Te nemrég kezdtél, jöhetsz motorral.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
Re: Kerékpározás
- asebestyen
- V.I.P.

- Értékelés: 8045
Jelentkezni még csak tudnék...
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok
Ennyi jelentkező van? Pärt,én és a cimbim?
Nekem is nehéz volt,főleg,hogy semmilyen hajtástechnikát nem tanultam,gyakoroltam. Aztán Revi segített
most az átlagom 93-95, de melegítésnél is simán megy már 100 fölött, nem pattogok a nyergen 
Én még szoktatom magam a 90-100 pedálfordulathoz órákig. Életemben nem tekertem így néhány percnél tovább, mindig nyomatékból mentem. Parádésan nézek ki, mikor megyek gyök2-vel 100-as pedálfordulattal. Olyan, mintha nem találnám a váltókart.
- asebestyen
- V.I.P.

Pl 16?AAttila írta: ↑2021.08.13., pén. 13:00
Hogy ezek az edzők miket nem tudnak![]()
Mondtam az enyémnek,hogy szombaton megyünk a Kékestetőre. Azt mondja,jó,de akkor hozzáigazítja az edzéstervet.:
Ma vo2max, holnap Kékestető,vasárnap erőfejlesztés( de a vasárnapi 6 sorozatból azt mondta, amennyit bírok,annyi legyen
)
Én még szoktatom magam a 90-100 pedálfordulathoz órákig. Életemben nem tekertem így néhány percnél tovább, mindig nyomatékból mentem. Parádésan nézek ki, mikor megyek gyök2-vel 100-as pedálfordulattal. Olyan, mintha nem találnám a váltókart.
Hogy ezek az edzők miket nem tudnakasebestyen írta: ↑2021.08.13., pén. 12:46Reggel mentem a siratófalhoz, szívem szakadt meg...Nekem Szilárd mondta, hogy ilyet akarok.
![]()
Mondtam az enyémnek,hogy szombaton megyünk a Kékestetőre. Azt mondja,jó,de akkor hozzáigazítja az edzéstervet.:
Ma vo2max, holnap Kékestető,vasárnap erőfejlesztés
Nekem Szilárd mondta, hogy ilyet akarok.
- asebestyen
- V.I.P.

Reggel mentem a siratófalhoz, szívem szakadt meg...
na,ezt én is nézegettem, de az axxony szerint nem akarok én ilyet
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.

Megjött az edzőtársam... 
.
.
ááá, fájdíd a szívem
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

- Értékelés: 5318
Még rugalmas. Gondolom, Parád, valamikor délelőtt.
Én kinyírtam a térdem. Krémet váltottam, meg ma infráztam. A Donát egyelőre félretettem, mert nemsokára szabadságon leszünk, nem akarom foxással tölteni
Rajt honnan lesz és mikor?
Rajt honnan lesz és mikor?
halfnote.hu
halfnote.hu
Lehet mennék én is de van egy erős gyanúm,hogy a meló miatt nem fog most beleférni….
- pärt
- Őslakos

No akkor ki is jön szombaton Mátrába?
Laza gurulásról lenne szó, szóval idősebbek is elkezdhetik. Ráadásul kicsit enyhébb idő várható, mint amit pár napja jósoltak.
Laza gurulásról lenne szó, szóval idősebbek is elkezdhetik. Ráadásul kicsit enyhébb idő várható, mint amit pár napja jósoltak.
Szalon? most ez melyik törött sunci volt...
már nem tudom követni 
"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300
há úgy minden
halfnote.hu
halfnote.hu
Tervezett avulásAAttila írta: ↑2021.08.10., kedd 22:00Nah az asszony azt mondta, annyit vagyok oda, hogy szinte fel sem fog tűnni, ha akkor megyek a Kékesre, amikor itthon vannakEz azt jelenti, hogy akár Szalont is megvárhatjuk
és addig Revi térde is gyógyulhat (ha addig szét nem ba....a megint
vagy nem a fogát csináltatja
)
Mindegy, bandázzunk egyet, az a lényeg![]()
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Őslakos

Mehetünk most is, meg hó végén is.
Ránk is férne az edzés, mert Szalon túlságosan ki lesz pattintva az alpesezéstől.