Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Klipsch hangsugárzók

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tervezem, hogy Klipsch RF3 II-hangfalakat vegyek, DE!
Milyen erősítőt és CD-t ajanlanátok hozzá?

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Az egészből csak a érdekes szám, ezért halkan is jól szól. A lényeg a ZENE.
A wattok, méret, stb nem számít.Persze muszáj,hogy szabadon álljon viszonylag, azaz mindentől min. 60 cm.-re.
Mintenesetre kösz a gratu-t.
A következő cél még 2 monoblokk lesz.
Így mindenyik csati saját táp-os monoblokkal megy majd.
Multiamplifikálva.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

hát ehhez csak gratulálni tudok öregem ez a 300/1200w 102db érz. 2x 2x30cm hm. 50kg, és több mint 1m magas és mélységben és szélességben is majdnem eléri a fél métert (ami mellékes, de akkor is bazi nagy), csak gratulálni tudok hozzá! :smile22: :smile45:
én addig nézem a large.jpg-t :smile39:

Vendég

Klipsch hangsugárzók

A Legend EPIC-CF4 820.000-be volt / pár.
A nagyobbik Marantz monoblokk-okkal hajtva akkorát szól mint állat, könnyű műfajokon rock,jazz stb. 1.5 Mft-ig nem cserélném le. Filmezni is jó, RC-5-tel (szintén monoblokk)
A receivert csak a surround hangfalak erősítésére használom
Szimfonikus zenén, pl. hegedűs részek nagyzenekarral, nem annyira nyerő

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hi,

Ahogy en tudom az RF3-II ara: 129 900 Ft /db brutto.

Egyaltalan nem nyers inkabb nagyon elo hangja van. Eleg hangos??? 150/600W szerinted eleg nagy teljesitmeny? En ebben az arban dinamikusabb es nagyobb teljesitmenyu hangszorot nem hallottam.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

HI.

az x-multimediában nem egyértlemű az ára az Rf3-nak.
Most mennyibe kerül ? 103920Ft az bruttó . nettó ? 1 db vagy 1 pár ?

tnx ? Jah és milyen ?? Elég hangos ? Nem szól nyersen ? stb ...

Az adatok elég jók róla ...

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Apropó, van -e valakinek Klipsch Aragon erősítóje?
v. tud -e róla kinek M.o.-n ilyen?

Vendég

Klipsch hangsugárzók

sziastiok!
Klipsch Epic -CF4 et hallgatok. végre van valaki aki Klipsch-ről hallott.
Bár a Legend Epic egy más kategória azért ha akar valaki tudni róla akkor kb: Audiofil igényességű darab, bár meghallgattam a többi klipsch-et is azok elég kommerszek voltak szerintem. Egyedül a Reference RF7 jött vele , de az üzletben elég rossz akusztikai környezet van (túlcsillapított) szerintem az átlag klipsch egy kicsit harsány. Az olcsó kategóriában van jobb is u.a. árkategóriában.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Az en gondolatmenetem a kov: Nekem nagyon bejott a Klipsch hangsugarzo csomag. A 01-es Hazimozi shown lattam es hallottam az egyik cegnel volt kiteve, bolcs modon a SW 1-es nyomtak rola (amerikas latvanyfilm nemzeti ordito es uvolto hangfalal parositva, NAGYON JOL) nekem ott nagyon bejott ahangfal, nemhiaba a hazimozi oshazajabol jott es mind minden hgf az ottaniak mind harsanyak szinte "ovoltenek" (JBL). Ezzel szemben a B&W egy visszafogottabb brit hgf, amit szinten volt szerencsem meghallgatni . NAgyon szepen es kulturaltan szolt, de ez szerintem inkabb hifire valobb (bar sikitanek az oromtol, ha ilyen hgf-em lenne itthon es nem a jellenlegi Technics csomag). Nem vitat akarok elinditani, hanem a sajat velemenyemet elmondani.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

www.depo.hu-n régen minden Klipsch termékhez lehetett találni boltot, de most rákerestem és már nincsenek, kivéve a promedia 2.1 és 4.1. Kiírja, hogy van 2 forgalmazó: Pixel és a Users computer (www.users.hu). Náluk nem sok klipsch hangfal van: Promedia 4.1 (br 112k), KSW12 sub (br 143k)

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Főleg azért megtévesztő mert fél éve még bruttó árak voltak a mostani nettó árak.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Nem akarok vitába bonyolódni, de én is meghallgattam a B&W 603S3-t is és a Klipsch Klipsch RF3-t is. Aztán meg is vettem gyorsan a B&W-t )) De ízlések és pofonok !!!!Mindenki vásároljon a saját fülének megfelelőt. A fikázás pedig tényleg nem szép dolog...Egyébként jól csinálja az X-multimédia Shop. Kiírják az árakat a weboldalukon, csak az nincs sehol,hogy azok Nettó árak!!!

