A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ha meg nappali, vagy egyéb élettér a helység, és nem dedikált zeneszoba, mint ezek szerint nálad is (meg pl. nálam), akkor ugye sok a kompromisszum. Ez egy ilyen sport.
Blöki még nem tudja, hogy két füllel, a padlótól 1m magasságban sokkal jobban is élvezhetné (sőt, tudná, hol ugat a másik kutya... ).
a blöki is,meg a gazdi is elvan,a kutyaugatásos felvétel nélkül ...csak ne legyen vlmilyen orthodox free jazz zene,és alszik mint a csecsemő...hangoskodni is lehet,nem foglalkozik vele
Ha meg nappali, vagy egyéb élettér a helység, és nem dedikált zeneszoba, mint ezek szerint nálad is (meg pl. nálam), akkor ugye sok a kompromisszum. Ez egy ilyen sport.
Blöki még nem tudja, hogy két füllel, a padlótól 1m magasságban sokkal jobban is élvezhetné (sőt, tudná, hol ugat a másik kutya... ).
Csatolmányok
IMG_4520.JPG (2.36 MiB) Megtekintve 4257 alkalommal
Nem azt írtam,hogy szerencsétlen rendszer,(annál is inkább,mert a rendszer nagy része nem ismert)csak azt találom problémásnak,hogy szerencsétlen hangsugárzók be vannak szorítva a falhoz,a sarokba és jobb oldalt még egy átjáró is van.
Lehet,hogy így is jól szólnak,de hogy a tudásuk töredékét adják,az biztos!
Ráadásul első ránézésre még kicsi is a helyiség.
Üdv. Gyuri
(Sajnos nálam is vannak kompromisszumok!)
Nem kicsi a helység amúgy.
Hallgattam ezt a rendszert, így ebben a formában, és nagyon kellemes volt
Szerintem sokan örülnének ilyen hangnak otthon. Én legalább is együtt tudnék élni vele, hiányérzet nélkül, bár el tudom fogadni, hogy van aki meg nem.
Nem azt írtam,hogy szerencsétlen rendszer,(annál is inkább,mert a rendszer nagy része nem ismert)csak azt találom problémásnak,hogy szerencsétlen hangsugárzók be vannak szorítva a falhoz,a sarokba és jobb oldalt még egy átjáró is van.
Lehet,hogy így is jól szólnak,de hogy a tudásuk töredékét adják,az biztos!
Ráadásul első ránézésre még kicsi is a helyiség.
Üdv. Gyuri
(Sajnos nálam is vannak kompromisszumok!)
Hallgattam ezt a rendszert, így ebben a formában, és nagyon kellemes volt
Szerintem sokan örülnének ilyen hangnak otthon. Én legalább is együtt tudnék élni vele, hiányérzet nélkül, bár el tudom fogadni, hogy van aki meg nem.
Ha már fejhallgató és Stax,akkor mért nem az SRM-700T?
Hozzám cső be nem teszi a lábát:)
Te tudod?!
Kb.10 éve voltam japánban, ott hallottam többek között az akkori csúcs Stax fejest és a csöves erősítőjét.
Életem egyik legnagyobb élménye volt.
Üdv. Gyuri
ami vlkinek öröm,másnak üröm...a hifi egy ilyen sport...
Ha már fejhallgató és Stax..
Friss szerzemény a 007mk2 mellé
Ha már fejhallgató és Stax,akkor mért nem az SRM-700T?
Hozzám cső be nem teszi a lábát:)
Te tudod?!
Kb.10 éve voltam japánban, ott hallottam többek között az akkori csúcs Stax fejest és a csöves erősítőjét.
Életem egyik legnagyobb élménye volt.
Üdv. Gyuri
Még sok minden hiányzik, de végre kezd "szivárogni" az új helyére a másodrendszerünk...
IMG_1273.JPG
Szia!
Nagyon szép lett, gratulálok hozzá! Remélem a fő rendszerről is lesz hasonló fotó.
Elköltöztetek?
Köszönöm!
Költözés folyamatos, kezdünk ott lakni... A másik rendszer helyének kialakítása szerintem legalább egy fél év lesz, főleg mert még vannak fontosabb dolgok, amíg az időjárás engedi.
Hi! Köszi
Igen, abszolut kényelmes(legalábbis nekem) 3-4 órát szoktam hallgatni naponta
Ránézésre nem túl biztató, én is így voltam vele, bazi nagy téglatest, bőven körülöleli a fület, kicsi a szorító erő, és széles a fejpánt eloszlik rajta a terhelés, nem nyomja a fejtetőt sem. Szellőzetetni kell néha, mert beizzad a "kamra". (Főleg ha frissen borotválkozom és a sörték nem tartják el a fülpárnát )
(Szegény Magneplanarok kb 1 éve nem nagyon voltak "bekapcsolva", ezek teljesértékű produkciót nyújtanak. )
Köszi a választ!
Hát igen, egy normális fejhallgató töredéke árból tudja azt, amit egy hangfal nem mindig, persze ez is kompromisszumos.
Volt rendkívül kényelmes magnetosztatikus Mr Speakers Aeon Flow zártam, az bizonyos szempontból többet tudott, mint a 2.7-em. Cserébe a tér nem volt olyan felbontású, de ha mellérakom, hogy mindezt mennyiért tudta...
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Grat hozzá! Különben kényelmesek ezek a régebbi STAX-ok? Csak azért kérdezem, mert nekem sosem tűntek annak.
Hi! Köszi
Igen, abszolut kényelmes(legalábbis nekem) 3-4 órát szoktam hallgatni naponta
Ránézésre nem túl biztató, én is így voltam vele, bazi nagy téglatest, bőven körülöleli a fület, kicsi a szorító erő, és széles a fejpánt eloszlik rajta a terhelés, nem nyomja a fejtetőt sem. Szellőzetetni kell néha, mert beizzad a "kamra". (Főleg ha frissen borotválkozom és a sörték nem tartják el a fülpárnát )
(Szegény Magneplanarok kb 1 éve nem nagyon voltak "bekapcsolva", ezek teljesértékű produkciót nyújtanak. )
Linn Majik DS/Mimik/Pekin>Linn Majik Kontrol>
-Stax SRM1MK2PRO>SR-404
-Hypex UCD180HG>Magneplanar SMGb
Megint elkövettem egy komponens cserét a dühöngőmben.
Eagle A4600 integrált személyében. Japán a kicsike. Már neki is lehet csókolommal köszönni
Nagyon passzol az omnodirekcionális Pöhler dobozokhoz. Érzékeny, finomlelkű , őszinte.
Most egy ideig vele fogok együtt zenélni.
Csatolmányok
20211013_173716.jpg (3.86 MiB) Megtekintve 3381 alkalommal
Eagle A4600
20211013_173450.jpg (3.52 MiB) Megtekintve 3381 alkalommal