La_Valse foórumtársunk egy nagy tudású, végtelenül szerény ember, akitől ez a fórum csak kapott.a.gabriel írta: ↑2021.11.15., hétf. 13:44
Maradjunk annyiban, hogy nem személyeskedtem senkivel, minden egyes esetben csak javaslatot adtam, hogy hol kell keresni a megoldást.
A tapasztalatom személyes tapasztalat, és ott osztom meg ahol akarom, és akivel akarom.
Pontosan az ilyen szavak kifordítása miatt nem tartom érdemlegesre további infók közlését, mert később kifordítják majd azt megint.
Szóval mindenkinek előre!
De, hogy ne sértődjél meg, az általad leírtak alapján azt tudom mondani jó felé haladsz, csak a HQP nem éri meg ezt cécot,
és nem úgy ahogy most használod, pláne nem 2 core húzásával.
Ha jól emlékszem és én javasoltam a HD Plex 800-s tápot éppen neked, és normális Quadro kártyát, nem játékszer 1070-t.
Akkor talán megfogadtad, talán nem, de arra emlékszem a Quadro kártya nem aratott osztatlan sikert, ja mert drága .....
Pedig az abban lévő CUDA magokkal gyerekjáték volna a HQP, és nem kellene digitális zajjal tele szemetelni a gépet.
Szerintem nem nekem ajánlottad, de érdekes infó. Annó nézegettem a Quadro kártyákat, de sajnos nem tudok eligazodni köztük. Melyiket javaslod?
MIndenképpen szeretném DAC-ot "konyhakész" anyaggal etetni, ezért ragaszkodom a DSD-hez. Próbáltam a Roon saját belső felskálázóját, de az nem közelíti meg a HQP szintjét, így én nem tudok más szoftvert, ami azt csinálná, amit én szeretnék.