youtu.be/YNCbboLzK2Y
akár a lemezbőrzén is lehet...egész szép a CD kinálat is általában...pl ma is van,és tart még..Alex_Aston írta: ↑2021.07.11., vas. 12:58Hol vannak még ilyen árusok...?juliush írta: ↑2021.07.11., vas. 12:49Egy utcai lemezárusnál botlottam bele az ikonikus album legelső és sokak által azóta is legjobbnak tartott CD-kiadásába (by RCA) egész jó állapotban (pláne kis pucolás után, új tokot kapva). Az Ebay-en már őrült árakon adják-veszik ezeket. Remekül szól, gyűjteményem újabb drágakővel gazdagodott!![]()
cover.jpg
Ezt speciel Pécsett (vagy Pécsen, ki hogy szereti) a Király utcában sétálgatva találtam, de ehelyütt már zengedeztem dícséretét a Kodály Antikváriumnak a Múzeum körúton, ahol időről-időre teljes hagyatékok bukkannak fel hihetetlenül olcsón, számtalan kincset, első kiadást, annak idején elszalasztott lehetőséget kínálva a magamfajta megszállottnak.
Hol vannak még ilyen árusok...?juliush írta: ↑2021.07.11., vas. 12:49Egy utcai lemezárusnál botlottam bele az ikonikus album legelső és sokak által azóta is legjobbnak tartott CD-kiadásába (by RCA) egész jó állapotban (pláne kis pucolás után, új tokot kapva). Az Ebay-en már őrült árakon adják-veszik ezeket. Remekül szól, gyűjteményem újabb drágakővel gazdagodott!![]()
cover.jpg