A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
A CA dvd-men hasonló gond volt. Egy gumiszíj mozgatja a tálcát, ami megnyúlik, megcsúszik. Egy befőttes gumit raktam a helyére ideiglenesen, azzal is ment, aztán vettem belevalót. Nincs nagy különbség, csak az ára.
Nem vagyok benne biztos, hogy a tied is így működik, de van rá esély.
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy adott egy Cambridge Audio Azur 540 c lejátszó. Sosem volt szétszedve piszkálva. Egy jó pár hónapja elkezdte azt a játékot csinálni, hogy első nyitásnál a tálca megakad és nem jön ki. Ilyenkor bezárom és ismét kinyitom. Akkor már jó. Mi lehet a bibi? Valami elkopott vagy....
Attila
Sziasztok!
Van vkinek tapasztalata TDA1547 DAC-kal ellátott Cd-lejátszóval, vagy Philips Cd950-essel?
Van pár lejátszóm, gyakorlatilag a "homológ" sor előző tagjai megvannak (TDA1540 /1541 / 1541+ csövek / 1543 / 1545 ) lejátszók, vagy DAC formájában. Mindegyiknek szeretem a hangját, kb vmiféle sorrendet is fel tudok már állítani közöttük, de izgat ez a TDA1547-es. Van most egy eladó a jófogáson, nem is túl drága, vacillálok, hogy megvegyem...
Ha vki hallgatott már ilyet, tud róla mondani véleményt?
Csatolmányok
PhilipsCD950.jpg (1.55 MiB) Megtekintve 3110 alkalommal
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC/Ethosz phono, Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Vagyis majdnem komplett, mert az egyik futómű rögzítő csavar hiányzik.
Ez a hiány nem nagy probléma, mivel több olyan Philips CD100 volt nálam, amiből a szállítás után elfelejtették kivenni a futóművet rőgzítő csavarokat. Ami azért gond, mert a gumibakokat tartósan összehúzó csavarok miatt tönkremegy ez a rugalmas felfűggesztése a CDM0-nak
TJ.
Nem igazán értem, hogy ez a rögzítés miben volt hasznos? A bakok összehúzásán kívül semmit sem rögzített. Én sosem tekertem be ezeket a csavarokat. Nekem csak azért hiányzik a csavar, mert ezen kívül tényleg minden benne van a mappában és így hülyén néz ki.
AEB0AD61-F201-4A7C-97E9-6D95FBFE6523.jpeg (2.49 MiB) Megtekintve 3582 alkalommal
Apple Mac Mini M1(Tidal)- Questyle CMA Twelve - Hifiman Arya Stealth
Vagyis majdnem komplett, mert az egyik futómű rögzítő csavar hiányzik.
Ez a hiány nem nagy probléma, mivel több olyan Philips CD100 volt nálam, amiből a szállítás után elfelejtették kivenni a futóművet rőgzítő csavarokat. Ami azért gond, mert a gumibakokat tartósan összehúzó csavarok miatt tönkremegy ez a rugalmas felfűggesztése a CDM0-nak
TJ.
Csatolmányok
Philips_CD100_fixing_screw.jpg (69.38 KiB) Megtekintve 3567 alkalommal
Üdv a klubban! :) Gratula szép példány!
Sorozatgyártott vagy korábbi demo modell, netán Trial Run? :)
Remélem te is tisztában vagy vele hogy ebből olyan szintű hangot lehet csinálni mint kb semmi másból sem, nagyon sok pénzösszegig bezárólag.
Köszi, de már 14 éve van ilyen készülékem. :) Nem nagyon szoktam publikálni ezekről, de itt már írtam róla, hogy van. Valójában 3db is van és sorozat gyártott darabok. Mindhárom verzióból van egy. /00, /05, /30. Nem direkt csak így jött össze. A képen a /05 van. Ehhez van meg a komplett mappa. Vagyis majdnem komplett, mert az egyik futómű rögzítő csavar hiányzik.
Ez amúgy egygazdás gép volt. Sutton-ból érkezett. Anno Wyatt bácsi vette üzletben. A fia padlást takarított...
Hát megnéznék én is pár angol padlást ami azt illeti!
Remélem te is tisztában vagy vele hogy ebből olyan szintű hangot lehet csinálni mint kb semmi másból sem, nagyon sok pénzösszegig bezárólag.
Köszi, de már 14 éve van ilyen készülékem. :) Nem nagyon szoktam publikálni ezekről, de itt már írtam róla, hogy van. Valójában 3db is van és sorozat gyártott darabok. Mindhárom verzióból van egy. /00, /05, /30. Nem direkt csak így jött össze. A képen a /05 van. Ehhez van meg a komplett mappa. Vagyis majdnem komplett, mert az egyik futómű rögzítő csavar hiányzik.
Urak, mit vennétek a helyemben? Elsősorban streaming megy itthon, de van a padláson néhány 100 CD, lehoznám egy részét a nappaliba, és alkalmanként hallgatnám őket. Egy relatíve megbízható, vész esetén ép áron javítható lejátszót keresek, amit futóműként is lehet használni. Az se gond, ha az analóg kimenete használható. Puha, taknyolós, lágy hangot nem szeretnék. Egy fontos kitételem lenne még: árban és dizájnban is passzoljon az alábbi képen látható pároshoz. (Forintban max. 5 számjegy, ezüst, alu előlap.) Köszönöm előre is a javaslatokat.
DSCF6821.jpg
Pioneer PDS-901, vagy színben jobban hozzá illő Pioneer PDS-06 ha használtban felbukkannak javaslom meghallgatásra.
