Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Általában a hifiről

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4044

Re: Általában a hifiről

Hozzászólás Szerző: juliush »

Aszpirin írta:
2021.10.05., kedd 22:15
Ó, elnézest, lassú vagyok… mert egy igazán szép Handel-orgona-concerto felvételre bukkantam, ami folyton eltereli a figyelmemet… :)
Ha már szóba hoztad, esetleg pontosítanál? :D (Még ha picit OFF is!)
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 417

Hozzászólás Szerző: PgSpa »

PgSpa írta:
2021.10.05., kedd 22:29
Bocsánat, kár volt hozzákevernem a témához, de emlékeim szerint a DMM is digitális felvételi alapokon nyugodott, vagy tévedek?
Utánanéztem, tévedtem.

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó

Bocsánat, kár volt hozzákevernem a témához, de emlékeim szerint a DMM is digitális felvételi alapokon nyugodott, vagy tévedek?

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5979

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

juliush írta:
2021.10.05., kedd 21:59
PgSpa írta:
2021.10.05., kedd 21:51
...vagy pl. a DECCA-nál a DMM technológával felvett lemezek...
A DMM aka Direct Metal Mastering a TELDEC által kidolgozott lemezvágási eljárás volt legjobb tudomásom szerint.
Ó, elnézest, lassú vagyok… mert egy igazán szép Handel-orgona-concerto felvételre bukkantam, ami folyton eltereli a figyelmemet… :)
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

Aszpirin
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 5979

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

PgSpa írta:
A digitálisan felvett, de LP-re nyomott felvételeket nevezték így anno, lásd a Hungarotonnál az SLPD jelzetűek, vagy pl. a DECCA-nál a DMM technológával felvett lemezek. Ha a hagyományos nevezéktannál maradunk, akkor DDA... :smile29:
Úgy látszik nem vagy elég öreg a szakmában...
DMM technológiával felvett lemezek? Hmmm. Ez új nekem. DMM (direct metal mastering) tudtommal egy mesterlemez-vágási technológia, de persze lehet, hogy tévedek.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett

juliush
V.I.P.
V.I.P.

PgSpa írta:
...vagy pl. a DECCA-nál a DMM technológával felvett lemezek...
A DMM aka Direct Metal Mastering a TELDEC által kidolgozott lemezvágási eljárás volt legjobb tudomásom szerint.
Gyula 

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó

fapaci írta:
2021.10.05., kedd 21:31
PgSpa írta:
2021.10.05., kedd 21:11
Sőt én, minő eretnekség, hibrid LP-ket is szeretek hallgatni...
Na az meg mi a szösz? Az egyik oldala SACD?
A digitálisan felvett, de LP-re nyomott felvételeket nevezték így anno, lásd a Hungarotonnál az SLPD jelzetűek, vagy pl. a DECCA-nál a DMM technológával felvett lemezek. Ha a hagyományos nevezéktannál maradunk, akkor DDA... :smile29:
Úgy látszik nem vagy elég öreg a szakmában...

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 10991
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

PgSpa írta:
2021.10.05., kedd 21:11
Sőt én, minő eretnekség, hibrid LP-ket is szeretek hallgatni...
Na az meg mi a szösz? Az egyik oldala SACD?

PgSpa
Fórumlakó
Fórumlakó

Nem keserítesz el, nyilván úgy van, ahogy írod. Akkor még kevésbé értem, hogy miért szól nálam ennyivel jobban az SACD a normál CD-hez képest.
[/quote]

Az SACD az én alap rendszeremen is jól szól (mármint a valódi lemez), sőt nagyon jól szól, DE engem már valahogy nem az érdekel, hogy milyen mélyre és magasra megy, meg ilyesmi, hanem a zene komplexitása, ritmikája, élményszerűsége hogyan jön le. És erre egy sima CD programja is nagyon jó tud lenni. Sőt én, minő eretnekség, hibrid LP-ket is szeretek hallgatni, ami ugye merő anakronizmus....ja, és most éppen a Bartókot hallgatom, élő követítés, netrádió, szar MP3, de az élmény nagyon jó...

