A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az egész film cgi? Ez a csaj is?
Ha igen, akkor az nagyon durva!
Igen, teljes egészében CGI animáció. Sajnos cliffhangeres a történet, mert mint kiderült, a játékhoz készült felvezetőnek, de brutális. Főleg a végén amikor beindul a nagyüzemi adok kapok.
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.
Még csak az elején tartok, de meglepően monumentális képileg és hangilag is. És a render minősége sem hagy sok kívánnivalót, annak ellenére, hogy 5 éves alkotás.
Egy vadiúj koreai Netflix-minisorozat, amiről csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Úgy történt, hogy tegnapelőtt leültem megnézni egy részt belőle, és a hétvégén kétültemben végig is néztem a sorozatot. Kb. a fotelhez szögezett. Minden, a történet, a szereplők, a képek, a zene, a megvalósítás...
Nem scifi, nem fantasy, nem szuperhősös. Emberi, eredeti, és koreai, tehát nagyon a lélekhez szól... Az alapötlet mutat ugyan némi távoli rokonságot a Six Feet Under-rel, de annál rövidebb, sokkal sűrűbb, és szerintem sokkal jobb. Remélem nem cseszik el folytatással és további évadokkal, mert ez így kerek is.
Nagyon ajánlom, de szigorúan csak felnőtteknek, mert ritkán ugyan, de vannak benne nagyon megrázó képsorok, valamint erőszakos jelenetek is.
.
Tegnap este néztem meg, és azóta is ezen kattogok. Nagyon kemény, és elgondolkodtató. Nehéz lenne bármit is Spoiler nélkül mondani róla, hogy mi, és miért történik benne, ami csak később derül ki.
Szerintem mindenkinek érdemes megnézni, aki szereti a jó filmeket, és nem a hangeffektekre fekteti a hangsúlyt.
Nálam nagyon erős 8 pont a 10-ből.
Én erről a filmről, vagyis mini sorozatról nem olyan rég (kb. 1 éve) szereztem tudomást. Néztem, hogy hozzá képest, mi ez a magas imdb pontszám. Adtam neki egy esélyt. Megérte, mert szórakoztató. Leginkább az, hogy saját magából csinál totál hülyét, már a nyitó jelenet is zseniális.
Persze ehhez nem árt ismerni a korábbi munkásságát.
Az ajánlásod alapján én is adtam neki egy esélyt.
1,5 rész alapján írom, de meglepően jó!
Sőt - Van Damme is színészként is kiváló! Hihetetlen!!! Valahogy kellett is neki egy ilyen sorozat.
Nem tudom volt már hasonlóra példa? Szerintem az ötlet is zseniális.
Simán jöhetne hasonló más korábbi sztárokkal, akiket elfelejtettek.
Mondjuk ki vállalna be hasonlót?
Örülök, hogy tetszik.
Az első kezdő jelenet, ahogy rögtön hülyét csinál magából a házában, már az is zseniális volt, vagy az első rész végén SPOILER!!!
amikor a munkásokkal verekszik, és mondja az egyik, hogy ne zavarjuk össze, egyesével támadjunk, na az is mekkora fricska volt a régi verekedős filmekre, amikor a főhős mindenkit legyőz, hisz nem egyszerre támadják. Erről konkrétan beszélnek is a filmben a forgatásnál. SPOILER VÉGE
Na meg az is jópofa, hogy több szerepet is eljátszik.
Egyébként szerintem is tudna színészkedni, csak nyilván nem kap ilyen szerepet, és nem veszik komolyan.
Ahogy pl. Adam Sandler is mekkora pozitív meglepetés volt a nem régi gyémántos filmben.
Én erről a filmről, vagyis mini sorozatról nem olyan rég (kb. 1 éve) szereztem tudomást. Néztem, hogy hozzá képest, mi ez a magas imdb pontszám. Adtam neki egy esélyt. Megérte, mert szórakoztató. Leginkább az, hogy saját magából csinál totál hülyét, már a nyitó jelenet is zseniális.
Persze ehhez nem árt ismerni a korábbi munkásságát.
Voltam olyan botor, hogy a Covenantot elkezdtem nézni pár éve, az Alien vs Predatort is végig tudtam nézni, de ezt nem :(. De akkor adok egy esélyt a rövidfilmeknek.
A Covenant konkrétan a franchise meggyalázása.
Soha nem voltam nagy Aliens fan, láttam az összes részt, tetszettek is(főleg a Bolygó neve: Halál), de rajongójuk soha nem lettem.
És vessetek rám követ, de nekem tetszett a Covenant is
Pont a napokban néztem újra és jól szórakoztam rajta. Nekem az atmos sávja is kifejezetten tetszett.
Sajnos az Aliens óta várok, hogy lesz még jó film ebben a témában, de nem jött el számomra. A 2019-es kisfilmek viszont remekművek szerintem.
Voltam olyan botor, hogy a Covenantot elkezdtem nézni pár éve, az Alien vs Predatort is végig tudtam nézni, de ezt nem :(. De akkor adok egy esélyt a rövidfilmeknek.
Az AVP-k is szerintem. Ami könyvben olyan jó volt több köteten át, pont annyira lett sz@r a ket film.
A Covenant meg vicc. Pont ez is volt szerintem az egészben a jó, hogy nem tudjuk, honnan jöttek.
Soha nem voltam nagy Aliens fan, láttam az összes részt, tetszettek is(főleg a Bolygó neve: Halál), de rajongójuk soha nem lettem.
Pont a napokban néztem újra és jól szórakoztam rajta. Nekem az atmos sávja is kifejezetten tetszett.
Ez pont nem atmos sáv meglétén vagy nem létén múlik... A szörny mítoszát gyakorlatilag teljesen lerombolta a film.
Sajnos az Aliens óta várok, hogy lesz még jó film ebben a témában, de nem jött el számomra. A 2019-es kisfilmek viszont remekművek szerintem.
Nem olyan rossz, mint elsőre gondolná az ember. Időhurok téma, kicsit 8 bites hangulattal, olyan analógia mentén, mintha egyre tovább jutnánk a "játékban".
Nem kidobott idő szerintem.