Gyönyőrű!
Mik a rendszer további elemei?
Gyönyőrű!

Pisti nálad minden is megfordul

Valóban arról elfelejtettem említést tenni. Kellett egy kis idő mire beállítottam a megfelelő helyzetet.Gulka. írta: ↑2021.09.10., pén. 20:38
Nekem a Gradóknak a kényelmével voltak gondjaim, pedig erre nem vagyok háklis. Mintha prést raktak volna a fejemre (azóta sem nagyon bírom a fülre simuló kialakítású fejhallgatókat. 80-as és 225-ös típusokhoz volt szerencsém, de kissé kihegyezettnek hallottam a hangjukat, mintha nagyon szerettek volna PRaT-tolni, aztán ez nem minden zenén állt jól nekik. Elvitték valahová az előadást.

Nekem a Gradóknak a kényelmével voltak gondjaim, pedig erre nem vagyok háklis. Mintha prést raktak volna a fejemre (azóta sem nagyon bírom a fülre simuló kialakítású fejhallgatókat. 80-as és 225-ös típusokhoz volt szerencsém, de kissé kihegyezettnek hallottam a hangjukat, mintha nagyon szerettek volna PRaT-tolni, aztán ez nem minden zenén állt jól nekik. Elvitték valahová az előadást.Gulka. írta: ↑2021.09.10., pén. 20:38Annyit olvastam, hogy 4 generációs hangszórók vannak benne. Én a korábbiakat nem hallottam. Első Grado fejhallgatóm. Korábban sok-sok éve hallgattam AKG K701-et. Sajnos nagyon homályosak az emlékeim. Azóta voltak Beyer DT770, Beyer DT880, Sennheiser HD598, Hifiman HE-4xx. Nincs szégyenkezni valója a Gradóknak a többiekhez képest.jott/ment írta: ↑2021.09.10., pén. 16:09Csatlakozom az elottem feltett kerdeshez, annyi kiegeszitessel, hogy egyetlen par perces hallgatozastol eltekintve, nem ismerem a Grado fejhallgatokat. A tipusra nem emlekszem, de az elso benyomasaim pozitivak voltak.
Ha esetleg van tapasztalatod AKG Q701-sel, akkor az is erdekelne, hogy miben ternek el?

Annyit olvastam, hogy 4 generációs hangszórók vannak benne. Én a korábbiakat nem hallottam. Első Grado fejhallgatóm. Korábban sok-sok éve hallgattam AKG K701-et. Sajnos nagyon homályosak az emlékeim. Azóta voltak Beyer DT770, Beyer DT880, Sennheiser HD598, Hifiman HE-4xx. Nincs szégyenkezni valója a Gradóknak a többiekhez képest.jott/ment írta: ↑2021.09.10., pén. 16:09Csatlakozom az elottem feltett kerdeshez, annyi kiegeszitessel, hogy egyetlen par perces hallgatozastol eltekintve, nem ismerem a Grado fejhallgatokat. A tipusra nem emlekszem, de az elso benyomasaim pozitivak voltak.
Ha esetleg van tapasztalatod AKG Q701-sel, akkor az is erdekelne, hogy miben ternek el?
Csatlakozom az elottem feltett kerdeshez, annyi kiegeszitessel, hogy egyetlen par perces hallgatozastol eltekintve, nem ismerem a Grado fejhallgatokat. A tipusra nem emlekszem, de az elso benyomasaim pozitivak voltak.
A 80x miben más mint a sima 80-as?

Csak nehogy elszaporodjanak, invazív az AVX-en.
Már lett párja is.

Azt gondoltam. :)

Látom a malac a biztos és változatlan pont :)
Azok mi voltunk nagyra nőt gyerekek.

A rend hiánya jót tesz a hangnak. Szeretem, amikor a gyerekek televágják a nappalit mindenféle lommal-játékkal.

Rizsszemekel töltött pohár, amibe füstölőt szoktam rakni. Nem találtam még olyan füstölő tartót, ami tetszik.

