Kék vagy fekete, rovátkolt vagy körös, teljesen szubjektív dolgok, amikben senki tanácsára ne hallgass szerintem, mert Neked kell tetsszen.kimber írta: ↑2021.10.18., hétf. 10:36Még nem döntöttem el, hogy fekete, vagy kék számlapja legyen, ezt majd azután, ha láttam a kezemen, hogy melyik milyen.
Másik dilemmám, hogy kör, vagy rovátkolt legyen a számlap. A körös RAY jobban tetszik, mint a rovátkolt MAKO III dizájn, csak sajna pont a RAY, amiben nem zafir, hanem csak kristály üveg van. Most zafír üvegeset vegyek, ami kevésbé tetszik, vagy kristály üvegeset, ami jobban tetszik? :)
Zafír de kevésbé tetsző vs jobban tetsző de nem zafír: nehéz dilemma. A zafír biztosan jobban bírja a strapát, szóval ha állandóan hordod, kevésbé tudsz rá vigyázni, akkor talán mindenkéép legyen zafír.
Én viszont azt vallom, hogy ezen mechanikus órák létjogosultsága már az ékszer-jellegük. A mechanikus óra a karon egy férfi-ékszer, ami kifejezi az egyéniségedet, ízlésedet is. Ezért nálam a szubjektív "tetszésindex" mindig nagyobb prioritást kap, mint a zafírüveg. Persze a nem zafíros órákra jobban kell vigyázni.