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 8925

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Szuper, hogy, megint kábelezzünk topic-ká vált ez is, de nem, nem fogom kigyomlálni…
Csak halkan megjegyzem megint, hogy egy jól összeválogatott rendszer gatyamadzaggal is jól szól szvsz.

Egyébként meg jó éjt:
3D02A6C3-B212-4C03-B6A8-758126A1D6B4.jpeg
3D02A6C3-B212-4C03-B6A8-758126A1D6B4.jpeg (81.73 KiB) Megtekintve 1736 alkalommal
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

gyongyhalas írta:
2021.10.05., kedd 18:51
Amikor nálam voltál egész jól el tudtunk beszélgetni...Persze "ez fórumban" való írogatás már félreértelmezhető. gondolkodik.gif
Emlékszem, hogy jártam nálad és ahogy több száz másik fórumtárssal, úgy veled is gyorsan szót értettünk. Én még Rudibával is beszélgettem párszor, sőt néhány kérdésben egyet is értettünk. Élő szóban mindenki türelmesebb, illedelmesebb, barátságosabb, írásban viszont sokan vaskalapot, sötét szemüveget öltenek és 1 bites terminátor üzemmódba kapcsolnak, amiben csak igen/nem válaszok léteznek. Ne vedd magadra, mert világjelenségről van szó! Kár értünk.

Megint csépeljük a JÓ RENDSZER mibenlétét, meg a kábelek jelentőségét, meg hogy kinek milyen füle van. Ilyenkor visszatérően eszembe jut az a party, ahol több tucatnyian ültünk egy bizonyos rendszert hallgatva és utólag szinte mindenki teljesen másként nyilatkozott a hallottakról, a "tökéletes" és a "hallgathatatlan" között mindenféle jelző előkerült. Alaposan körülnéztem és úgy láttam, igen hasonló fülei vannak mindenkinek, de ami közöttük történik a fejekben, abban már végletes eltérések mutatkoztak. Javaslom, nektek is jusson eszetekbe az eset néha!

juliush
V.I.P.
V.I.P.

earforce írta:
2021.10.05., kedd 11:04
Nos a kis töki DIY kábeleimet kiváltva és ezeket bekötve semmiféle változást nem hallottam, ami gondolhatjátok hogy engem lepett meg a legjobban. 2 tapasztalt hifis szakkollégát is áthívtam, hogy biztos, hogy jól hallom-e amit hallok vagy...nem tudom. Ők ugyanúgy nem hallottak semmilyen szignifikáns különbséget, ami azért is meglepő és mulatságos, mert a kollégánál nagyobb kábelfetisisztát nem ismerek.

Talán nem nagy arcúság azt mondanom, hogy a rendszerem felbontása, zeneisége, természetessége és áteresztő képessége átlagot megugorja, talán meg is haladja azt. Higgyétek el 20 éve ezen dolgozom :)
Mégis, hogy kicseréltem a gagyi kábeleimet egy szinte kizárólag a legnemesebb fémekből készült szettre, nem hozott változást.
welcome.gif
welcome.gif (2.62 MiB) Megtekintve 1789 alkalommal
Gyula 

gyongyhalas
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 326

Hozzászólás Szerző: gyongyhalas »

fapaci írta:
2021.10.05., kedd 17:47
fapaci írta:
2021.10.05., kedd 11:30
Az általam nagyra tartott láncok produkciója minimálisan, néha semennyire sem függött a kábelezéstől. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetett különbségeket hallani, hanem hogy mindenféle összekötővel nagy élményt adtak.
gyongyhalas írta:
2021.10.05., kedd 15:43
Faló amit írt azt ő úgy gondolja és bár oda írja (kevésbé érzékeny) ami nem zárja ki ,hogy hallható is lehet ...
Amikor néhány órával az inkriminált mondataim leírása után valaki ilyen módon (félre)értelmezi a hozzászólásom, erősen megkérdőjelezem, hogy érdemes-e még próbálkozni a beszélgetéssel itt.
Amikor nálam voltál egész jól el tudtunk beszélgetni...Persze "ez fórumban" való írogatás már félreértelmezhető. gondolkodik.gif

