Nagyon hangulatos nappali. Gratula.
Nincs túl közel a két front egymáshoz?
Nagyon hangulatos nappali. Gratula.
Én is macerás a gondoltam őket és óriásit tévedtem legalábbis amik nálam jártak...cannonball írta: ↑2021.05.15., szomb. 21:34Egx Pioneer sx 3700 volt rákötve, de a Malac sokkal jobb. Tudom, valami csöves gőzgép kellene, de nincs bennük tapasztalatom, és macerásnak, érzékenynek is gondolom őket.
dbrnsk írta: ↑2021.05.15., szomb. 21:50Annál azért komolyabbra gondoltam és komolyabbat is érdemel ez a hangsugárzó.cannonball írta: ↑2021.05.15., szomb. 21:34
Egx Pioneer sx 3700 volt rákötve, de a Malac sokkal jobb. Tudom, valami csöves gőzgép kellene, de nincs bennük tapasztalatom, és macerásnak, érzékenynek is gondolom őket.
[/quote
Mit ajánlanál 600 ezerig?
Annál azért komolyabbra gondoltam és komolyabbat is érdemel ez a hangsugárzó.cannonball írta: ↑2021.05.15., szomb. 21:34
Egx Pioneer sx 3700 volt rákötve, de a Malac sokkal jobb. Tudom, valami csöves gőzgép kellene, de nincs bennük tapasztalatom, és macerásnak, érzékenynek is gondolom őket.
Valami jó kis vintage elektronikát nem próbáltál még ezen a frankó hangsugárzón?
És tényleg, most hogy rákerestem, két világos izé között vmi fekete nemtommi... , ja az
Príma fotó, szuper a kompozíció!
Hát aki tud, az tud ....
oké,értemcannonball írta: ↑2021.05.11., kedd 15:39Ha másfél mázsás gépeket elbírtak, tán a 18 kilós malacot is. Nyilván lehetne rájuk vágatni valami jó kis tömörfa lapot, mert a médialejátszó talpmátrixa határeset, de az esősítő hibátlanul fekszik rajta. Amúgy se gyerek, se kutya. legfeljebb egy földrengés verheti le őket. De alakul majd még. Lehet átkerül az egyik állványra, ami a vintage szekció alatt van, csak azt meg nincs szívem felszámolni. Mert bár nem összemérhető a hangja a Malac-Tannoy párossal, néha mégis szívesen hallgatok rajtuk ezt-azt.
Szóval Royd a dobozok, Rogers LS3/5A -ra tippeltem a kép és a méretei alapján.
Nekem tetszik a stílus. A stabilitást meg úgy is te tudodcannonball írta: ↑2021.05.11., kedd 15:39Ha másfél mázsás gépeket elbírtak, tán a 18 kilós malacot is. Nyilván lehetne rájuk vágatni valami jó kis tömörfa lapot, mert a médialejátszó talpmátrixa határeset, de az esősítő hibátlanul fekszik rajta. Amúgy se gyerek, se kutya. legfeljebb egy földrengés verheti le őket. De alakul majd még. Lehet átkerül az egyik állványra, ami a vintage szekció alatt van, csak azt meg nincs szívem felszámolni. Mert bár nem összemérhető a hangja a Malac-Tannoy párossal, néha mégis szívesen hallgatok rajtuk ezt-azt.
Eladva. Most Royd van. Megint.
azért azok a hokedlik,nem életbiztositás a malackák alattcannonball írta: ↑2021.05.11., kedd 13:00Tudom, volt már, de kicsit átalakult az elrendezés. Dupla szett virággal, kidobott műhelyállványokon, Stravinsky, meg minden :-)