Vendég

Klipsch hangsugárzók

NEm volt tőle szép dolog hogy lefikázza más termékeket, mert ugye izlések és pofonok, de speciel a B&W 603nál a Klipsch RF3-asnak sokkal szebb hangja van ÉN SZERINTEM.

PodMAN

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Ez így van, de meghallgatni már nem nagyon tudtam. Én pl. voltam ott, de a csúnya bácsi lehúzta a B&W-kat, mikor kiejtettem a számon, miközben egy fél órával előtte hallgattam meg őket, és majd lehidaltam. Ráadásul az oldalukon hirdetett Yamaha RX-V630-as nem 120, hanem 150-ért van.
Ezt neki:

Vendég

Klipsch hangsugárzók

X-Multimedia Shop

Budapest, Hegedűs Gyula u. 63
www.xms.hu

Náluk tényleg mindenféle Klipsch cuccot megvásárolhatsz és megnézhetsz.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Pixel multumedia

www.pixel.hu

üdv!

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Üdv. mindenkiNek az új topicban! Nem nagyon láttam kifejezetten Klipsch topicot így hát gondoltam egyet és nyitottam egyet nem baj? (na azért:))

Na szóval a kérdésem az lenne, hogy elsősorban kihez nézzek be ilyen cuccocért, mert én nem nagyon láttam a neten sehol sem ilyen rednszereket árulni, főleg nem ahol kivejezetten vagy inkább csak erre mennek Klipsch-re.
(HA LEHET MAIL-BE küldjétek a címeket, ezért külön köszönet jár)

És még valami kis szoba miatt gondoltam a "micro theater system"-re meg hát az anyagi keretre is... Avagy Klipsch Synergy Quintet Micro System a neve (5x100/200W) 5.0 a szett így 111e-ért (nettó) láttam valahol itt csak ez volt (meg a ProMedia series), de vhogy megtetzsett az ára meg egy tesztet is láttam vhol asszem jó öreg X-Multimedia Shop-ban (ez tuti jó hely, bár még nem voltam, de pozitív benyomásaim voltak vele, eddig... ) Mi különbség van a ProMedia 5.1-el kapcsolatban.

aKKOR mail-be plz. (mármint az url-t aztán majd benézek vélemények végett meg stb...)

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Az RF-3 melle azert odeteszem barmikor a Quadral Aurum 7 et mert szerintem egyforma jok mindketonek megvan a maga elonye:-)

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Az RF-# melle azert odeteszem barmikor a Quadral Aurum 7 et mert szerintem egyforma jok mindketonek megvan a maga elonye:-)

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hi all
Aki komoj cucost akar hallani nyomuljon be az x-multimediashopba es halgassa meg a Klipsch RF-7 hangfalakat . Nagyon isten siraly brutal allatul szolnak!!!! Ijet meg nem igazan hallotam erdemes idot aldozni ra es penzt is aki megteheti!!!
Valami hihetetlen dinamikaval szol de a kistesverei se roszabbak sokal. itt amugy meglehet hallgatni elleg sok kliopsch hagfalat es megmondom a Quadral utan ez az elso gyartok akinek a hagfalainak a hangzasa bejon.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Most mar az egesz Synergy, Reference, Quintett, es PC szeria megtekintheto, es meghallgathato a bemutatotermunkben. Erdemes! www.x-multimediashop.hu

Vendég

Klipsch hangsugárzók

En csak melyladaba hallottam Klipsch-et de az annyira bejott, hogy meg is vettem.
Szerintem eleg szepen szol.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

A klipsch pc-és hangfalakat nem ismerem de az othoni hangfalakat igen. Elmondható,hogy nagyon jók és minden kategoriában találhatoak tipusok. Amugy bövebben a www.klipsch.comom-on találsz informáciot.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Klipsch hangfalak milyenek?
és mi a véleményetek a klipsch pchez szánt cuccairól (van 2.1, 4.1 és bejelentve 5.1) mert a THX jelent valamit talán. de tapasztalat/vélemény?

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”