A hangi nyersesség és digitális íz miatt azért sok mindenre gondoltam, de luminra nem...
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Poppulse 2070 T osztályú erősítő (Tripath chip) + audiophile lineáris táp
Re: Poppulse 2070 T osztályú erősítő (Tripath chip) + audiophile lineáris táp
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
Egy Lumin készülék lett az utód.
- blattida
- Nincs visszaút

- Értékelés: 63
Mi lett az utódja, egy cambridge audio cucc?
A mostani mindenesekben (sem) már nem tripath chip dobog, az ezekben található elektronikai körítés pedig általában, főleg az olcsóbb darabokban, nem a maximális hangminőségre van kihegyezve...
Abszolút beváltotta, de egy kényszerű megoldást kellett választanom: egy all in one készülék lett helyette. Sok kábel, (relatíve) sok komponens...
Ha egyszer lesz kellő hely és élettér, biztosan a Poppulse vonalon maradok.
Annyit még zárójelben hozzátennék, hogy az útód hangja ehhez képest nagyon nyers és digitális ízű...
Ha egyszer lesz kellő hely és élettér, biztosan a Poppulse vonalon maradok.
Annyit még zárójelben hozzátennék, hogy az útód hangja ehhez képest nagyon nyers és digitális ízű...
Poppulse 2070 T osztályú erősítő (Tripath chip) + audiophile lineáris táp
Eladóvá vált ez a világszinten is ritkán felbukkanó T osztályú digitális erősítő. A gyártó által ajánlott 24V/100W audiophile lineáris tápegységgel adom.
A Poppulse márkát és az általuk alkalmazott eredeti Tripath chipek történetét sokan ismerhetik. Nekem is alkalmam volt, hogy megtapasztaljam a legendát, ami körülveszi ezeket a készülékeket. A nagyvilágban csak "csöves" hangkarakterű digitális erősítőknek hívják őket, mostmár tudom, hogy nem ok nélkül.
Hangzására a finomság, kontroll, precizitás, részletesség, hihetetlen térleképzés és rendkívül fülbemászó meleg karakter jellemző. A papíron megadott teljesítmény senkit se tévesszen meg, az én 87dB-es hangfalaimat igen könnyedén hajtotta, sosem kellett igazán "felcsavarnom" a hangerőt. Véleményem szerint a lentebb megadott eladási árnál lényegesen magasabb kategóriában zenél.
A jelen páldány ismereteim szerint a legutolsó, azaz legújabb szériából való, aranyszínűre eloxált előlappal. Lehet, hogy ez valami special edition kiadás. Hátránya viszont, hogy kényes, a felülete foltokban enyhény sötétedhet az idő folyamán, ahogy a lenti képen is látható. A kék ledet ragasztottam le finomam, mert zavart a fénye, ennek nyoma enyhén látható.
Főbb tulajdonságai összeollózva, innen-onnan:
- ALPS blue hangerőszabályozó
- "lágyindítás", a hangszórók késleltetett bekapcsolása
- méretei: 125 x 85 x 50mm
- teljesítménye: 4 ohm = 70 Watt / 8 ohm = 40 Watt
- hatékonyság : 86%@70watts 4ohm/92%@40watts 8ohm
Ami még fontos lehet, hogy a párost Dragonweed is szemügyre vette, de véleménye szerint igen jól megépített készülékekről van szó, így érdemben nem tudott volna javítani rajtuk.
Opcionális cuccok:
1. A gyári összekötő kábel mellé csináltattam Hydrasound Józsival egy minőségibb darabot, aminek használatával hallhatóan tovább javult a hangzás. Ezt féláron 9.000 Ft-ért tudom hozzáadni (beégetést kapott természetesen).
2. 3db Soundcare készülékalátét kérhető a tápegységhez. Kipróbálás miatt vettem alá. A legjobb eredmény ezek és a gyári gumitalpak együttes használtával érehtő el. 9000 Ft-ért tudom hozzá adni a Soundcare-eket.
A páros Szekszárdon található, de küldést is vállalok.
Ára: 100.000 Ft
Saját képek:
A Poppulse márkát és az általuk alkalmazott eredeti Tripath chipek történetét sokan ismerhetik. Nekem is alkalmam volt, hogy megtapasztaljam a legendát, ami körülveszi ezeket a készülékeket. A nagyvilágban csak "csöves" hangkarakterű digitális erősítőknek hívják őket, mostmár tudom, hogy nem ok nélkül.
Hangzására a finomság, kontroll, precizitás, részletesség, hihetetlen térleképzés és rendkívül fülbemászó meleg karakter jellemző. A papíron megadott teljesítmény senkit se tévesszen meg, az én 87dB-es hangfalaimat igen könnyedén hajtotta, sosem kellett igazán "felcsavarnom" a hangerőt. Véleményem szerint a lentebb megadott eladási árnál lényegesen magasabb kategóriában zenél.
A jelen páldány ismereteim szerint a legutolsó, azaz legújabb szériából való, aranyszínűre eloxált előlappal. Lehet, hogy ez valami special edition kiadás. Hátránya viszont, hogy kényes, a felülete foltokban enyhény sötétedhet az idő folyamán, ahogy a lenti képen is látható. A kék ledet ragasztottam le finomam, mert zavart a fénye, ennek nyoma enyhén látható.
Főbb tulajdonságai összeollózva, innen-onnan:
- ALPS blue hangerőszabályozó
- "lágyindítás", a hangszórók késleltetett bekapcsolása
- méretei: 125 x 85 x 50mm
- teljesítménye: 4 ohm = 70 Watt / 8 ohm = 40 Watt
- hatékonyság : 86%@70watts 4ohm/92%@40watts 8ohm
Ami még fontos lehet, hogy a párost Dragonweed is szemügyre vette, de véleménye szerint igen jól megépített készülékekről van szó, így érdemben nem tudott volna javítani rajtuk.
Opcionális cuccok:
1. A gyári összekötő kábel mellé csináltattam Hydrasound Józsival egy minőségibb darabot, aminek használatával hallhatóan tovább javult a hangzás. Ezt féláron 9.000 Ft-ért tudom hozzáadni (beégetést kapott természetesen).
2. 3db Soundcare készülékalátét kérhető a tápegységhez. Kipróbálás miatt vettem alá. A legjobb eredmény ezek és a gyári gumitalpak együttes használtával érehtő el. 9000 Ft-ért tudom hozzá adni a Soundcare-eket.
A páros Szekszárdon található, de küldést is vállalok.
Ára: 100.000 Ft
Saját képek: