Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
- Gulka.
- Fórumlakó

- Értékelés: 434
Re: Saját hifis cuccaimról készült képek
Tettem egy fogadalmat, hogy nem vásárolok több fejhallgatót.... Megszegtem.. :( Milyen jól tettem! :)
- Csatolmányok
-
- Grado.jpg (1.36 MiB) Megtekintve 4057 alkalommal
TCL 65C728 + Pro-Ject DAC Box + Kenwood KT-5020 + Lindemann Limetree Network + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Sennheiser HD-650 + Zu Audio Libtec/Birth + HiDiamond D3.
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8055
Csak nehogy elszaporodjanak, invazív az AVX-en.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Már lett párja is.
"Más dolog ismerni az utat, és más dolog járni rajta." - Morpheus
- fererencz
- Törzsvendég

- Értékelés: 916
Azt gondoltam. :)
Ha nem voltam egyértelmű, a saját nappalimra és gyerekeimre gondoltam.
Nem szotkam hibázni.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3991
Látom a malac a biztos és változatlan pont :)
Csak a Marantz! :-D
Azok mi voltunk nagyra nőt gyerekek.
Jelenlegi rendszer:

Közben folyik a lakás felújítás, ezért olyan össze-vissza minden.

Közben folyik a lakás felújítás, ezért olyan össze-vissza minden.
- fererencz
- Törzsvendég

- Értékelés: 916
A rend hiánya jót tesz a hangnak. Szeretem, amikor a gyerekek televágják a nappalit mindenféle lommal-játékkal.
Nem szotkam hibázni.
Részben ex multimédia rendszer:

Rend nincs. Buli után készült a kép.

Rend nincs. Buli után készült a kép.
-
alfaati
Tegnap este elmentek új gazdájukhoz Skóciába.
- Csatolmányok
-
- infinity modulus 13 vlp.JPG (3.29 MiB) Megtekintve 3603 alkalommal
ajánlatom
Rizsszemekel töltött pohár, amibe füstölőt szoktam rakni. Nem találtam még olyan füstölő tartót, ami tetszik.
Még mielőtt megkérdeznéd milyen füstölőt elárulom. A Baraka nevű boltokban kapható füstölőket. Ilyeneket:

Vanília nagyon finom illatú, de a rózsa is, de az Aloe Vera sem rossz, meg van jópár még, aminek nagyon kellemes az illata.
Ex hangrendszer:

