Nekem a CCA C12-es van ami ennek a nagy vetélytársa a piacon. Számomra nagy meglepetés volt. Jobban teszik mint a Shozy Form 1.1 Beryllium hangszórós IEM amiért 3x annyit fizettem.earforce írta: ↑2021.09.13., hétf. 15:10Iroda-audio reinkarnáció. Ezúttal sokkkal moderáltabb előadásban: KZ-ZS10 PRO.
Számomra az idei év audio meglepetése, hogy 50$-ért, a csíkszemű felebarátaink ezt a megépítési-és hangminőséget tudják egy számomra teljesen
IMG_20210913_145653_Bokeh.jpg
IMG_20210913_145640_Bokeh.jpg
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
-
alfaati
Re: Saját hifis cuccaimról készült képek
Változó. A kábelezés és forrás (QED Genesis, Reference sorozat, Pointe hálózati, marantz NA7004) több éve megvan. Az erősítők cserélődnek, legutóbb a Creekemet veték ki alólam, most csak a tartalék H/K van.
Iroda-audio reinkarnáció. Ezúttal sokkkal moderáltabb előadásban: KZ-ZS10 PRO.
Számomra az idei év audio meglepetése, hogy 50$-ért, a csíkszemű felebarátaink ezt a megépítési-és hangminőséget tudják egy számomra teljesen noname IEM-ben. Egyszerűen lenyűgöző chifi termék. Ennyiért nincs jobb hang.
Természetesen a frekigörbe fürdőkád-görbétől szenved, de az eltúlzott mély mégsem ül rá, az egyébként kissé forszírozott közép-és magas tartományra. Összességében mégis az az érzése támad az embernek, hogy kiegyenlített a hang, nem fárasztó hosszú távon sem és kényelmes is, futás közben sem esik ki a fülemből, köszönhetően az ear-hook kialakításnak. Review-ok alapján sokan használják stúdiózásra és zenélésre is. Ugyan a kapott hang érzelmeket szinte egyáltalán nem tolmácsol (stúdiósan száraz a megszólalás), de a tere és az egész hangkép mégsem esik szét, egyben van. Valahogy ügyesen megoldották a fülesenként összesen 5db beépített "hangszóróval" ezt a megbocsátható csalást. Mert csal, de ennyiért csalhat is. Bőven hozza, sőt meg is haladja a tőle elvárt szintet. Simán oda lehet tenni a többszörösébe kerülő konkurenciák mellé.
Számomra az idei év audio meglepetése, hogy 50$-ért, a csíkszemű felebarátaink ezt a megépítési-és hangminőséget tudják egy számomra teljesen noname IEM-ben. Egyszerűen lenyűgöző chifi termék. Ennyiért nincs jobb hang.
Természetesen a frekigörbe fürdőkád-görbétől szenved, de az eltúlzott mély mégsem ül rá, az egyébként kissé forszírozott közép-és magas tartományra. Összességében mégis az az érzése támad az embernek, hogy kiegyenlített a hang, nem fárasztó hosszú távon sem és kényelmes is, futás közben sem esik ki a fülemből, köszönhetően az ear-hook kialakításnak. Review-ok alapján sokan használják stúdiózásra és zenélésre is. Ugyan a kapott hang érzelmeket szinte egyáltalán nem tolmácsol (stúdiósan száraz a megszólalás), de a tere és az egész hangkép mégsem esik szét, egyben van. Valahogy ügyesen megoldották a fülesenként összesen 5db beépített "hangszóróval" ezt a megbocsátható csalást. Mert csal, de ennyiért csalhat is. Bőven hozza, sőt meg is haladja a tőle elvárt szintet. Simán oda lehet tenni a többszörösébe kerülő konkurenciák mellé.
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Gyönyőrű!
Mik a rendszer további elemei?
Van, hogy úgy érzed:
Mekkora egy hülye vagy. És tényleg.
Mekkora egy hülye vagy. És tényleg.
- Deadpool
- V.I.P.

- Értékelés: 464
- Kapcsolat:
Pisti nálad minden is megfordul
Ez a kivitel nekem is nagyon tetszik.
▪︎Projectiondesign/Projecta/Zappiti/Primare/Martin Logan/Behringer/JBL/Synology ▪︎
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
▪︎Breeze audio/Dragonweed Kolibri▪︎
Bose Soundlink mini
- Gulka.
- Fórumlakó

