cyborg-nak hogy fájhat a lába, ha nincs is neki, illetve, hogy Superman úgy érzi, mégiscsak jobb volt halottnak lenni, Wonder Woman ezeket hallotta, és megjegyzett valami ilyesmit, hogy "ezek gyerekek, kisfiúkkal dolgozom"; vagy Superman és Flash versenyfutása.
Összességében egy nagy ívű, drámainak, epikusnak szánt vízió, ami dögunalomba fullad.
Annyira furcsa, hogy az a rendező, aki megcsinálta a 300-t, a Watchmen-t, ami az egyik (ha nem A) legjobb képregény adaptáció, a Sucker Punchot, nem tud mit kezdeni a DC legmenőbb karaktereivel úgy, hogy az azokat alakító színészek is jók.
Gal Gadot a megtestesült Wonder Woman, Henry Cavill remek Superman és, meglepetésre, Ben Géza Affleck is teljesen jó Batman.
Szóval, semmivel se jobb, mint Az Acélember vagy a Batman vs. Superman.
Anno a Ravasz, az Agy…-al voltam úgy, hogy kb. “2 £-ból” kihozták, mégis élvezetes mozi lett belőle. Számomra legalábbis.
- Quetz
- Beköltözött

- Értékelés: 741
Akció filmek esetén nincsenek intellektuális elvárásaim, viszont itt elvileg a modern sci-fi egyik alapkövét filmesítették meg. Most már csak valami morbid kíváncsiságból nézem, hogy még milyen mélyre tudnak süllyedni. Az utolsó rész összetört monitora ami az öngyógyító űrhajó teljes megsemmisülését eredményezi mindent vitt. Nem véletlen rakhatták az epizód végére :)TSanyi írta: ↑2021.11.09., kedd 21:48Szinte az összes akciófilmnél el lehetne mondani, hogy hősünk ha küzd valakivel, akkor a többi ellenfél türelmesen, illedelmesen kábultan fekszik, nyög, szenved, haldoklik, majd ha az aktuális küzdőpartner elhalálozik, vagy kiütődik valaki fel tud pattanni és helyette harcol tovább. De a tárazást is megvárják, éppen elég lőszer van…. Hibát, belekötni valót lehet bőven találni a filmekben.
De ez egy szórakoztató műsor, tekintsük úgy rá, és boldogabbak leszünk!
Ne legyünk nőgyógyászok, akik ott keresik a bajt, ahol mások a boldogságot….
Ettől függetlenül legalább van mit olvasni, és érdekes hogy egy azon film mennyire megosztó tud lenni, és egyesek mennyire alaposan utána néznek, olvasnak a filmek hátterének!![]()
Mellette a Fargo első évadját kezdtem nézni, nagyságrendekkel színvonalasabb sorozat, töredék pénzből.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.