Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
- Vagy egy 10-es?
- ahh, az nem lenne elorelepes..
- en sem 12-est fogok venni ha boviteni szeretnek, hanem meg egy10-est
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Klipsch hangsugárzók
Illetve, nektek köszönhetem, hogy a KLIPSCH lett a befutóm, mégegyszer köszi.
- grat
- majd a kov. az lesz amikor veszel meg egy RW8-at
- Én is gratulálok!
- Vagy egy 10-es? :box:
Klipsch hangsugárzók
- grat
- majd a kov. az lesz amikor veszel meg egy RW8-at
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
RW8 előzmények:
Bevallom ezt a topikot elejétől végéig csak azután olvastam el miután megrendeltem a ládát (nagy észre vall). A topik azon részénél erősen elkezdett villogni a fosjelzőm, ahol Newman a 15nm körüli helyiségekbe már nem ajánlja az RW8-at hanem inkább az RW10-et. Na ennél a résznél el is könyveltem magamban, hogy kicsi lesz a láda és inkább 1-2 héttel korábban kellet volna megvennem az RW10-et 70 akárhányezerért, ami persze már nincs csak 99-ért.
RW8 első tapasztalat:
Tegnap dél tájékán megjött a cuccos örültem is neki rendesen, kibontás után nagyon tetszett de a memrán méretétől kicsit megijedtem mivel kicsinek tünt ez a 20 cm de a szélén lévő igen széles kónusz igen nagy lengést biztosít a memránnak.
RW8 második tapasztalat:
Bekötöttem :box: .
Első tesztlemez a Star Wars Baljós Árnyak fogatversenye volt ahol Sebulba "4 ütemű" gépének hangja igen erőteljesen elkezdte dolgoztatni a ládát nem mondom tetszett. A második lemez a mindenki által favorizált U-571 11-es chaptere azaz a merülőbombás jelenet angol DTS hangsávval. Amiét élből észrevettem, hogy olyan alacsonyfreqvenciás hangok is előkerültek a hálóban amiket eddig nem volt szerencsém hallani. A régi Sony subom inkább brummogott mint "ütött".
RW8 összeségénben:
Már most - mielőtt a sub elérte volna a bejáratási stádiumot - nagyon tetszik amit mutat és örülök hogy nem RW10 lett, szerintem egy ekkora helyiségbe majdnem sok az RW8 is. A hangerőállító kb 12-1 óra állásban van így bőven elég, az ablakok ezt sem igazán díjazzák . Az általatok említett a reflexnyílásból kiáramló szelet és annak zaját, vélhetőleg a hálóban lévő aránylag vastag szőnyegnek köszönhetően Én nem hallottam.
Kipróbáltam zenei anyaggal is, a Jarre In China DD5.1 volt a tesztanyag szintén tetszett amit hallottam, de érezhetően ez a láda inkább a házimozi felhasználást célozza meg.
Valamint mesin megkerestem Newman-t aki segített eloszlatni, pár számomra ködös részt, neki külön köszönet érte.
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
- Khaosz
- V.I.P.
- Értékelés: 23
Klipsch hangsugárzók
- felmerult az irc-n, hogy allo helyett egy komplett RB szettel is joljarnek.. - az RB sorozattal a kov. a problemam, parban adjak.. namost nekem vagy 3 db. vagy 5db. kellene, ezek meg paratlanok
- RB35 vagy RB25 kozott filozok..
- RB sorozat nem jelent problemat esetemben, mert most is polcosaim vannak elol 75cm-es Sound-Arts allvanyokon, tehat allvany is adott.
- RF sorozat tul draganak bizonyul jelenleg..
- probalom meggyozni magam egyaltalan a vetelen
Hát én a 25-t választanám. Bár meg kell hallgatni. Most már én is igen kiváncsi vagyok ezekre a hangfalakra...
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
Klipsch hangsugárzók
Megjött az RW8 jeee este megnézem mit tud
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Klipsch hangsugárzók
RW8 megrendelve holnap vagy hétfőn érkezik, azt hiszem ha a GLS hozza csak hétfő lesz belőle.
Klipsch hangsugárzók
- felmerult az irc-n, hogy allo helyett egy komplett RB szettel is joljarnek..
- az RB sorozattal a kov. a problemam, parban adjak.. namost nekem vagy 3 db. vagy 5db. kellene, ezek meg paratlanok
- RB35 vagy RB25 kozott filozok..
- RB sorozat nem jelent problemat esetemben, mert most is polcosaim vannak elol 75cm-es Sound-Arts allvanyokon, tehat allvany is adott.
- RF sorozat tul draganak bizonyul jelenleg..
- probalom meggyozni magam egyaltalan a vetelen
T A M I . H U
- Torkosborz
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Klipsch hangsugárzók
- RF 35 melle melyik center dukal?
