Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
- takiszer
- Fórumlakó
- Értékelés: 101
- Kapcsolat:
Re: Cd játszók
Vagy marantz CD57...
Avantgarde Uno Nano 572B SE DIY amp. Townshend Allegri Jadis JD1 drive-Lumin U1 mini akkus táppal JS1 MKIII DAC Wireworld Platimun mains Zensati hangszóró és összekötők meg pár ANSUZ
Townshend Elite Rock-Excalibur Benz Glider Borbély phono
Townshend Elite Rock-Excalibur Benz Glider Borbély phono
Ez esetleg? Hasonlóan vintage talán.
viewtopic.php?f=31&t=157173&p=2637649&h ... z#p2637649
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3324
Hali.s4tch írta: ↑2021.10.05., kedd 11:53Urak, mit vennétek a helyemben? Elsősorban streaming megy itthon, de van a padláson néhány 100 CD, lehoznám egy részét a nappaliba, és alkalmanként hallgatnám őket. Egy relatíve megbízható, vész esetén ép áron javítható lejátszót keresek, amit futóműként is lehet használni. Az se gond, ha az analóg kimenete használható. Puha, taknyolós, lágy hangot nem szeretnék. Egy fontos kitételem lenne még: árban és dizájnban is passzoljon az alábbi képen látható pároshoz. (Forintban max. 5 számjegy, ezüst, alu előlap.) Köszönöm előre is a javaslatokat.
DSCF6821.jpg
Ez esetleg? Hasonlóan vintage talán.
viewtopic.php?f=31&t=157173&p=2637649&h ... z#p2637649
Csak a Marantz! :-D
Urak, mit vennétek a helyemben? Elsősorban streaming megy itthon, de van a padláson néhány 100 CD, lehoznám egy részét a nappaliba, és alkalmanként hallgatnám őket. Egy relatíve megbízható, vész esetén ép áron javítható lejátszót keresek, amit futóműként is lehet használni. Az se gond, ha az analóg kimenete használható. Puha, taknyolós, lágy hangot nem szeretnék. Egy fontos kitételem lenne még: árban és dizájnban is passzoljon az alábbi képen látható pároshoz. (Forintban max. 5 számjegy, ezüst, alu előlap.) Köszönöm előre is a javaslatokat.
- tunerman
- V.I.P.
- Értékelés: 2773
Ritkán látható fotót teszek fel, egyidőben három Marantz CD73 volt nálam javításon
TJ.

TJ.
- Csatolmányok
-
- Marantz_CD73_test.jpg (1.09 MiB) Megtekintve 3364 alkalommal
LP: Lurné J1/Air Tangent 1B/Kiseki Agaat, PHONO: Twin Servo MCRIAA, AMPLIFIER: Münchhausen drive V-FET SE, CD: Philips CD100 trial run no NFB, TUNER: REL Precedent, CASSETTE: Nakamichi 1000/II, REEL: StellaMaster(SP-8) SPEAKER: Lowther Acousta 115/P6/7M, HEADPHONES: Stax SRA-14S/SR-009
Ez valóban ugyan annak a készüléknek tűnik. Köszi szépen. 
Valószínűleg az alábbi hirdetés a szóban forgó készülék eredetije, nagyjából ötszörös (reális) ár, ugyanaz a kép, szintén Olaszország, a fotókat amiket Pioneer kapott, simán megkaphatta előtte a feltételezett csaló is:https://usato.audiograffiti.com/annunci ... cd/268284/
Persze lehet ez az üdítő kivitel, de szerintem jobb félni, mint megijedni. Azért ez nem egy 5e Ft-os cucc.
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3324
Mai világban, bármikor, bármit el lehet küldeni maiben "hitelesen".
Persze lehet ez az üdítő kivitel, de szerintem jobb félni, mint megijedni. Azért ez nem egy 5e Ft-os cucc.
Csak a Marantz! :-D
Így van, de tegnap kértem tőle képeket a gépről,mivel ,mint megírtam neki, elég furcsán néz ki azon a képen. Azonnal küldte, nagyon szép állapotban van, papírjait is lefényképezte.
