Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Végre bekerültek a Canopus-ok, és a Lupus a helyére . . .
Grat!
Lupus????
Az nem egy bubo?
Lupuson minek van poti?
Végre bekerültek a Canopus-ok, és a Lupus a helyére . . . :taps:
No akkor mehetek fülelni,szomszéd...
Jöhetsz, de akkor te cipeled haza a 770-et ! :kiraly:
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
No akkor mehetek fülelni,szomszéd...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
TV: Samsung 60D6500; Erősítő: házimozi : Pioneer VSX D912; sztereó : Quad 405; Heed Obelisk Si + X2; DVD: Pioneer DV668AV; DAC: Heed Dactilus; Hivox Lupus; Hangfal: Acoustic Energy Aegis EVO 3 és EVO 1 + center; Deck: Aiwa AD-R450; CD: Pioneer PD 6700; Hálózati szűrő: Belkin SurgeMaster SurgePro - Maximum Serie; Kábelek: Neotech, AudioLink, RG59
- Torkosborz
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Es itt van Simon polca a merevitesekkel:
- Torkosborz
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Az enyem is hasonlo (Norstone), szinten uvaglapok a polcok, a felso is. A teherbirasat kiprobaltam: raultem a tetejere (72Kg) es meg se nyikkant. Massziv takolmanyok ezek.
A Bergen AV-ben merevitesek vannak a polcoknal, az enyem 110 cm szeles es csak a ket szelen van megtamasztva, tehat nem kell aggodni, tenyleg elbirja a 80Kg-t.
Itt egy kep az en polcomrol.
Te,ha az a tévé lepottyan,hozzám ne gyere sírni!!
Látom nem nagyon akarsz még egy ilyen böhöm TV-t cipelni :taps:
Megnéztem, a TV-m 55kg. Ha 80kg-ot írtak rá, nehogymár egy 55kg-ost ne bírjon el. Igen, én is várom már, h Simon h s mint reagál majd erre. :kiraly:
Hát nem tudom, a felhasznált anyagokat nézve nem biztos, hogy az a felső üveglap egy 60 kg-s tv-re van tervezve.Így látatlanban nem igen merném rátenni.
De majd Simon megmondja mit bír.
A Bergen AV specifikációja a felső üveglapra 80 kilót mond (gondolom egyenletes terhelés mellett). De szerintem abba a szobába az egy egység széles verzió kellene úgy, hogy levenné a legfelső polcot. Úgy viszont csak max 3 egység férne bele, és azok a polcok sajnos csak 30 kilót bírnak.
S.T.: Ez engem is érdekelne.
Newman, van olyan egyátalán ami téged nem érdekel ?
Ha tehetném, mindent kipróbálnék.
Viszont elég vicces, h már több hónapja egy ilyenen csücsül a TV (50-60kiló). Nem csak a TV-t féltem, hiszen ha az szakad, akkor alatta minden törik. Portalanításnál kicsit sikerült már megbillenteni az egészet, akkor egy nagy kő is esett a szívemre. :taps:
Amúgy is olyan ronda és instabil és viccesen is mutat, h ilyen cuccok mellett erre eddig nem adtam.., már, már időszerű lenne vmi tényleg erre célra fabrikált kis állványzat. Az meg a hab a tortán, h már mióta keresek egy szép és jó állványt. Ez szép és drága, tehát csak jó lehet. 3-ból 2 már alapból teljesült.
Ilyenen van most... :kiraly:
Te,ha az a tévé lepottyan,hozzám ne gyere sírni!!
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Viszont elég vicces, h már több hónapja egy ilyenen csücsül a TV (50-60kiló). Nem csak a TV-t féltem, hiszen ha az szakad, akkor alatta minden törik. Portalanításnál kicsit sikerült már megbillenteni az egészet, akkor egy nagy kő is esett a szívemre. :kiraly:
Amúgy is olyan ronda és instabil és viccesen is mutat, h ilyen cuccok mellett erre eddig nem adtam.., már, már időszerű lenne vmi tényleg erre célra fabrikált kis állványzat. Az meg a hab a tortán, h már mióta keresek egy szép és jó állványt. Ez szép és drága, tehát csak jó lehet. 3-ból 2 már alapból teljesült. :taps:
Ilyenen van most...
Hát nem tudom, a felhasznált anyagokat nézve nem biztos, hogy az a felső üveglap egy 60 kg-s tv-re van tervezve.
Így látatlanban nem igen merném rátenni.
De majd Simon megmondja mit bír.
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Ez szép és drága, tehát csak jó lehet.
Mondjuk szépnek tényleg szép, az biztos.
De attól mert drága, miért biztos hogy jó is?? Csak a drágák lehetnek jók?
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Viszont elég vicces, h már több hónapja egy ilyenen csücsül a TV (50-60kiló). Nem csak a TV-t féltem, hiszen ha az szakad, akkor alatta minden törik. Portalanításnál kicsit sikerült már megbillenteni az egészet, akkor egy nagy kő is esett a szívemre. :kiraly:
Amúgy is olyan ronda és instabil és viccesen is mutat, h ilyen cuccok mellett erre eddig nem adtam.., már, már időszerű lenne vmi tényleg erre célra fabrikált kis állványzat. Az meg a hab a tortán, h már mióta keresek egy szép és jó állványt. Ez szép és drága, tehát csak jó lehet. 3-ból 2 már alapból teljesült. :taps:
Ilyenen van most...
