De azért egyszerű és ügyes, ötletes.
Néhány DIY tartó:
https://sporolok.blog.hu/2013/06/01/5_o ... k?layout=5

Negatívuma még, hogy nagyobb mobiltelefonhoz már kicsi a tartója.Palm írta: ↑2021.11.26., pén. 14:18Kipróbálom milyen a Trust GXT 1125 Quno:
https://www.trust.com/en/product/23581- ... ling-stand
Első benyomás, hogy nem éppen csendes, de teszi a dolgát. Gyári specifikáció szerint 45dB-el zajt produkál.
Az üzlet kínálatából ez volt a legszimpatikusabb.
Majd, ha beadja a kulcsot a venti (vagy már annyira idegesít), akkor rakok bele valami komolyabbat, pl.: Sharkoon, Be Quiet!, stb.![]()

Hogy én erre miért nem gondoltam?

Ezen az oldalon a Fix1 es a Fix4 segitett a probleman ha esetleg valakinek meg gondjai lennenek a halozattal.

Sajnos nem segitett. :( Varok meg vele hatha valami patch segit rajta, koszi szepen.

Igen

Hello, angolul ezek azok?kakaox írta: ↑2021.05.26., szer. 17:51Ha esetleg mégsem oldaná meg az idő, akkor három szolgáltatást kell elindítani mindkét!!! gépen:
Keresőbe -> Szolgáltatások, alul kiválasztani a Szabványos fület.
1 - Funkciófelderítő erőforrás közzététele
jobb klikk, Tulajdonságok, Indítás típus:Automatikus legyen
Szolgáltatás állapota: ha fut állítsd le (fontos) majd Indítsd!
2 - SSDP kereső
3 - UPnP eszközállomás
Remélem így menni fog!

Ha esetleg mégsem oldaná meg az idő, akkor három szolgáltatást kell elindítani mindkét!!! gépen:

Szia!

az olcsóbbik.

De mièrt nem teszed vissza a Catalinàt?Aszpirin írta: ↑2020.12.16., szer. 23:541. még hányszor mondjam el, hogy hülye voltam? Hagyd abbarobi20064 írta: ↑2020.12.16., szer. 23:241. Ki lehet kapcsolni kis trukkel hogy ne tolja az arcodba az upgrade-et :)Aszpirin írta: ↑2020.12.16., szer. 23:00
Mert hülye vagyok, azért. Meg azért, mert már untam, hogy mindig az arcomba tolja, hogy frissítsek. Meg mert már azt hittem, hogy a 64-bitesítéses szivatás után megoldva a Logitech Harmony Remote Software problémája. Vagyis mert hülye voltam![]()
De most azért nem volt akkora szívás, mint a tavaly (akkor konkrétan több tízezer forintomba került a baki), egyelőre csak a Harmony Remote nem működik...
De azért nem biztos, hogy ismét Apple cuccot veszek, ha lejár a mostani gépemnek az ideje (ami még soká lesz, mert rohadt drága volt, és én szeretem az ilyen drága gépeket nagyon hosszú ideig használni - az előző Mac-emet 9 évig használtam).
2. Miert nem raksz fel egy VM-et valami sima Win7/10-el es nezed meg hogy abbol fel tudod e programozni a Logitech-et? Gondolom amugy is csak elvetve kellene hasznalnod a szoftveret amikor uj eszkozt tanitasz be neki.
2. Miért, miért... esetleg a VM alá nem kellene megvásárolni a Win7/10-et? (tudod, hülye vagyok :) ). Van itthon windowsos gépem kipróbálni, csak az céges... de kipróbálni lehet - és szinte biztos, hogy Windows-zal menni fog, mert a Logitech is azt ajánlja megoldásként, hogy használj Catalinát vagy Windows-t![]()
Igen, egyébként tényleg nem mindennap használom a szoftvert, de nem csak új eszköznél... néha rámjön, hogy valami funkciót rá kellene rakni egy gombra vagy virtuális gombot készíteni. De most pl. a HM erősítőm nem vált időben vagy az AppleTV HDMI CEC-jében volt valami módosulás (ugye azon is frissült az oprendszer), ami összekeveri a CEC-es és a távirányítóról érkező parancsokat a HM-en, szóval meg kellene nézni a műveleti sorrendet - és esetleg a beállított delay-eket. De a probléma annyira nem súlyos, mert egy "HELP" gombnyomás a Logitech-en mindig helyrehozza - komolyan, eszméletlen jól ki van találva ez a "HELP" gomb, illetve a mögötte levő funkcionalitás - ami nem, nem egy helpet szöveget jelenít meg, hanem aktívan segít - ismételten kiad a távirányítón néhány parancsot, aztán megkérdezi, hogy megoldotta-e a problémát. Ha nem, akkor végigkérdi, hogy milyen állapotúak a gépek, és ha nem olyan a válasz, amit ő gondol az egyes kérdések előtt, akkor azonnal kiad egy újabb parancssort, és megkérdi, hogy ez megoldotta-e a problémát, stb... a végére megtanulja, hogy mit kell kiadnia, ha egy adott szcenarióra HELP-et nyomok, és akkor már csak a HELP gomb lenyomása tényleg megoldja. Szóval most, ha nem jó bemenetre áll a HM erősítő egy szcenarióban bekapcsolásnál, akkor nyomok egy HELP-et, és máris megjavul - az esetek 99%-ában. Nem véletlenül írtam, hogy zseniális ez a távirányító. A programozó szoftvere egy agyrém, de a távirányító saját szoftvere az egy remekmű... és maga az egsz távirányító, koncepcióstól - volt/van ilyened? Logitech Harmony One. Nem mai darab.
Persze jó lenne helyrehozni a dolgot, hogy eleve ne kelljen soha a HELP - na ehhez kellene a szoftver. De azért így is lehet élni vele, szóval várok, amíg a Logitechnél felébrednek. Ha túl sokat kell várnom, legfeljebb én is írok egy felháborodott levelet.