Szerintem Earforce bejegyzésére reagáltam először.....majd Ő hivatkozott rád először egy válaszában ...lehet ő is félreértett.
Vagy én is ,akkor én is elgondolkozom sokmindenen. leborulok.gif

joseph66
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: joseph66 »

kaboca36 írta:
2021.10.05., kedd 17:26

Nem akarlak elkeseriteni, de 24Khz fölött az SACD-n is csak zajt hallgatsz....ott is a 24Khz vagy 30Khz es szűrés ajánlott.
Én csak Sigma-Delta zajkeveröknek hivom az uj dacokat......
Nem keserítesz el, nyilván úgy van, ahogy írod. Akkor még kevésbé értem, hogy miért szól nálam ennyivel jobban az SACD a normál CD-hez képest.
Emotiva XPA-DR2 Differential Reference kétcsatornás végerősítő - Gustard X26PRO DAC előerősítő - Pro-Ject CD Box DS cd - Wharfedale EVO 4.2 hangfal - Hydrasound Next II NANO Graphene hangfalkábel - Ezüst OCC XLR - Hydra Titan Jumper - PS Audio Power Plant P10 tápgenerátor

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

fapaci írta:
2021.10.05., kedd 11:30
Az általam nagyra tartott láncok produkciója minimálisan, néha semennyire sem függött a kábelezéstől. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehetett különbségeket hallani, hanem hogy mindenféle összekötővel nagy élményt adtak.
gyongyhalas írta:
Faló amit írt azt ő úgy gondolja és bár oda írja (kevésbé érzékeny) ami nem zárja ki ,hogy hallható is lehet ...
Amikor néhány órával az inkriminált mondataim leírása után valaki ilyen módon (félre)értelmezi a hozzászólásom, erősen megkérdőjelezem, hogy érdemes-e még próbálkozni a beszélgetéssel itt.

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1108

Hozzászólás Szerző: denesdr »

gyongyhalas írta:
2021.10.05., kedd 16:54
Én azokra a tesztekre gondoltam ahol egymással hasonlítanak össze különböző gyártmányú és kategóriájú kábeleket....
Persze amit TE írsz olyan is létezik és van ....Amikor egy gyártmányról kérnek( vesznek ) tesztelést leírást .....( semmi sincs ingyen)
Talán abban egyet értünk ,hogy tesztelésnél (fizetetnél is) nem gyenge rendszerekkel tesztelnek .... gondolkodik.gif
Nem a teszt formája (hogy termékbemutató vagy összehasonlítás) a lényeg, illetve az sem lényeg, hogy drága vagy nem drága készülékeket kötnek össze vele. Vagyis ez utóbbi de, mert minél drágább készülékeket kötnek össze, annál hitelesebbnek tűnhet a teszt bizonyos szemszögből.
A teszt lényege, hogy a potenciális vevőjelölt körnek valamilyen módon meghozzák a kedvét a beruházásra. Kábelek esetén, erre csak szubjektív módszerek vannak, amik nem ellenőrizhetők, sokszor a tesztben is leírják, hogy a közzétett végeredmény csak az adott rendszerre és hallgatóságra vonatkozik.

kaboca36
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 223

Hozzászólás Szerző: kaboca36 »

joseph66 írta:
2021.10.05., kedd 16:43
Sziasztok!

Több mint fél éve hallgatom a sztereó, szerintem audiofil rendszeremet. Az alábbiakat tapasztaltam. SACD rippel a Nuprime DAC-9 dac elképesztő hangzást produkál, ámulok és bámulok, amikor SACD-t hallgatok PC-ről. Ehhez kell nyilván az erősítő, a hangfal, és a kábelezés is.

Addig kábeleztem mindent, amíg elértem, hogy nincs különbség hangban a Cambridge Audio 640C V2 cd lejátszó analóg kimenetén valamint a koax és optiai kimeneten a dac-on, illetve a PC-ről a dac-on keresztül. Az audio cd hangjával elégedetlen vagyok, mindegy, milyen forrásból hallgatom. Hiányzik az igazán magas és az igazán mély, illetve az a szélessávú hangzás, ami az SACD-t jellemzi. Tudom, hogy a sávszélesség a CD-nél 20kHz, az SACD-nél 50kHz, mégis gondolkodom azon, hogy mi okozza ezt a nagy különbséget hangzásban az SACD javára. Főleg azért, mert koromnál fogva nem valószínű, hogy 15kHz fölött bármit meghalljak. Az audio cd felskálázása vagy átalakítása SACD formátumba nem javít a helyzeten.