Azt is írta, ha kérem személyi okmányai képét is elküldi. :)
Azt is írta, ha kérem személyi okmányai képét is elküldi. :)
- prando
- V.I.P.
- Értékelés: 160
az egész kép fura. Mintha repülő szőnyegen állna. Aztán a gép teteje sem kerek nekem.Pioneer írta: ↑2021.09.12., vas. 19:56https://www.kijiji.it/annunci/audio-tv- ... /166178414
Üdv!
Véleményetek szerint ez át vágás lehet? Az eladó bele ment hogy Paypalon fizessem ki. Ha úgy fizetem, vajon vissza kapom a pénzem ha a hölgy eltűnik?
Előre is köszönöm ha segít valaki.
Üdv
Vincent cd, Revox magnó, TEAC dac, Rotel RA985BX erősítő, diy phono, Vandersteen 1C hangfal, Vibavoice Omega500 tápkondi, ezek Béres János fórumtárs felújításában. Linn lp-játszó Oppo bluray, Heed táp, Fapaci, ACR, AudioNote, VdH, ZuAudio Event, Soner, Furutech kábelek, Triangle Antal hangfal.
A nyomonkövetési adatokból tudja a paypal,hogy megkaptad a csomagot, vagy ha manuálisan leigazolod. A "buyer protection" függ a tranzakció típusától, régiótól és az eladó besorolásától is. Innen nem fogja megmondani senki,hogy nálatok mi lett beállítva. Elvileg a számlán, vagy a környékén ott kellene lennie ha védve vagy és milyen feltételekkel.
A supportnál érdeklődd meg a tranzakciós ID-re hivatkozva.
Igen, erre gondoltam én is, de sajnos a Hölgy elutasított a covidra való tekintettel. Most kértem tőle fotókat a lejátszóról, mivel valóban furán mutat azon az állványon,amit el is küldött, kifogástalanul néz ki. Ami linket átküldött, az a paypal számlája. Tehát arról nem tudja felvenni, amig vissza nem igazolom a vásárlást?
A paypal nem térít vissza semmit. Ha a tranzakció a https://www.paypal.com/us/webapps/mpp/u ... protection előírásai szerint zajlik, akkor az eladó accountján visszatartják az összeget, amíg a termék meg nem érkezik, vagy legfeljebb 21(?) napig. Ha csak simán elküldöd a pénzt, azt egyből átvezetheti bankszámlára és onnantól nem rajtad múlik a refund. A csalók általában feladják a csomagot más beltartalommal. Utána buta chatbotokkal írogatás, értetlen ügyfélszolgálatosoknak fénykép küldözgetés után vagy igazat adnak, vagy nem.
Egyszerűbb ha felülsz a flixbuszra és legfeljebb kirándulsz egyet.
Így van, és sajnos nekem 1 héten bellül ez a második, aki át akart verni:((( Nagyon tele van velük a kötényem:((
Előző egy Accuphase dp77 volt, jó fogáson, akiröl kiderült hogy már Spanyolországban van, és onnan küldné el a lejátszót.
Még eredeti ebay nyomtatványt is küldött ,ebay címröl,valami olyan hadovával hogy nincs fent az ebayen, de ebay tag, így ha nem érkezne meg az Accuphase akkor is vissza kapom a pénzem. Küldött személyigazolvány fotót, arckép fotót, lakcím fotót, úgy hogy az ebay nem is tudott róla. Majdnem megvezetett:( Egészen elképesztő.
Valaki tud segíteni paypal ügyben?
Előző egy Accuphase dp77 volt, jó fogáson, akiröl kiderült hogy már Spanyolországban van, és onnan küldné el a lejátszót.
Még eredeti ebay nyomtatványt is küldött ,ebay címröl,valami olyan hadovával hogy nincs fent az ebayen, de ebay tag, így ha nem érkezne meg az Accuphase akkor is vissza kapom a pénzem. Küldött személyigazolvány fotót, arckép fotót, lakcím fotót, úgy hogy az ebay nem is tudott róla. Majdnem megvezetett:( Egészen elképesztő.