RC-35, legalabbis a Klipsch szerint. KATT
Klipsch hangsugárzók
- RF 35 melle melyik center dukal?
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
- ez mar nem is otthonra valo..ezmar mini moziterembe, akkor home szekcio nem is lesz..
Szerintem meg tökéletes otthonra... kicsit retro feeling, de nekem bejön. smile32:
- es holvannak a kabelek? :kiraly:
wireless version
Klipsch hangsugárzók
- ez mar nem is otthonra valo..ezmar mini moziterembe, akkor home szekcio nem is lesz..
Szerintem meg tökéletes otthonra... kicsit retro feeling, de nekem bejön. smile32:
- hatigen elfogadnam szo-mi-szo.., a cucc az ottvan, de mar nalam is nagyobb helyne lenne mint a kepen lathato
- es holvannak a kabelek? :kiraly:
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
Havernak tegnap megjött yamaha 515 öse. Klipschez képest ég és föld. Szólt a yamaha is tisztességesen, da nagyon "műnek" hallatszott. Inkább hangos mint sem minőségi. Hiányoztak azok a szép tiszta mélyek amiket a Klipsch produkál.
Klipsch hangsugárzók
Nekem is. És a hangja!!! :kiraly:
Klipsch hangsugárzók
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Klipsch hangsugárzók
- XMS milyen kompozicioval lesz kinn a kiallitason?
THX Ultra 2 Cinema, M szint - Sopron terem. Egy szobában velünk... :kiraly:
-
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
THX Ultra 2 Cinema, M szint - Sopron terem. Egy szobában velünk...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Klipsch hangsugárzók
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
Istent tagadni a templomban?
A templomot az egyház építette és nem függ össze Isten létével.
OFFTOPIC:
Simon: ez azon ritka pillanatok egyike, mikor 100%-osan egyetértünk.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Klipsch hangsugárzók
A templomot az egyház építette és nem függ össze Isten létével.
- Marci,az eb
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Klipsch hangsugárzók
Vadász utólagos engedelmével egy Tőle vett egy idézettel válaszolnék:Istent tagadni a templomban?
Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja.
Végül is igazad van. Azt meg főleg nem vállalhatjuk fel, hogy miattunk omoljon össze a használt kábelek piaca. :kiraly:
- alexandrosz
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
Klipsch hangsugárzók
Aki ismer, tudja, nem szeretem a kábelwoodoo-t és igyekszem ezt hangsúlyozni.A rendszerük árához képest sokan nevetségesen sok pénzt költenek kábelre.
Nem hiszek abban sem, hogy egy drága kábel kell ahhoz, hogy a hang jó legyen. JÓ RENDSZER kell hozzá. Nem drága kábelt kellene venni, hanem jobb komponenseket...de ez itt kicsit off, sorry.
Egyébként a legnagyobb kábelvarázslókat egy jó rendszer segítségével úgy meg lehet kavarni, hogy sosem találják ki, melyik és milyen értékű kábel "szól"...
Ez nem azt jelenti, hogy a kábelnek biztosan nincs saját karaktere. Van valami, csak erősen szubjektív, hogy javulást hoz-e, vagy csak más lesz a hang. DE értékével egyező javulást biztosan nem. Egy komponens csere bezzeg...
Ezt így ahogy van, igazán bekopizhatnád a Kábel-topicba, elkélnek ott is a tiszta gondolatok. Nagyon egyetértünk.
Vadász utólagos engedelmével egy Tőle vett egy idézettel válaszolnék:
:kiraly:
Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja.
Médialejáccó, Heed Obelisk i + Dactilus, Epos ES-14
- Marci,az eb
- Nincs visszaút
- Értékelés: 1
Klipsch hangsugárzók
Aki ismer, tudja, nem szeretem a kábelwoodoo-t és igyekszem ezt hangsúlyozni.A rendszerük árához képest sokan nevetségesen sok pénzt költenek kábelre.
Nem hiszek abban sem, hogy egy drága kábel kell ahhoz, hogy a hang jó legyen. JÓ RENDSZER kell hozzá. Nem drága kábelt kellene venni, hanem jobb komponenseket...de ez itt kicsit off, sorry.
Egyébként a legnagyobb kábelvarázslókat egy jó rendszer segítségével úgy meg lehet kavarni, hogy sosem találják ki, melyik és milyen értékű kábel "szól"...
Ez nem azt jelenti, hogy a kábelnek biztosan nincs saját karaktere. Van valami, csak erősen szubjektív, hogy javulást hoz-e, vagy csak más lesz a hang. DE értékével egyező javulást biztosan nem. Egy komponens csere bezzeg...
Ezt így ahogy van, igazán bekopizhatnád a Kábel-topicba, elkélnek ott is a tiszta gondolatok. Nagyon egyetértünk.