A rendszeremet láthatjátok a leírásban. Az erősítőt bizonyára nem ismeritek, egy hongkongi hifi-freak építette a T-osztályú erősítőt, 2x140W/8ohm a valódi teljesítménye, nem ismeri azt a szót, hogy torzítás. A német MD Sound vállalta az európai forgalmazást. Kipróbáltam és nálam ragadt.
Nagyon érdekelne, hogy normális az a különbség, amit én hallok az SACD javára, az audio cd rovására? Más rendszeren is ezt lehet hallani?
Nem akarlak elkeseriteni, de 24Khz fölött az SACD-n is csak zajt hallgatsz....ott is a 24Khz vagy 30Khz es szűrés ajánlott.
Én csak Sigma-Delta zajkeveröknek hivom az uj dacokat......
Revox B750MkII, B225, B77, B795 (Shure V15 Type IV, Type II).
DacEnd2 (AD1865NK,CSF 5687 WA),WaveIO Xmos usb,
KEF Chorale (1970), Infinity Qa (1978).

gyongyhalas
Fórumlakó
Fórumlakó

denesdr írta:
2021.10.05., kedd 16:22
gyongyhalas írta:
A tesztelő írások nem lehetnek mind, csak átverések ,parasztvakítások........
Nevezhetjük bárminek, de a (hivatásos, feltételezem erre gondoltál) tesztelő azért kapja a fizetését, hogy írjon valamit a teszt tárgyáról, lehetőleg valami pozitívat. El tudnád képzelni, hogy pl egy szuperdrága kábelt lehúzzanak egy magazinban, hogy nem éri meg az árát? Micsoda blama lenne. Az a műfaj nem erről szól.
Earforce és hallgatótársai tapasztalata viszont valósnak tűnik és semmi okuk hogy az egekig dicsőítsenenek valamit, ha annak nincs alapja. Szerintem.
Én azokra a tesztekre gondoltam ahol egymással hasonlítanak össze különböző gyártmányú és kategóriájú kábeleket....
Persze amit TE írsz olyan is létezik és van ....Amikor egy gyártmányról kérnek( vesznek ) tesztelést leírást .....( semmi sincs ingyen)
Talán abban egyet értünk ,hogy tesztelésnél (fizetetnél is) nem gyenge rendszerekkel tesztelnek .... gondolkodik.gif

...és akkor jön az én logikai bakfittyem ,miért is mert a jó rendszerek érzéketlenebbek kábel változásra?
Akkor szegények kínozzák magukat, mert könnyebb lenne a változást gyengébb rendszereken hallani?
Vagy mégsem ...a fene egye meg... :D
Earforce és hallgatótársai meg tapasztaltak valamit vagy a semmit ....sajnos nem tudom rá a magyarázatot....
Igen gondolom igazat mond ez nem is kérdés....De az a kövezkeztetés ,hogy a jó rendszer megmondója, a különböző kábelekre való érzéketlenség lenne ...na ez számomra sántít.... Szóval SZVSZ.. :napsut:
Ennyi :smile53:

joseph66
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: joseph66 »

Sziasztok!

Több mint fél éve hallgatom a sztereó, szerintem audiofil rendszeremet. Az alábbiakat tapasztaltam. SACD rippel a Nuprime DAC-9 dac elképesztő hangzást produkál, ámulok és bámulok, amikor SACD-t hallgatok PC-ről. Ehhez kell nyilván az erősítő, a hangfal, és a kábelezés is.

