Tudom nem engem kerdeztel de en is nagyon meg vagyok vele elegedve a hangjarol csak annyit, hogy jobban tetszik mint a nagyrendszereme de csak egy bizonyos hangeroig mert aztan a Sony elfogy vagyis nincs tovabb a hangositas teren. :(Zewaa írta: ↑2021.05.29., szomb. 16:22Valóban a mélyek benne amolyan Sony-s , szórakoztató , de nem telepszik rá a közepekre,és szerintem ez a lényeg , inkább legyen 2-3 db kiemelése minthogy mély hiányos legyen,legalábbis szerintem. Engem meglepett hogy a magasak is jelen vannak nincs elnyomja, és van egy közepes méretű tere is. Igen szövettel veszítene sokat anc-ből, utcán pedig főképp . Nyilván komolyabb fejhallgató rendszerrel azért más élmények tárulnak elénk, de úgy gondolom hogy ezek a Sony-k simán kielégítik az általános felhasználók minden igényét ,mindenben.Tul írta: ↑2021.05.29., szomb. 16:08Teljesen. Szeretem a hangját. Az meg, hogy kicsit "divatos", "fiatalos" a hangkép, igazából jól jön, mert az ANC miatt nagyon-nagyon halkan szól rajta a zene a munkahelyen, de így is élvezhető (általában ahogy kisebb a jelszint, esik is össze a dinamika, a lendület - itt pont annyira van megfújva normál hangerőn, hogy halkan idealis legyen)
A kényelmet egyetlen dologgal lehetne nálam fokozni: szövet/velúr fülpárnákkal. Elég izzasztó az eredeti. Tudom, akkor a zajszűrés nem lenne annyira hatékony de emiatt gondolkodtam sokat a 2x annyiba kerülő Apple fülesen is.
Igen am de a Sony fejhallgato 350 euro a rendszerem meg 2000 felett kb, beleertve a fulhallgatot (600 euro), fejhallgato erosito (1000 euro), DAC (1600 euro) + kabelozas, az is par szaz euro a lejatszot most nem irtam de a Sony-t lehet mobilrol a rendszerem meg dedikalt pc lejatszorol megy (nem olcso :( ). Es az a szabadsag, hogy kabelnelkuli az fantasztikus, szerintem ez a jovo, arrol nem is beszelve, hogy mennyi teruleten fel lehet hasznalni a Sony-t mindenfele kompromisszumok nelkul. Szamomra ez az evtized vetele ugyan ugy mint pl a klima vagy hasonlo dolgok. :) Ja es ami meg az evtized megegyezese az asszonyal, hogy mostantol ladastol vehetem a sort es megturi a ladat a lakasban :)