Ha netán még van lehetséges opció mind hangfalpár mind erősítő terén azt örömmel veszem, ha netán nem lenne elérhető.
Helyileg Budapesten lenne a legjobb, mert azt meg tudom hallgatni fixen, de ekkora keretből nem nagyon válogathatok,
helyszín terén, azt hiszem.
Ettől függetlenül ha van még olyan erősítő, hangfalpár ami szóbajöhet, megköszönöm ha elkülditek, nagy segítség.
Amit még néztem:
viewtopic.php?f=33&t=165942
https://www.jofogas.hu/budapest/Tannoy_ ... 661276.htm
Róluk mi a véleményetek?
Az ajánlott Riga erősítő egyébként melyik széria? Ha jól rémlik ebből volt több fajta is, és a második generációs jobbnak számított, nem? Talán nekem rémlik rosszul.
Mindenesetre köszönöm mindenkinek a segítséget és az ajánlásokat, nagyon hasznos.
bitrograde írta: ↑2021.09.22., szer. 12:08És hozzá ezt a kis Regát. Pár ezer még le is eshet az árból.kimber írta: ↑2021.09.22., szer. 11:59Szia!azteke írta: ↑2021.09.22., szer. 00:09Hello,
Ajánlást szeretnék kérni hangfalra, esetleg rendszerre erősítővel.
A hangfalra olyan 40.000 Ft-ig bezárólag szánnék most, erősítőre olyan 30.000, tehát összesen 70.000 körül, hogy milyen elosztásban az mindegy.
Használtan keresek természetesen, tehát konkrét ajánlásokat is örömmel veszek.
Köszönöm!![]()
Nagyon szűkös a kereted, így nehéz bármit is ajánlani. Első körben az javasolnám, hogy ha teheted, hallgasd meg ezt a hangfalat:
viewtopic.php?f=33&t=165833
Ezek a vintage dobozok nem olyan háklisak az elhelyezésre, és ez méretét tekintve is ideálisnak tűnik a szobádba.
Hozzá választhatsz valami szintén vintage erősítőt (Denon, Marantz, NAD, Rotel, stb.), vagy akár receivert is.