Sajnos igen, ez jellemző.Vinkler írta: ↑2021.07.17., szomb. 17:10Rendesen rommá kellene büntetni ezeket a majom ebtartókat, addig úgy sem fog változni semmi. Múltkor családdal sétáltunk fagyizni. Szembe jön egy nő, meg egy pasi 3 kutyával. 1 pórázon, kettő szabadon. Nem voltak nagy termetűek, de nem is tacsik. Az egyik elkezdett rárontani az egyik gyerekre, a másik mögötte csaholt. A gyerek beszaladt mögém, a kutya velem szemben megtorpant. A nő rohant oda, kb 8-10 másodperc volt. Addig mindkét kutya ott csaholt a család előtt, a gyerekek rendesen megijedtek. A szerencsétlen nő nem nagyon tudta mindkét kutyát megfogni, szól az embernek, hogy jöjjön segíteni. A faszi még lassan odavánszorgott, de rá sem szólt egyik kutyára sem. Akkor már idegesen szóltam, hogy fogják már meg, vagy én fogom meg, de abban nem lesz köszönet. Nagynehezen sikerült a projekt és mint akik jól végezték a dolgukat tovább sétáltak. Mondom egy elnézést, vagy valami jól esett volna, erre a nő normálisan elnezest kért a faszi meg odamorgott valamit. Komolyan mondom, ha család nélkül vagyok ott, az összes kutyát feldugtam volna a faszi seggébe.
Ezt próbálják meg mondjuk svájcban megcsinálni, olyan horror bírságot kap, hogy kutyaeledelre sem biztos, hogy marad.![]()
Tíz évig laktam városban(Székefehérvár), és azt tapasztaltam, hogy a "kutyások" szinte kivétel nélkül azt hiszik, minden közterület arra, és csak arra szolgál, hogy nekik legyen hol futtatni a kutyájukat.
Mikor a fiam kicsi volt, több eset is előfordult, hogy ránk támadt egy szabadon lévő kutya, ami csak az én lélekjelenlétemnek köszönhetően nem harapta meg a fiam. Persze a kutyák gazdái szerint, Ők semmiben sem hibáztathatók.
Ezek az esetek sajnos a fiamban mély nyomokat hagytak. Szereti ugyan a kutyákat(is), de nagyon távolságtartó, bizalmatlan, velük szemben.