1. még hányszor mondjam el, hogy hülye voltam? Hagyd abbarobi20064 írta: ↑2020.12.16., szer. 23:241. Ki lehet kapcsolni kis trukkel hogy ne tolja az arcodba az upgrade-et :)Aszpirin írta: ↑2020.12.16., szer. 23:00Mert hülye vagyok, azért. Meg azért, mert már untam, hogy mindig az arcomba tolja, hogy frissítsek. Meg mert már azt hittem, hogy a 64-bitesítéses szivatás után megoldva a Logitech Harmony Remote Software problémája. Vagyis mert hülye voltam![]()
De most azért nem volt akkora szívás, mint a tavaly (akkor konkrétan több tízezer forintomba került a baki), egyelőre csak a Harmony Remote nem működik...
De azért nem biztos, hogy ismét Apple cuccot veszek, ha lejár a mostani gépemnek az ideje (ami még soká lesz, mert rohadt drága volt, és én szeretem az ilyen drága gépeket nagyon hosszú ideig használni - az előző Mac-emet 9 évig használtam).
2. Miert nem raksz fel egy VM-et valami sima Win7/10-el es nezed meg hogy abbol fel tudod e programozni a Logitech-et? Gondolom amugy is csak elvetve kellene hasznalnod a szoftveret amikor uj eszkozt tanitasz be neki.

Mert hülye vagyok, azért. Meg azért, mert már untam, hogy mindig az arcomba tolja, hogy frissítsek. Meg mert már azt hittem, hogy a 64-bitesítéses szivatás után megoldva a Logitech Harmony Remote Software problémája. Vagyis mert hülye voltam

Mivel volt helye a kérdésednek így átraktam oda.makospite írta: ↑2020.12.12., szomb. 13:54Szertnák segítséget kérni,ismeri e valaki j river program beállítását,ha dsd formátumú zenét halgatok mindíg át kell álítanom szeríntem nem így kell működnie,egyszer kell beállítani tisztességesen és utána mindegy mit halgatok rajta autómatikusan műkodni kell.Előre is köszönöm a segítséget.

Jo hat a Pro az igen, olyan mint amikor i7-es procis szamitogepet vesz az ember es az addig jo amig ki nem eg mert gyorsasaga mindig megfelelo lesz. :)Aszpirin írta: ↑2020.12.03., csüt. 13:09Bár tnp-nek ez már nem aktuális, csak halkan megjegyezném, hogy még mindig kifogható itt-ott újan, baráti áraon a 2018-as iPad pro 11'
Na, szerintem azzal sem lesz jópár évig semmi inger a lecserélésre.
Én tavasszal arra cseréltem le az iPad Air2-esemet. Illetve nem cseréltem le, mert nem adtam el az Air2-t sem, a keresztfiamnak jól jött Amerikában (idén kezdte ott az egyetemi tanulmányait), amíg megvette ott a laptopját.

Bár tnp-nek ez már nem aktuális, csak halkan megjegyezném, hogy még mindig kifogható itt-ott újan, baráti áraon a 2018-as iPad pro 11'