Vannak az életben olyan helyzetek (rengeteg), amikor csak "háttér zaj" a zene, de hangulat befolyásoló szerepe van és jó, ha szól valami. Nem a zenével foglalkozol, de pozitív hatású.zoli73 írta: ↑2021.09.03., pén. 22:10Maga a készülék természétesen nem sz@r, hozza azt a kiváló minőséget, amit a Makita szerszámgépek általában.
Viszont a véleményem továbbra is az, hogy rádió bömböltetés nélkül is van bőven elég zaj egy építkezésen, műhelyben, stb. szerintem teljesen felesleges tetézni, többet árt, mint segít.
A Bartók rádió rendben van, de az ott hallható zenék kb. 80%-a, sajnos élvezhetetlen a fent említett zajos környezetben.
Pl. ezért autóban sem nagyon hallgatom a Bartókot, mert a menetzaj elnyomja a zeneszámok jelentős részét.
A hangszóróira, én ránézésre azt mondtam volna, hogy Visaton, de ezek szerint Te már láttál ilyen rádiót belülről.

Maga a készülék természétesen nem sz@r, hozza azt a kiváló minőséget, amit a Makita szerszámgépek általában.xilop írta: ↑2021.09.03., pén. 20:47Annyira azért nem kéne lesz@rozni, nekem is van, jobban telik vele az idő, a Bartók rádió is fogható vele, ja és Tang Band hangszóró van benne gyárilag!!!supravox írta: ↑2021.09.03., pén. 20:38Offzoli73 írta: ↑2021.09.02., csüt. 22:09
Ez az általam egyik legjobban útált tárgy!
Igen, az építő iparban sajnos szinte a brigád kötelező tartozéka. Az egész napos fúrás, vésés, köszörülés, kompresszor, légkalapács, markoló, stb. keltette igen ártalmas zaj, mellé/alá adja a monoton alapzajt, a belőle jövő "gumizene" formájában, ami sohasem áll le. Baromira irritáló, és fárasztó, szinte felüdülés, megkönnyebbülés amikor kikapcsolják vagy kimerül benne az akku.
Persze szóvá lehet tenni, hogy nem mindenki kér az efajta szórakoztatásból, de abból rend szerint konfliktus van.
Tehát hallgatjuk és útáljuk!![]()
Ja én is imádom mikor a legkésőbben érkező brigàd bekúrja a csarnok közepére az ordítógépet oszt hallgathatjuk Sebestyén Balázs f...it..
A népeknek fogalmuk nincs a zajszennyezésről.
Engem pl. sokkal jobban fáraszt és zavar mint a szmog.![]()
Annyira azért nem kéne lesz@rozni, nekem is van, jobban telik vele az idő, a Bartók rádió is fogható vele, ja és Tang Band hangszóró van benne gyárilag!!!supravox írta: ↑2021.09.03., pén. 20:38Offzoli73 írta: ↑2021.09.02., csüt. 22:09Ez az általam egyik legjobban útált tárgy!
Igen, az építő iparban sajnos szinte a brigád kötelező tartozéka. Az egész napos fúrás, vésés, köszörülés, kompresszor, légkalapács, markoló, stb. keltette igen ártalmas zaj, mellé/alá adja a monoton alapzajt, a belőle jövő "gumizene" formájában, ami sohasem áll le. Baromira irritáló, és fárasztó, szinte felüdülés, megkönnyebbülés amikor kikapcsolják vagy kimerül benne az akku.
Persze szóvá lehet tenni, hogy nem mindenki kér az efajta szórakoztatásból, de abból rend szerint konfliktus van.
Tehát hallgatjuk és útáljuk!![]()
Ja én is imádom mikor a legkésőbben érkező brigàd bekúrja a csarnok közepére az ordítógépet oszt hallgathatjuk Sebestyén Balázs f...it..
A népeknek fogalmuk nincs a zajszennyezésről.
Engem pl. sokkal jobban fáraszt és zavar mint a szmog.