Vannak az életben olyan helyzetek (rengeteg), amikor csak "háttér zaj" a zene, de hangulat befolyásoló szerepe van és jó, ha szól valami. Nem a zenével foglalkozol, de pozitív hatású.zoli73 írta: ↑2021.09.03., pén. 22:10Maga a készülék természétesen nem sz@r, hozza azt a kiváló minőséget, amit a Makita szerszámgépek általában.
Viszont a véleményem továbbra is az, hogy rádió bömböltetés nélkül is van bőven elég zaj egy építkezésen, műhelyben, stb. szerintem teljesen felesleges tetézni, többet árt, mint segít.
A Bartók rádió rendben van, de az ott hallható zenék kb. 80%-a, sajnos élvezhetetlen a fent említett zajos környezetben.
Pl. ezért autóban sem nagyon hallgatom a Bartókot, mert a menetzaj elnyomja a zeneszámok jelentős részét.
A hangszóróira, én ránézésre azt mondtam volna, hogy Visaton, de ezek szerint Te már láttál ilyen rádiót belülről.
Nem lélektelen fogyó eszközök vagyunk, hanem emberek és vannak igényeink és szükségleteinek is.
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3390
Maga a készülék természétesen nem sz@r, hozza azt a kiváló minőséget, amit a Makita szerszámgépek általában.xilop írta: ↑2021.09.03., pén. 20:47Annyira azért nem kéne lesz@rozni, nekem is van, jobban telik vele az idő, a Bartók rádió is fogható vele, ja és Tang Band hangszóró van benne gyárilag!!!supravox írta: ↑2021.09.03., pén. 20:38Offzoli73 írta: ↑2021.09.02., csüt. 22:09
Ez az általam egyik legjobban útált tárgy!
Igen, az építő iparban sajnos szinte a brigád kötelező tartozéka. Az egész napos fúrás, vésés, köszörülés, kompresszor, légkalapács, markoló, stb. keltette igen ártalmas zaj, mellé/alá adja a monoton alapzajt, a belőle jövő "gumizene" formájában, ami sohasem áll le. Baromira irritáló, és fárasztó, szinte felüdülés, megkönnyebbülés amikor kikapcsolják vagy kimerül benne az akku.
Persze szóvá lehet tenni, hogy nem mindenki kér az efajta szórakoztatásból, de abból rend szerint konfliktus van.
Tehát hallgatjuk és útáljuk!![]()
Ja én is imádom mikor a legkésőbben érkező brigàd bekúrja a csarnok közepére az ordítógépet oszt hallgathatjuk Sebestyén Balázs f...it..
A népeknek fogalmuk nincs a zajszennyezésről.
Engem pl. sokkal jobban fáraszt és zavar mint a szmog.![]()
Viszont a véleményem továbbra is az, hogy rádió bömböltetés nélkül is van bőven elég zaj egy építkezésen, műhelyben, stb. szerintem teljesen felesleges tetézni, többet árt, mint segít.
A Bartók rádió rendben van, de az ott hallható zenék kb. 80%-a, sajnos élvezhetetlen a fent említett zajos környezetben.
Pl. ezért autóban sem nagyon hallgatom a Bartókot, mert a menetzaj elnyomja a zeneszámok jelentős részét.
A hangszóróira, én ránézésre azt mondtam volna, hogy Visaton, de ezek szerint Te már láttál ilyen rádiót belülről.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
Annyira azért nem kéne lesz@rozni, nekem is van, jobban telik vele az idő, a Bartók rádió is fogható vele, ja és Tang Band hangszóró van benne gyárilag!!!supravox írta: ↑2021.09.03., pén. 20:38Offzoli73 írta: ↑2021.09.02., csüt. 22:09Ez az általam egyik legjobban útált tárgy!
Igen, az építő iparban sajnos szinte a brigád kötelező tartozéka. Az egész napos fúrás, vésés, köszörülés, kompresszor, légkalapács, markoló, stb. keltette igen ártalmas zaj, mellé/alá adja a monoton alapzajt, a belőle jövő "gumizene" formájában, ami sohasem áll le. Baromira irritáló, és fárasztó, szinte felüdülés, megkönnyebbülés amikor kikapcsolják vagy kimerül benne az akku.
Persze szóvá lehet tenni, hogy nem mindenki kér az efajta szórakoztatásból, de abból rend szerint konfliktus van.
Ja én is imádom mikor a legkésőbben érkező brigàd bekúrja a csarnok közepére az ordítógépet oszt hallgathatjuk Sebestyén Balázs f...it..
Engem pl. sokkal jobban fáraszt és zavar mint a szmog.
Offzoli73 írta: ↑2021.09.02., csüt. 22:09Ez az általam egyik legjobban útált tárgy!
Engem pl. sokkal jobban fáraszt és zavar mint a szmog.
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Soulnote D2.2 dac, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal,2db REL classic 99 szub.
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek, Stealth V3 T-selected usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Helyes! Az ásó segítségével elkészítheted a helyét ennek a csodás szubnak a kertben:Kellnerművek írta: ↑2021.09.01., szer. 14:18Lehet, hogy ezekkel is lehet hantot törni, de én a kertben maradnék az ásónál és a kapánál.![]()
https://www.extremeaudio.hu/monitor-aud ... irect_link
Valszeg vakondok ellen is jó!!!
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
- zoli73
- V.I.P.

- Értékelés: 3390
Ez az általam egyik legjobban útált tárgy!
Tehát hallgatjuk és útáljuk!
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech
- frenki485
- Beköltözött

- Értékelés: 660
Hát arra jó, hogy egész nap bömböljön a Retro Radio az ütve-fúró mellett...
Ethosz Cd (TDA1545A), Ethosz tube DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F,
Technics SL 1210 GR/Thorens TD 126 mkII/AudioGold plinth,Achromat,
Palotás féle ARC phono,Hiraga MC preamp, Ortofon MC10/Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
- Kellnerművek
- Fórumlakó

- Értékelés: 557
Lehet, hogy ezekkel is lehet hantot törni, de én a kertben maradnék az ásónál és a kapánál.
Nagytestvér:

Főzésnél, kinti sörözésnél, kerti munkánál nagyon jó. Megérte megvenni.
Köszönöm szépen !
Igen 4d s gondolkodtam h csiszolva legyen vagy festve ez mellett döntöttem nem bántam meg élőben is jól néz ki.
Musical Fidelity M6500i+mf m6dac Aq niagara 5000,Aq redwood hangfalkábel,Aq wild blue yonder xlr ,Aq Hurricane High-Current-ek,és Source,Quadral aurum montan 8 :)
Jól néz ki, szép munka.
Carbon fóliázva lett?