"A szépség nem maguknak a dolgoknak a tulajdonsága, hanem pusztán az azokat szemlélő elmében keletkezik."
Urak, mit vennétek a helyemben? Elsősorban streaming megy itthon, de van a padláson néhány 100 CD, lehoznám egy részét a nappaliba, és alkalmanként hallgatnám őket. Egy relatíve megbízható, vész esetén ép áron javítható lejátszót keresek, amit futóműként is lehet használni. Az se gond, ha az analóg kimenete használható. Puha, taknyolós, lágy hangot nem szeretnék. Egy fontos kitételem lenne még: árban és dizájnban is passzoljon az alábbi képen látható pároshoz. (Forintban max. 5 számjegy, ezüst, alu előlap.) Köszönöm előre is a javaslatokat.
DSCF6821.jpg (462.36 KiB) Megtekintve 3179 alkalommal
Bizony, ezért is volt meglepő. A paypal-nál vissza téritik egyébként az összeget, ha ne adj isten elutalnám? Vagy hogy működik ez? Valaki tud ebben segíteni? Azt írta a hölgy hogy 1850 euró postával együtt:)
Nagyon átverés szaga van a dolgognak.
Ha valami túl szép hogy igaz legyen, az az esetek többségében átverés.
Valószínűleg az alábbi hirdetés a szóban forgó készülék eredetije, nagyjából ötszörös (reális) ár, ugyanaz a kép, szintén Olaszország, a fotókat amiket Pioneer kapott, simán megkaphatta előtte a feltételezett csaló is:https://usato.audiograffiti.com/annunci ... cd/268284/
Így van, de tegnap kértem tőle képeket a gépről,mivel ,mint megírtam neki, elég furcsán néz ki azon a képen. Azonnal küldte, nagyon szép állapotban van, papírjait is lefényképezte.
Azt is írta, ha kérem személyi okmányai képét is elküldi. :)
Mai világban, bármikor, bármit el lehet küldeni maiben "hitelesen".
Persze lehet ez az üdítő kivitel, de szerintem jobb félni, mint megijedni. Azért ez nem egy 5e Ft-os cucc.
Így van, de tegnap kértem tőle képeket a gépről,mivel ,mint megírtam neki, elég furcsán néz ki azon a képen. Azonnal küldte, nagyon szép állapotban van, papírjait is lefényképezte.
Azt is írta, ha kérem személyi okmányai képét is elküldi. :)
Üdv!
Véleményetek szerint ez át vágás lehet? Az eladó bele ment hogy Paypalon fizessem ki. Ha úgy fizetem, vajon vissza kapom a pénzem ha a hölgy eltűnik?
Előre is köszönöm ha segít valaki.
Üdv
az egész kép fura. Mintha repülő szőnyegen állna. Aztán a gép teteje sem kerek nekem.
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.
Tehát arról nem tudja felvenni, amig vissza nem igazolom a vásárlást?
A nyomonkövetési adatokból tudja a paypal,hogy megkaptad a csomagot, vagy ha manuálisan leigazolod. A "buyer protection" függ a tranzakció típusától, régiótól és az eladó besorolásától is. Innen nem fogja megmondani senki,hogy nálatok mi lett beállítva. Elvileg a számlán, vagy a környékén ott kellene lennie ha védve vagy és milyen feltételekkel.
A supportnál érdeklődd meg a tranzakciós ID-re hivatkozva.
Igen, erre gondoltam én is, de sajnos a Hölgy elutasított a covidra való tekintettel. Most kértem tőle fotókat a lejátszóról, mivel valóban furán mutat azon az állványon,amit el is küldött, kifogástalanul néz ki. Ami linket átküldött, az a paypal számlája. Tehát arról nem tudja felvenni, amig vissza nem igazolom a vásárlást?
Bizony, ezért is volt meglepő. A paypal-nál vissza téritik egyébként az összeget, ha ne adj isten elutalnám? Vagy hogy működik ez? Valaki tud ebben segíteni? Azt írta a hölgy hogy 1850 euró postával együtt:)
Nagyon átverés szaga van a dolgognak.
A paypal nem térít vissza semmit. Ha a tranzakció a https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/u ... protection előírásai szerint zajlik, akkor az eladó accountján visszatartják az összeget, amíg a termék meg nem érkezik, vagy legfeljebb 21(?) napig. Ha csak simán elküldöd a pénzt, azt egyből átvezetheti bankszámlára és onnantól nem rajtad múlik a refund. A csalók általában feladják a csomagot más beltartalommal. Utána buta chatbotokkal írogatás, értetlen ügyfélszolgálatosoknak fénykép küldözgetés után vagy igazat adnak, vagy nem.
Egyszerűbb ha felülsz a flixbuszra és legfeljebb kirándulsz egyet.
Így van, és sajnos nekem 1 héten bellül ez a második, aki át akart verni:((( Nagyon tele van velük a kötényem:((
Előző egy Accuphase dp77 volt, jó fogáson, akiröl kiderült hogy már Spanyolországban van, és onnan küldné el a lejátszót.
Még eredeti ebay nyomtatványt is küldött ,ebay címröl,valami olyan hadovával hogy nincs fent az ebayen, de ebay tag, így ha nem érkezne meg az Accuphase akkor is vissza kapom a pénzem. Küldött személyigazolvány fotót, arckép fotót, lakcím fotót, úgy hogy az ebay nem is tudott róla. Majdnem megvezetett:( Egészen elképesztő.
Valaki tud segíteni paypal ügyben?