és végül egy 5W-os fehér laser (mi gyártjuk)
5Watt??? az nem piti!!!!! ha jól emlékszem amiket itthon a diszkókban használtak régen egy 5miliwattos HeNe lézer volt. Sőt talán ipari alkalmazásban egy 50wattos széndioxid lézer már több centi vasat is átvág!
igen, ez már döfi :taps:
hamar égeti a kezem és nem érdemes belenézni :kiraly:
ezek szilárdtest-lézerek (NdYag)kb.. 2x ezer Eur...
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
A gyári specifikáció szerint az polcok mélysége nettó 455mm...
Akkor teljesen rendben vagy és az a lényeg!
Nagyobb gond lehet esetleg valakinél a terhelhetőség ami alsó polconként 30kg. Amiket én kinéztem erősítők azok általában 20kg körül vannak szóval ez sem probléma.
A gyári specifikáció szerint az polcok mélysége nettó 455mm...
Akkor teljesen rendben vagy és az a lényeg!
Sound: Yamaha RX-V1500 A/V Receiver, B&W 603 S2 Front Speakers, B&W CC6 S2 Center Speaker, 3 x B&W DS6 Sorround Back Speakers, Yamaha YST-SW800 Subwoofer Vision: Pioneer DV-696AV-K Universal DVD Player, Panasonic DVD-A360 DVD Player, Philips DVP720SA Universal DVD Player, Panasonic NV-HD680 Video Recorder, Philips 36PW9308 36" Pixel Plus 16:9 CRT Television, InFocus ScreenPlay 5700 16:9 DLP Projector, Beamax R-black 10228 manual screen Stands: Unique MDF, white and varnished stand Others: See on my web page
1 kérdés: lemérted a polcok mélységét mielőtt megvetted őket? Azért kérdezem, mert nekem is voltak 3 lábú állványaim és le kellett őket cserélni 4 lábúakra, mert a nagyobb erősítő kábeleinek már útban volt a hátsó középső láb.Remélem te nem fogsz hasonlóan járni - van elég hely hátrafelé, mert nagy kár lenne értük.
Majd írd meg, hogy elférsz-e rajtuk.
A gyári specifikáció szerint az polcok mélysége nettó 455mm. A mostani legmélyebb cuccom az erősítő az nettó 355mm mély.
Az állvány és a fal között (hátul) amúgy lesz 5cm hely, ha tehát vennék egy mélynek számító erősítőt (pl. Rotel RSX-1056 - 421mm) még mindig maradna hátul 8.5 cm hely a kábelezés megoldásához. Az szerintem elég. Persze ha pont a lábhoz esik egy be/kimenet akkor az gáz, de ezt előre ki tudja megmondani. Majd úgy válogatok erősítőt.
Persze biztos van olyan erősítő amelyik nem férne rá, de csak azért nem fogok venni egy 60cm mély állványt ami elfoglalja a fél szobát, hogy hátha egyszer veszek egy erőművet. Egyébként pedig vagy 50 állványt láttam és egyedül ezt tetszett igazán szóval három vagy négy láb, ez legyen a legkevesebb.
Newman, van olyan egyátalán ami téged nem érdekel :taps: ?
Nincs! :kiraly:
Nagyon nyitott a srác!
Sound: Yamaha RX-V1500 A/V Receiver, B&W 603 S2 Front Speakers, B&W CC6 S2 Center Speaker, 3 x B&W DS6 Sorround Back Speakers, Yamaha YST-SW800 Subwoofer Vision: Pioneer DV-696AV-K Universal DVD Player, Panasonic DVD-A360 DVD Player, Philips DVP720SA Universal DVD Player, Panasonic NV-HD680 Video Recorder, Philips 36PW9308 36" Pixel Plus 16:9 CRT Television, InFocus ScreenPlay 5700 16:9 DLP Projector, Beamax R-black 10228 manual screen Stands: Unique MDF, white and varnished stand Others: See on my web page
Köszönöm! Még nem is tudom hogyan háláljam meg.
Így néznek ki egyébként összerakva.
Simon: valóban szépek az állványok.
1 kérdés: lemérted a polcok mélységét mielőtt megvetted őket? Azért kérdezem, mert...
Köszönöm! Még nem is tudom hogyan háláljam meg.
Így néznek ki egyébként összerakva.
Simon: valóban szépek az állványok.
1 kérdés: lemérted a polcok mélységét mielőtt megvetted őket? Azért kérdezem, mert nekem is voltak 3 lábú állványaim és le kellett őket cserélni 4 lábúakra, mert a nagyobb erősítő kábeleinek már útban volt a hátsó középső láb.
Remélem te nem fogsz hasonlóan járni - van elég hely hátrafelé, mert nagy kár lenne értük.
Majd írd meg, hogy elférsz-e rajtuk.
Talán várhatóak az 1. képek ezen a héten belül.
5Watt??? az nem piti!!!!! ha jól emlékszem amiket itthon a diszkókban használtak régen egy 5miliwattos HeNe lézer volt. Sőt talán ipari alkalmazásban egy 50wattos széndioxid lézer már több centi vasat is átvág!
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.
Jól szóltak a mandula alakú hangfalak??
Akkor miért zöld?
mert ott pont zőőőd :taps:
amúgymeg ne kérdezz ződ'ségeket
Bocs, de nekem a sugár is zöld(es)nek tünik... :kiraly:
de azért fehér laser, mert R,G,B színekből van összefűzve, azaz bármilyen színt ki lehet belőle hozni, ott pont zöld,mert változott áll.
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Amsterdami kiállítás 4
ez mi ? :taps:
Luxman :kiraly: