Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
Első képek a DVD gyűjteményről.
Gratula mym@c! :kiraly: Tényleg király gyűjtemény! Látom beszereztél jópár díszdobozt!
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL TLX-8, center: JBL TLX-2, rear: JBL TLX-2, sub: JBL DIGITAL 10 subwoofer, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Dvd gyűjtemény képekben
Tényleg kafa, de miért csak 2 rész van benne? Főleg azért érdekes mert 3. rész talán a legjobb. Vagy ha már fémdobi akkor legyen benne az összes.
Szerintem is a harmadik a legjobb. Vagy ha nem is pont a legjobb, közel áll az elsőhöz.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Dvd gyűjtemény képekben
Tényleg kafa, de miért csak 2 rész van benne? Főleg azért érdekes mert 3. rész talán a legjobb. Vagy ha már fémdobi akkor legyen benne az összes.
8 dvd nem férne bele
Amúgy kérdezd meg az Anchor Bay-től, nem tudom miért csak 2 van benne.......
Dvd gyűjtemény képekben
Dvd gyűjtemény képekben
ezt a képet mondjuk neten találtam, de ezek vannak benne. Hellraiser 1. és 2. rész elég jó minőségben , kicsit jobb mint a hazai kiadás
és persze néhány extra is akad.
WOW! Szép nagyon!
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
Dvd gyűjtemény képekben
Mi van benne a filmen kívül?
ezt a képet mondjuk neten találtam, de ezek vannak benne. Hellraiser 1. és 2. rész elég jó minőségben , kicsit jobb mint a hazai kiadás
és persze néhány extra is akad.
Dvd gyűjtemény képekben
mym@c: szép gyűjtemény!
Dvd gyűjtemény képekben
Mi van benne a filmen kívül?
Dvd gyűjtemény képekben
Én ezekkel bővültem mostanság:
Szép! A Top Gun különösen kedves a szívemnek.
Dvd gyűjtemény képekben
Szép kis pakk!
A Sorstalanságban volt filmkocka? Amúgy neked tetszett?
Köszönöm, igen volt és nem mondom, hogy teccett, mert a Passió sem teccet, kb. ugyanaz a kategória, egyébként írtam róla a Filmajánlóban, most lett vége nemrég...
OFF:Neked 10-ből mennyi is volt? "L"-felejtettem...
Igen, aztán már láttam, hogy írtál róla. Nálam 3/10. Nincs is meg. :kiraly:
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Dvd gyűjtemény képekben
OFFTOPIC:
szerintem, ha csekkolad volna a kijelzôn a kép élességet, illetve a keresôben is kijelzi, ill. lehet hangjelzésre állítani, hogy éles-e a kép. a 7,1 mpx , nagyon jó egy digitálisnál!
Gratulálok a gyu"jteményedhez!
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Dvd gyűjtemény képekben
12.kép
Dvd gyűjtemény képekben
11.kép
Taxi gyűjtemény
Dvd gyűjtemény képekben
10.kép
Vissza a Jövőbe Trilogy
Alien Tetralógia
Dvd gyűjtemény képekben
9.kép
BoB Díszdoboz
Dvd gyűjtemény képekben
8.kép
Köszi Cosmo a tippet.
Sikerült már megcsinálnom.
Dvd gyűjtemény képekben
7.kép
Gyűrűk Ura Bővített Változat
Dvd gyűjtemény képekben
Sajna látom.Nem tudok mit csinálni,mert 7.1 megapixeles gép van itthon.
Canon IXUS 700.
Franc.
Nem hiszem el.
Nincsen más megoldás?
OFFTOPIC:
Töltsd fel egy tárhelyre és linkeld be ide, ha nagyobb képet szeretnél feltenni, mint 150kB.
Dvd gyűjtemény képekben
6.kép
Indiana Jones
Star Wars
Díszdobik
Dvd gyűjtemény képekben
5.kép
Dvd gyűjtemény képekben
4.kép
Terminator Díszdoboz.
A kép homályos lett.Sorry
Dvd gyűjtemény képekben
3.kép
Dvd gyűjtemény képekben
2. kép
Legfrissebb szerzemény
Világok Harca DVD
Dvd gyűjtemény képekben
Első képek a DVD gyűjteményről.
Le kellett méretezni,mert csak így fért fel.
Dvd gyűjtemény képekben
Utánanézek ennek az ACDsee-nek.
Most töltöm.
El tudnátok mondani,hogy hogyan kezeljem a progit?