Addig kábeleztem mindent, amíg elértem, hogy nincs különbség hangban a Cambridge Audio 640C V2 cd lejátszó analóg kimenetén valamint a koax és optiai kimeneten a dac-on, illetve a PC-ről a dac-on keresztül. Az audio cd hangjával elégedetlen vagyok, mindegy, milyen forrásból hallgatom. Hiányzik az igazán magas és az igazán mély, illetve az a szélessávú hangzás, ami az SACD-t jellemzi. Tudom, hogy a sávszélesség a CD-nél 20kHz, az SACD-nél 50kHz, mégis gondolkodom azon, hogy mi okozza ezt a nagy különbséget hangzásban az SACD javára. Főleg azért, mert koromnál fogva nem valószínű, hogy 15kHz fölött bármit meghalljak. Az audio cd felskálázása vagy átalakítása SACD formátumba nem javít a helyzeten.

A rendszeremet láthatjátok a leírásban. Az erősítőt bizonyára nem ismeritek, egy hongkongi hifi-freak építette a T-osztályú erősítőt, 2x140W/8ohm a valódi teljesítménye, nem ismeri azt a szót, hogy torzítás. A német MD Sound vállalta az európai forgalmazást. Kipróbáltam és nálam ragadt.
Nagyon érdekelne, hogy normális az a különbség, amit én hallok az SACD javára, az audio cd rovására? Más rendszeren is ezt lehet hallani?
Emotiva XPA-DR2 Differential Reference kétcsatornás végerősítő - Gustard X26PRO DAC előerősítő - Pro-Ject CD Box DS cd - Wharfedale EVO 4.2 hangfal - Hydrasound Next II NANO Graphene hangfalkábel - Ezüst OCC XLR - Hydra Titan Jumper - PS Audio Power Plant P10 tápgenerátor

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7553

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

earforce írta:
2021.10.05., kedd 16:23

Nem szerencsére nem. Megerősítés azoknak a hifistáknak kell akik még útkeresésben vannak.
Én megkaptam a megerősítést azáltal hogy át hívtam két jófülű barátomat. Tesztelni pedig először egyedül tesztelünk különben a másik puszta jelenlétével befolyásolni tudja az eredményt.
Szerencsére nekem nagyon tiszta az útvonal vagy cél ahová lehet hogy már célba is értem.

A lenti kábeles tapasztalatot azért osztottam meg veletek mert kíváncsi vagyok hogy mi az oka annak hogy nincs különbség. Én sosem mondtam azt hogy a kábelek nem számítanak csak hogy kissé túl van dimenzionálva a dolog. Azt most is vallom hogyha van fölös fél netán egymilliód, akkor azt inkább elektronikákra költsd, mivel jobban térül.
Következőleg ha tesztelnétek még... az erkélyajtót kell kinyitni ilyenkor, bejön rajta a jobb hang. ;peace;
Egyébként nálam is számítanak a kábelek, pl bármelyiket kihúzom, nem szól a rendszer. :D
Két, műszaki paramétereiben egymáshoz illő (műszaki értelemben optimálisan illeszthető), jó minőségű készülék bármilyen normális minőségű, műszakilag jól kivitelezett kábellel jól szól. A különbség annyiban mutatkozik, hogy kicsit ilyenebb, kicsit olyanabb, de mindenhogy jó és a mérték nem az ég és főld skálán mozog. Hogy egy kábel nagy különbséget hozzon, vagy a kábelnek kell műszaki értelemben szarnak lennie vagy azoknak a készülékeknek, amiket összeköt.
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2934

Hozzászólás Szerző: earforce »

gyongyhalas írta:

Na mindegy úgy látom Te megerősítést vársz...

A tesztelő írások nem lehetnek mind, csak átverések ,parasztvakítások........ és nem gondolnám,hogy gyengébb rendszereken végzik a teszteket.
Mert ugye ott kijön a különbség jobban......
gondolkodik.gif
Nem szerencsére nem. Megerősítés azoknak a hifistáknak kell akik még útkeresésben vannak.
Én megkaptam a megerősítést azáltal hogy át hívtam két jófülű barátomat. Tesztelni pedig először egyedül tesztelünk különben a másik puszta jelenlétével befolyásolni tudja az eredményt.
Szerencsére nekem nagyon tiszta az útvonal vagy cél ahová lehet hogy már célba is értem.

A lenti kábeles tapasztalatot azért osztottam meg veletek mert kíváncsi vagyok hogy mi az oka annak hogy nincs különbség. Én sosem mondtam azt hogy a kábelek nem számítanak csak hogy kissé túl van dimenzionálva a dolog. Azt most is vallom hogyha van fölös fél netán egymilliód, akkor azt inkább elektronikákra költsd, mivel jobban térül.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

denesdr
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1108

Hozzászólás Szerző: denesdr »

gyongyhalas írta:
A tesztelő írások nem lehetnek mind, csak átverések ,parasztvakítások........
Nevezhetjük bárminek, de a (hivatásos, feltételezem erre gondoltál) tesztelő azért kapja a fizetését, hogy írjon valamit a teszt tárgyáról, lehetőleg valami pozitívat. El tudnád képzelni, hogy pl egy szuperdrága kábelt lehúzzanak egy magazinban, hogy nem éri meg az árát? Micsoda blama lenne. Az a műfaj nem erről szól.
Earforce és hallgatótársai tapasztalata viszont valósnak tűnik és semmi okuk hogy az egekig dicsőítsenenek valamit, ha annak nincs alapja. Szerintem.

viri
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1653

Hozzászólás Szerző: viri »

Az elbeszélés egymás mellett esete forog fenn... :D
Audio PC(PPV3)- Audio Note DAC3 - Convergent Audio Technology SL1 sign.- PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature

gyongyhalas
Fórumlakó
Fórumlakó

earforce írta:
2021.10.05., kedd 13:54
gyongyhalas írta:
2021.10.05., kedd 13:20
Érdekes ....Csak saját tapasztalat.
Változást kellene hallanod ...persze több ilyen más kábelcserénél se hallasz se rossz se jobb irányba változást, akkor lehet gondolkozni...
Szerintem el kell azon is gondolkozni miért is tesztelnek kábeleket akkor? Hiszen van joly-joker rendszer ami nem érzékeny semmilyen kábel bekötésére . Azt kellene reklámozni. Rendszert ! Talán a Te birtokodban van egy ilyen rendszer....persze ,hogy boldog vagyé...
Vagy mégse ...mármint a rendszer előtt van pity- puty ,vagy közöttük van valami ....Na ezen ,ha van kedved te töröd a fejed. Ha nincs akkor meg ne rágd magad ....boldogság van...
Az én rendszerem másképpen műkszik ....ez az én bajom , vagy örömöm. :fekverohog:
Ha csak én hallottam volna a SEMMIT, akkor azt mondanám magamnak hogy hüJe vagy fiam, de nem csak én hallottam. Mármint a semmit :)
Máshol meg (gyengébb és nem megfelelő erősítésű rendszerben) egy USB kábel csere egyértelmű változást hozott.
Nem a javulást vártam a kábelszettől, hanem legalább valamiféle változást, mely elmaradt.

Amit faló írt: egy jó rendszer kevésbé érzékeny a kábelezésre - egyetértek.
Jó rendszer ??? Na igen ,ezen is lehetne vitatkozni...de enyém a legjobb :fekverohog:
Na mindegy úgy látom Te megerősítést vársz...
Sajnálom én NEM, vagy csak részben értek egyet, a piros mondat tartalmával.

A tesztelő írások nem lehetnek mind, csak átverések ,parasztvakítások........ és nem gondolnám,hogy gyengébb rendszereken végzik a teszteket.
Mert ugye ott kijön a különbség jobban......
gondolkodik.gif

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2934

Hozzászólás Szerző: earforce »

cables írta:
2021.10.04., hétf. 10:18
De mi köze az alábbi beírásoknak, ahhoz a tényhez, hogy legolcsóbb Kácsa alapkábelezéssel talán nem kéne komolyzenei kiadók hangminőségét elemezni. Ugyanis ezt tárgyaltuk alább.
Semmi köze sincs hozzá Rudolf.
Ha képes lennél megmaradni azon a szinten, amilyen kábeleket fabrikálsz és nem lennél minden topikban jelen, akkor békén hagynának az emberek.
De míg minden pozitív felhangú visszajelzést 'kiteszel', óriásölőként titulálva a fregolijaidat, addig:
.
.
.
.
Tart az ingyenreklám és a szarkeverés! A marketinged továbbra is tanítani kéne. Ebben jó vagy Mester :smile53:
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO

Válasz küldése

Vissza: “Csevegők”