Valaki tud segíteni paypal ügyben?
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6210
Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, az az esetek többségében átverés.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Bizony, ezért is volt meglepő. A paypal-nál vissza téritik egyébként az összeget, ha ne adj isten elutalnám? Vagy hogy működik ez? Valaki tud ebben segíteni? Azt írta a hölgy hogy 1850 euró postával együtt:)
Nagyon átverés szaga van a dolgognak.
Nagyon átverés szaga van a dolgognak.
- ViXi78
- Nincs visszaút
- Értékelés: 58
Most néztem csak ez a gép milyen árkategórában van.

Apple Mac Mini M1(Tidal)- Questyle CMA Twelve - Hifiman Arya Stealth
Dehogy fizetnék. Azért kérdezem itt meg a véleményeket. Köszönöm szépen.
- ViXi78
- Nincs visszaút
- Értékelés: 58
Hááát, Te tudod, de nekem azonnal feltűnik, hogy a készülék nagyon furán mutat a polcon. A tetején is van valamilyen rongy. Olyan mintha a teteje hátrafele lejtene. Lehet a polc hátulját engedék le a földre, hogy fotózható legyen az eleje? De az előlapon az állványhoz képest nem látok akkora dőlést. Egy ilyen kép alapján látatlanba kifizetnél érte 1800 eurót?Pioneer írta: ↑2021.09.12., vas. 19:56https://www.kijiji.it/annunci/audio-tv- ... /166178414
Üdv!
Véleményetek szerint ez át vágás lehet? Az eladó bele ment hogy Paypalon fizessem ki. Ha úgy fizetem, vajon vissza kapom a pénzem ha a hölgy eltűnik?
Üdv

Piszok bátor vagy!
Apple Mac Mini M1(Tidal)- Questyle CMA Twelve - Hifiman Arya Stealth
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6210
Ezt nem tudhatja senki sem.Én biztos nem utalnék ekkora összeget senkinek sem előre, hogy aztán majd jön a gép-de te tudod, hogy mennyire kell.Pioneer írta: ↑2021.09.12., vas. 19:56https://www.kijiji.it/annunci/audio-tv- ... /166178414
Üdv!
Üdv
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
https://www.kijiji.it/annunci/audio-tv- ... /166178414
Üdv!
Üdv
Üdv!
Üdv
Szia.
Mindenképp kell cdjatszót vennem mert rengeteg cd lemezem van, amiket nagyon szeretek. Az eladó elmondása szerint az Accuphase dp 55V szinte új, előző gazdája gyűjtő volt, és kb 8 hónapot működött nála. A mostani gazdája kb 2 hónapja használja, de feljebb akar lépni. Egy Marantz 8005-os hálózati lejatszom van. Annak hangját javítanam fel.
Mindenképp kell cdjatszót vennem mert rengeteg cd lemezem van, amiket nagyon szeretek. Az eladó elmondása szerint az Accuphase dp 55V szinte új, előző gazdája gyűjtő volt, és kb 8 hónapot működött nála. A mostani gazdája kb 2 hónapja használja, de feljebb akar lépni. Egy Marantz 8005-os hálózati lejatszom van. Annak hangját javítanam fel.
- vt05
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 39
Nekem volt DP-55-ös, nagyon szerettem. Viszont figyelembe kell venni, hogy nem tudni meddig bírja még. Ha DAC-ként használnád inkább, akkor egy külső DAC jobb lenne szerintem.
A hálózati lejatszód milyen?
- kaboca36
- Fórumlakó
- Értékelés: 223
Tényleg el néztem..... Ha nincs sok SACD,en maradnek a hagyományos mellett. Az AD1853 is jo hangu DAC,,,
Revox B750MkII, B225, B77, B795 (Shure V15 Type IV, Type II).
DacEnd2 (AD1865NK,CSF 5687 WA),WaveIO Xmos usb,
KEF Chorale (1970), Infinity Qa (1978).
DacEnd2 (AD1865NK,CSF 5687 WA),WaveIO Xmos usb,
KEF Chorale (1970), Infinity Qa (1978).