- Értékelés: 434
Valóban arról elfelejtettem említést tenni. Kellett egy kis idő mire beállítottam a megfelelő helyzetet.Gulka. írta: ↑2021.09.10., pén. 20:38
Nekem a Gradóknak a kényelmével voltak gondjaim, pedig erre nem vagyok háklis. Mintha prést raktak volna a fejemre (azóta sem nagyon bírom a fülre simuló kialakítású fejhallgatókat. 80-as és 225-ös típusokhoz volt szerencsém, de kissé kihegyezettnek hallottam a hangjukat, mintha nagyon szerettek volna PRaT-tolni, aztán ez nem minden zenén állt jól nekik. Elvitték valahová az előadást.
Utána órákig volt rajtam és mintha ott sem lenne a fejemen. Azt tudni kell, hogy kis fülem van így általában nem szokott gond lenni. A nagy golyó fejemre meg illik a legtöbb. Kivétel a Beyer DT 235. Viszont szemüveggel kényelmetlen, de én nem is azzal hallgatok zenét. Persze nem tökéletes a Grado sem. Az ára viszont nem egy vagyon... Ahhoz képes elég jó.
TCL 65C728 + Pro-Ject DAC Box + Kenwood KT-5020 + Lindemann Limetree Network + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Sennheiser HD-650 + Zu Audio Libtec/Birth + HiDiamond D3.
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Nekem a Gradóknak a kényelmével voltak gondjaim, pedig erre nem vagyok háklis. Mintha prést raktak volna a fejemre (azóta sem nagyon bírom a fülre simuló kialakítású fejhallgatókat. 80-as és 225-ös típusokhoz volt szerencsém, de kissé kihegyezettnek hallottam a hangjukat, mintha nagyon szerettek volna PRaT-tolni, aztán ez nem minden zenén állt jól nekik. Elvitték valahová az előadást.Gulka. írta: ↑2021.09.10., pén. 20:38Annyit olvastam, hogy 4 generációs hangszórók vannak benne. Én a korábbiakat nem hallottam. Első Grado fejhallgatóm. Korábban sok-sok éve hallgattam AKG K701-et. Sajnos nagyon homályosak az emlékeim. Azóta voltak Beyer DT770, Beyer DT880, Sennheiser HD598, Hifiman HE-4xx. Nincs szégyenkezni valója a Gradóknak a többiekhez képest.jott/ment írta: ↑2021.09.10., pén. 16:09Csatlakozom az elottem feltett kerdeshez, annyi kiegeszitessel, hogy egyetlen par perces hallgatozastol eltekintve, nem ismerem a Grado fejhallgatokat. A tipusra nem emlekszem, de az elso benyomasaim pozitivak voltak.
Ha esetleg van tapasztalatod AKG Q701-sel, akkor az is erdekelne, hogy miben ternek el?
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
802N - gyönyörű ez a kivitel.
- Csatolmányok
-
- Screenshot_20210910-204940_Photos.jpg (299.69 KiB) Megtekintve 3931 alkalommal
- Gulka.
- Fórumlakó

Annyit olvastam, hogy 4 generációs hangszórók vannak benne. Én a korábbiakat nem hallottam. Első Grado fejhallgatóm. Korábban sok-sok éve hallgattam AKG K701-et. Sajnos nagyon homályosak az emlékeim. Azóta voltak Beyer DT770, Beyer DT880, Sennheiser HD598, Hifiman HE-4xx. Nincs szégyenkezni valója a Gradóknak a többiekhez képest.jott/ment írta: ↑2021.09.10., pén. 16:09Csatlakozom az elottem feltett kerdeshez, annyi kiegeszitessel, hogy egyetlen par perces hallgatozastol eltekintve, nem ismerem a Grado fejhallgatokat. A tipusra nem emlekszem, de az elso benyomasaim pozitivak voltak.
Ha esetleg van tapasztalatod AKG Q701-sel, akkor az is erdekelne, hogy miben ternek el?
TCL 65C728 + Pro-Ject DAC Box + Kenwood KT-5020 + Lindemann Limetree Network + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Sennheiser HD-650 + Zu Audio Libtec/Birth + HiDiamond D3.
Csatlakozom az elottem feltett kerdeshez, annyi kiegeszitessel, hogy egyetlen par perces hallgatozastol eltekintve, nem ismerem a Grado fejhallgatokat. A tipusra nem emlekszem, de az elso benyomasaim pozitivak voltak.
A 80x miben más mint a sima 80-as?
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
- Gulka.
- Fórumlakó

Tettem egy fogadalmat, hogy nem vásárolok több fejhallgatót.... Megszegtem.. :( Milyen jól tettem! :)
- Csatolmányok
-
- Grado.jpg (1.36 MiB) Megtekintve 3988 alkalommal
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8045
Csak nehogy elszaporodjanak, invazív az AVX-en.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Már lett párja is.
"Más dolog ismerni az utat, és más dolog járni rajta." - Morpheus
- fererencz
- Törzsvendég

- Értékelés: 916
Azt gondoltam. :)
Ha nem voltam egyértelmű, a saját nappalimra és gyerekeimre gondoltam.
Nem szotkam hibázni.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3983
Látom a malac a biztos és változatlan pont :)
Csak a Marantz! :-D
Azok mi voltunk nagyra nőt gyerekek.
Jelenlegi rendszer:

Közben folyik a lakás felújítás, ezért olyan össze-vissza minden.

Közben folyik a lakás felújítás, ezért olyan össze-vissza minden.
- fererencz
- Törzsvendég

- Értékelés: 916
A rend hiánya jót tesz a hangnak. Szeretem, amikor a gyerekek televágják a nappalit mindenféle lommal-játékkal.
Nem szotkam hibázni.
Részben ex multimédia rendszer:

Rend nincs. Buli után készült a kép.

Rend nincs. Buli után készült a kép.
-
alfaati
Tegnap este elmentek új gazdájukhoz Skóciába.
- Csatolmányok
-
- infinity modulus 13 vlp.JPG (3.29 MiB) Megtekintve 3564 alkalommal
ajánlatom
Rizsszemekel töltött pohár, amibe füstölőt szoktam rakni. Nem találtam még olyan füstölő tartót, ami tetszik.
Még mielőtt megkérdeznéd milyen füstölőt elárulom. A Baraka nevű boltokban kapható füstölőket. Ilyeneket:

Vanília nagyon finom illatú, de a rózsa is, de az Aloe Vera sem rossz, meg van jópár még, aminek nagyon kellemes az illata.
Ex hangrendszer: