DeLorean írta: ↑2021.11.09., kedd 13:12
Mathias írta: ↑2021.11.09., kedd 11:17
Gyenge az operatőri munka, a karakterek, párbeszédek nagyon egyszerűek (4 éves gyerek szintűek). (-Engedj ki! -Nem. -De engedj ki! - Nem. - Engedj ki! Wháá. - Nem.) Kicsit műanyag, amerikai.
Hát fene tudja. OK, az említett példa is volt a sorozatban, de csak hirtelen, találomra a 6. részből idézek pár sort. Csak három helyre kattintottam.
Nekem ezek nem 4 éves szintű dolgok.
A sorozat egyszerűen buta, tartalom nélküli cukormáz:
- T-2étre találnak egy űrhajót.
- Ezalatt az idő alatt tesztelik a hajó védelmét, meg összedobnak egy tervet, hogy megtámadják terminust.
- A támdás során a warden pont azt az embert fogja el akinek bombát ültettek a szemébe, ami majd jól felrobbantja a generátort, hogy a maradék csapatok bejussanak.
- Közben pont időben megérkezik a birodalmi hajó, amit lelőnek, és pont túléli az a tiszt, akikre szükségük lesz később.
- Lemészárolnak egy csomó embert mert csak kell a dráma, de sok más értelme nincs, de azok akikre szükségük lesz később pont túlélik.
- Minden szükséges szakmából elvisznek egy embert, mert vétek lenne kettőt vinni, a tartalék a gyávák végső menedéke mint tudjuk.
- A hajó védelmi rendszere csak azután lép működésbe, miután rádión figyelmeztetik, hogy ha két ember 2m-nél közelebb kerül egymáshoz, akkor lőni kell.
- A birodalmi tisztet a bejutás után lelövik, mert ugyan mi szükség lehetne bent rá késöbb...
- A fagyos levegő ami bent várja őket valahogy nem szökött ki a meteor réseken az elmúlt hétszáz évben, és mindössze 1-2 konzol parancs beírásával orvosolható, másodpercek alatt. Szeretnék én ilyen gyorsan szellőztetni és fűteni.
- Ha már van levegő, akkor hajrá, le a szkafanderrel, mi baj is történhet egy ismeretlen űrhajón.
- Természetesen kell legyen valami fortyogó folyadék, amibe most már bele lehet lökni a védőőltözet nélküli szerencsétleneket. Arról már ne is beszéljünk, hogy pár perce még a lötty a súlytalanság állapotában lebegett, vidáman betöltve a teret, tehát a funkcióját sem láthatta el.
- A wardent pedig ne lőjük le, mert kellhet még késöbb, talán nem csak egy ajtót kell kinyitnia.
- Szerencse a szerencsében, hogy a visszaszámlálás pont megvárta hőseinket, akik amúgy is oltári véletlenek folytán jutottak el idáig...
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.