Batyo lesz csak. Pali tudtommal nem javít, max modulárisan cserél alkatrészt.
Esetleg Cseneles? Vagy ő csak a karbantartást végzi?
Úgy láttam neki sem idegen a dolog.
Batyo lesz csak. Pali tudtommal nem javít, max modulárisan cserél alkatrészt.
Szia! Batyo foglalkozik vele, ha Barco, Projectiondesig, Digital Projection a vetítőd akkor Gyulai Pál-t keresd.
Egyrészt nincs igazad, van házimozija. Nem is akármilyen. Másrészt a hozzászólásod önmagában egy személyeskedés megfűrezve a szokásos pökhendi stílusoddal. A felvetése amúgy teljesen jogos volt, eléggé kilógott a lóláb a hozzászólásodban.Den írta: ↑2021.07.16., pén. 11:14Én pedig nem tudom eldönteni, hogy az AVX szándékos és állandó beszólásokért- amikor nincs is házimozid- miért nem dobott már ki a fórumról? TSanyi BIZONYÍTOTTA, hogy Fish- el együtt bizonyítottan és általad elismerten kekeckedsz, mert olyan kedved van, nem a témához szólsz hozzá, hanem személyeskedsz.
Abban egyetértek veled, amikor azt érzed, Zozinál sosem lehetsz abban biztos, véget ér-e valaha is nála a fejlesztés.Den írta: ↑2021.07.16., pén. 11:18M. Iván: még egy mérnök- saját magával- és D.C. sem számolt azzal a ténnyel, hogy Magyarország legnagyobb hm fejlesztőjével hozta össze a sors. Egy maximalista, aki tehetős is, nem szabad határokat szabni neki....
Most még nem ismeri el, de ki fogja tolni a szoba fizikai határait teremmé átalakítva. Nincs más, idő kérdése az egész mikor kezd bele, végezteti el.
Miért érzem és tudom, hogy ez fog bekövetkezni? Mert nekem nagyobb a szobám és egy kicsivel- 5tel- kevesebb a hangfalam.
A 3- al több sub egyáltalán nem hiányzik, mert így is inkább sok a dinamika, mint kevés, az oldalsó frontok sem hiányoznak. Én is maximalizáltam a lehetőségeimet a végtelenségig, mindent csúcsra járattam.
Ha ZOZI fejleszteni akar, akkor nincs más. Az ÉSSZERŰSÉG nálam már kétszer megvolt, ezért rendelkezem a legjobb mozi szoba arányokkal és 1 kábel miatt átrendeztem úgy ahogy van, az egész házimozimat, hogy működjön és fejleszthessek. Nem volt más, hát elvégeztem egymagam.
Zozi: nem ismerjük egymást? A fanatizmusunk teljesen megegyezik, a házimozi az életünk komoly része.
Én nem kekeckedtem, nem is cseszegettelek, csak megjegyeztem hogy nem jött át minek szánod az írást. Ilyet komolyan nem írnék, viccnek meg nem vicces.
Én pedig nem tudom eldönteni, hogy az AVX szándékos és állandó beszólásokért- amikor nincs is házimozid- miért nem dobott már ki a fórumról? TSanyi BIZONYÍTOTTA, hogy Fish- el együtt bizonyítottan és általad elismerten kekeckedsz, mert olyan kedved van, nem a témához szólsz hozzá, hanem személyeskedsz.
Deadpool írta: ↑2021.07.16., pén. 10:12Nagy-nagy, de most nézem, hogy ez kb akkora mint egy Runco RS1100 ultra![]()
Három centivel nagyobb a háza, meg picit erősebben van megpakolva.
A képére kíváncsi volnék. Azért itt a számok nem kicsit eltérnek a megszokottól. Az árát csak fejben saccolnám meg. Egy vw270es-hez képest szerintem ez bomba vétel lehetett.
Nálad nem tudom eldönteni, hogy ez szurkálódás, vicc vagy teljesen komoly.
Köszönöm szépen az értékes sorokat, de ki kell hogy ábrándítsalak...
... nem beszélve arról, hogy a maszkolás anyaga rezisztens a beszűrődő fényekre. Az sosem lesz "világosabb", mert rásüt a nap.-KP- írta: ↑2021.07.06., kedd 11:45Már hogyne befolyásolná, ha a szemmel látható fekete csíkok eltűnnek.szepi0808 írta: ↑2021.07.06., kedd 11:12Már bocs, de a képminőséget még érzésre sem befolyásolja a maszkolás. Ellenben a hullámmentes vászon hasznosabb lenne. Ha a visszaverődő fények miatt világosodik a alsó felső rész, akkor az maga a képen is sok kontrasztot ront. Ilyen körülmények között csak ALR felület tud javítani.
Már hogyne befolyásolná, ha a szemmel látható fekete csíkok eltűnnek.szepi0808 írta: ↑2021.07.06., kedd 11:12Már bocs, de a képminőséget még érzésre sem befolyásolja a maszkolás. Ellenben a hullámmentes vászon hasznosabb lenne. Ha a visszaverődő fények miatt világosodik a alsó felső rész, akkor az maga a képen is sok kontrasztot ront. Ilyen körülmények között csak ALR felület tud javítani.
Valahogy így?