Jaj de jó ez a zene. Most így hallgatva beugrott a gyermekkori (pozitív) emlékem róla. Fogalmam sem volt kik ezek, de most már igen. Köszönöm!
Ugyanezen korszak, és szerintem szintén kiváló zene.
youtu.be/ARP8FJotqLg
Jaj de jó ez a zene. Most így hallgatva beugrott a gyermekkori (pozitív) emlékem róla. Fogalmam sem volt kik ezek, de most már igen. Köszönöm!
és ne felejtsük el, ahogy az előadóké úgy a te ízlésed is változik...Alex_Aston írta: ↑2021.05.22., szomb. 20:42Sok ilyen előadó van.tonee73 írta: ↑2021.05.22., szomb. 20:32A Sacred már a "vég kezdete", a régebbi munkáiban van spiritusz, na meg a The Police-ban.Alex_Aston írta: ↑2021.05.22., szomb. 19:03
Szerintem még a Sacred love album is jó volt, de mást én sem hallgatok tőle.
Az örök kedvenc Deoeche Mode is ilyen, bármennyire is fáj nekem. Az Ultra volt az utolsó szerintem, ami jó, utána már csak futottak még amit kiadtak.
Vagy George Michael-t is a bő 15 eve kiadott Patience-ig hallgatom.
Michael Jackson szerintem a Bad albumig volt, a többi már csak ripacskodás az én ízlésem szerint.
De nincs ezekkel gond. Hisz olyan nincs, hogy valaki mindig a csúcson van. Csak van aki abba hagyja, van aki meg nem. Markos Nádas pl. emiatt hagyta abba. És milyen jól tették, hisz csak a jó maradt meg tőlük.
Lehetne sorolni napestig:Alex_Aston írta: ↑2021.05.22., szomb. 20:42
Sok ilyen előadó van.
Az örök kedvenc Deoeche Mode is ilyen, bármennyire is fáj nekem. Az Ultra volt az utolsó szerintem, ami jó, utána már csak futottak még amit kiadtak.
Vagy George Michael-t is a bő 15 eve kiadott Patience-ig hallgatom.
Michael Jackson szerintem a Bad albumig volt, a többi már csak ripacskodás az én ízlésem szerint.
De nincs ezekkel gond. Hisz olyan nincs, hogy valaki mindig a csúcson van. Csak van aki abba hagyja, van aki meg nem. Markos Nádas pl. emiatt hagyta abba. És milyen jól tették, hisz csak a jó maradt meg tőlük.
Sok ilyen előadó van.tonee73 írta: ↑2021.05.22., szomb. 20:32A Sacred már a "vég kezdete", a régebbi munkáiban van spiritusz, na meg a The Police-ban.Alex_Aston írta: ↑2021.05.22., szomb. 19:03Szerintem még a Sacred love album is jó volt, de mást én sem hallgatok tőle.
"na meg a The Police-ban." Úgy ám!tonee73 írta: ↑2021.05.22., szomb. 20:32A Sacred már a "vég kezdete", a régebbi munkáiban van spiritusz, na meg a The Police-ban.Alex_Aston írta: ↑2021.05.22., szomb. 19:03Szerintem még a Sacred love album is jó volt, de mást én sem hallgatok tőle.
A Sacred már a "vég kezdete", a régebbi munkáiban van spiritusz, na meg a The Police-ban.Alex_Aston írta: ↑2021.05.22., szomb. 19:03Szerintem még a Sacred love album is jó volt, de mást én sem hallgatok tőle.tonee73 írta: ↑2021.05.22., szomb. 18:55Sting utolsó élvezhető albuma.Alex_Aston írta: ↑2021.05.22., szomb. 18:46Mindkettő koncert, de más stílus, és más jellegű előadás. Az élmény mégis hasonló.
Így egymás után hallgatva is élvezetem mindkettőt.
Szerintem még a Sacred love album is jó volt, de mást én sem hallgatok tőle.tonee73 írta: ↑2021.05.22., szomb. 18:55Sting utolsó élvezhető albuma.Alex_Aston írta: ↑2021.05.22., szomb. 18:46Mindkettő koncert, de más stílus, és más jellegű előadás. Az élmény mégis hasonló.
Sting utolsó élvezhető albuma.Alex_Aston írta: ↑2021.05.22., szomb. 18:46Mindkettő koncert, de más stílus, és más jellegű előadás. Az élmény mégis hasonló.
És a "Mester" másik száma, bár nem ő az előadó