Érdeklődnék használja valaki ezt a terméket ha igen mi a vélemény róla ? Jókat írnak róla.

https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/furute ... zavarszuro
Nem először fordul elő, amirm méréseiből levont konklúziókat tényszerű igazságnak gondolják az arra tévedő hifi érdeklődők.Szelepsityak írta: ↑2021.08.05., csüt. 15:15
A túlfeszültség -védelemben azonban némi hozzáadott érték van a látszólag elnyelő típusú eszközben (sorozat?) És a túlfeszültség -védelemben (bár a válaszideje túl lassú ahhoz, hogy jót tegyen). Emiatt nem adtam a PQ3 -nak a lehető legrosszabb pontszámot.
Eszerint semmit nem ér ez hangminőség tekintetében,pedig ez a nagyobb és jobb szűrő. https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.14580/zx07 írta: ↑2021.08.05., csüt. 13:28Igazad van, de nehéz különválasztani a témát. Ha van egy szuper szűrőd és silány vezetékeket használsz, akkor minek a szűrő...
másrészt az a művészet, hogy eltaláld, hogy a hangfalaidhoz, erősítődhöz milyen szűrőt, milyen kábeleket vegyél, hogy elérd az adott rendszerből kihozható optimumot. Ha fölé lövöd a szűrőt és a kábeleket miközben az erősítőd meg a hangfalaid alacsonyabb kategóriásak, akkor pénzkidobás... ha alálövöd, akkor is, mert nem tudod kihozni belőlük amire képesek lennének...
Igazad van, de nehéz különválasztani a témát. Ha van egy szuper szűrőd és silány vezetékeket használsz, akkor minek a szűrő...
Csak a saját példámat tudom hozni... miután betettem a lábjegyzetben található rendszerbe az AQ2-öt és a tápkábeleket, kicseréltem a hangszóró-kábeleket és az RCA és HDMI-kábeleket, nagyságrendekkel jobb hangot kaptam, mint a kommerz, gyári kábelekkel...Szelepsityak írta: ↑2021.08.05., csüt. 10:39A passzív hálózati szűrők tényleg csak a magas frekvenciás zajokat szűri , az alacsonyt ugyan úgy átengedi, illetve az erősítőkből kiöli a dinamikát? Olyat is olvasni hogy nem engedi át normálisan az áramot se,és a zene lelketlen lesz,dinamikátlan,vékony. Gondolom mind a két típusból lehet csinálni jót és rosszat is. Akkor mondjam meg ismerősömnek 80k ért nem érdemes vennie semmilyen hálózati szűrőt,mert nem lesz előrébb hangminőség tekintetében?
Semmiből, a pénzből indultam ki...
Ezt miből olvastad ki, hogy ez aktív áram szűrő, regenerátor?
Ebben az ársávban a PowerQuest2-öt venném... kábeleknek AQ NRG X,Y,Z kábeleket pénztárcától függően, de a TAGA-nak is van ebben a kategóriában jó ár/teljesítmény arányú kábele...Szelepsityak írta: ↑2021.08.04., szer. 18:53Halihó. Ismerősömnél elég “szennyezett” a hálózati áram és gondolkodik megoldásban, hogy minden audio készüléke a lehető legtisztább áramot kapják , 80.000Ft ból. szeretnék neki segíteni de egyikőnk se ért hozzá nagyon. Azt olvastuk az aktív hálózati szűrők a hatékonyak inkább mint a passzív. A kérdésem az lenne hogy a megadott összegig milyen aktív hálózati Szűrők vannak amik közül érdemes válogatni , és itthonról beszerezhető legyen, vagy olyan más országból (pl muziker) ami utánvéttel is szállít ide hozzánk. Köszönöm a válaszokat előre is.
Ha mindenképp első kézből szeretnél info-t akkor keresd meg Vibavoice-ot, aktív itt a fórumon:memberlist.php?mode=viewprofile&u=11103
Bocs, egy-két betűt lehagy a tablet, ha sietek.prando írta: ↑2019.07.29., hétf. 17:58Ez engem is érdekel, bár a skálán ott vannak a jelek. Feszültséget korrigálhatsz vele, akor jobbra kell kitérjen, majdnem teljesen, a skála mellet ott a V jel. 230-ra kell tekerni, ha sikerül a két tekerővel. Mér teljesítményt is, alul baloldalon van a kapcsolója, épp egy órája néztem rá, de nem letem okosabb.