Mert nem fogják tőle megvenni, ha a csavarokon látszik, hogy már kicsavarták. Erre céloztamSoundMania írta: ↑2021.04.30., pén. 10:00Pontosabban miért is ? Miért rosszabb ha kiszedi a hangszórókat és a tömítést és visszarakja, mintha cserél 2 hangszórót és azokkal nem lesz már újra mérve sem , nemhogy beállítva a doboz ? Nem mintha a te új vagy régi dobozod még abba a kategóriába tartozna amiket így méréssel, meg főleg beállítással hoznának forgalomba? Ráadásul az egy 100 eurós doboz a tied meg 4000 ?Alex_Aston írta: ↑2021.04.30., pén. 09:49Mert, nemhogy 2 hangszórót cserélt benne, de kiszedte az összeset, meg a tömítést is. Ezt már eladni nem lehet, csak ha fizet érte.SoundMania írta: ↑2021.04.30., pén. 09:07
ami amúgy talán 100 euro lehetett..... Bár miért csökkent ez nullára szted ?![]()
Nem teljesen ehhez tartozik, de kb 15 éve 800 ezer-1M árú dobozokba még nagyoncsak elkók voltak a hangváltókban! Azok még hogy működnek vajon ? Pár elpukkantat már cserélnem kellett ilyet . Szóval vannak velük bajok..... Számomra nem nagyon megnyugtatóak az ilyenek. Bár a wima mkp-kkel sem lennék nyugod, igaz más miatt.... :)
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3898
Re: Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
Csak a Marantz! :-D
Nem teljesen ehhez tartozik, de kb 15 éve 800 ezer-1M árú dobozokba még nagyoncsak elkók voltak a hangváltókban! Azok még hogy működnek vajon ? Pár elpukkantat már cserélnem kellett ilyet . Szóval vannak velük bajok..... Számomra nem nagyon megnyugtatóak az ilyenek. Bár a wima mkp-kkel sem lennék nyugod, igaz más miatt.... :)
- SoundMania
- Törzsgárda

- Értékelés: 1300
Pontosabban miért is ? Miért rosszabb ha kiszedi a hangszórókat és a tömítést és visszarakja, mintha cserél 2 hangszórót és azokkal nem lesz már újra mérve sem , nemhogy beállítva a doboz ? Nem mintha a te új vagy régi dobozod még abba a kategóriába tartozna amiket így méréssel, meg főleg beállítással hoznának forgalomba? Ráadásul az egy 100 eurós doboz a tied meg 4000 ?Alex_Aston írta: ↑2021.04.30., pén. 09:49Mert, nemhogy 2 hangszórót cserélt benne, de kiszedte az összeset, meg a tömítést is. Ezt már eladni nem lehet, csak ha fizet érte.SoundMania írta: ↑2021.04.30., pén. 09:07ami amúgy talán 100 euro lehetett..... Bár miért csökkent ez nullára szted ?Alex_Aston írta: ↑2021.04.30., pén. 06:26
Pfff. Ez a csóka most csökkentette nullára ennek a doboznak az értékét....![]()
- Alex_Aston
- V.I.P.

Mert, nemhogy 2 hangszórót cserélt benne, de kiszedte az összeset, meg a tömítést is. Ezt már eladni nem lehet, csak ha fizet érte.SoundMania írta: ↑2021.04.30., pén. 09:07ami amúgy talán 100 euro lehetett..... Bár miért csökkent ez nullára szted ?Alex_Aston írta: ↑2021.04.30., pén. 06:26Pfff. Ez a csóka most csökkentette nullára ennek a doboznak az értékét....
- SoundMania
- Törzsgárda

ami amúgy talán 100 euro lehetett..... Bár miért csökkent ez nullára szted ?Alex_Aston írta: ↑2021.04.30., pén. 06:26Pfff. Ez a csóka most csökkentette nullára ennek a doboznak az értékét....-KP- írta: ↑2021.04.29., csüt. 22:34youtubeSoundMania írta: ↑2021.04.29., csüt. 14:57Ez a te döntésed volt a saját nézeteid alapján. Kíváncsi lennék kinek milyen állapotúak lehetnek a 10-20-30 éves dobozaik a mindenféle elkókkal a hangváltójukba és mégis boldogan hallgatják a pár 10--100 ezer forintos, vagy akár (néhány)millió forintos árkategóriájú dobozaikat. Vagy éppenséggel eladják....
Ez simán lehet 15 éves is.
- Alex_Aston
- V.I.P.

Pfff. Ez a csóka most csökkentette nullára ennek a doboznak az értékét....-KP- írta: ↑2021.04.29., csüt. 22:34youtubeSoundMania írta: ↑2021.04.29., csüt. 14:57Ez a te döntésed volt a saját nézeteid alapján. Kíváncsi lennék kinek milyen állapotúak lehetnek a 10-20-30 éves dobozaik a mindenféle elkókkal a hangváltójukba és mégis boldogan hallgatják a pár 10--100 ezer forintos, vagy akár (néhány)millió forintos árkategóriájú dobozaikat. Vagy éppenséggel eladják....
- SoundMania
- Törzsgárda

Azt hittem, hogy a hangszórókat nem fontos külön kiemelnem, mivelhogy hangsugárzóról van szó. De így legalább eszedbe juttattam miért van gond a hallásoddal.... És ezt most meg is tudtuk..... :)bitrograde írta: ↑2021.04.29., csüt. 21:32Én az utóbbi időben elhanyagoltam az egyik tömésemet. Valahol a jobb felső hármas környékén. Egy kicsit másképpen is hallom tőle a magas hangokat.
Nagyjából annyi köze van a használt hangsugárzók hangváltóinak is Alex történetéhez, mint az én tömésemnek.
youtu.be/KjT7ZmDqr8k
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1719
Tessék:SoundMania írta: ↑2021.04.29., csüt. 14:57Ez a te döntésed volt a saját nézeteid alapján. Kíváncsi lennék kinek milyen állapotúak lehetnek a 10-20-30 éves dobozaik a mindenféle elkókkal a hangváltójukba és mégis boldogan hallgatják a pár 10--100 ezer forintos, vagy akár (néhány)millió forintos árkategóriájú dobozaikat. Vagy éppenséggel eladják....
youtu.be/KjT7ZmDqr8k
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Én az utóbbi időben elhanyagoltam az egyik tömésemet. Valahol a jobb felső hármas környékén. Egy kicsit másképpen is hallom tőle a magas hangokat.
Nagyjából annyi köze van a használt hangsugárzók hangváltóinak is Alex történetéhez, mint az én tömésemnek.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
Nem vettem észre hogy amit felkiáltójelek közé tettem most (kinek) azt a szójavító átírta nekikről kinekre. :)
- SoundMania
- Törzsgárda

Az, hogy fikázzák a hangszórócseréd, de lehet, hogy az övék sokkal szarabb állapotban van, bármennyibe kerül is.Alex_Aston írta: ↑2021.04.29., csüt. 16:03Ezzel most nem egészen értem, mit akartál mondani nekem...SoundMania írta: ↑2021.04.29., csüt. 14:57
Ez a te döntésed volt a saját nézeteid alapján. Kíváncsi lennék ! kinek! milyen állapotúak lehetnek a 10-20-30 éves dobozaik a mindenféle elkókkal a hangváltójukba és mégis boldogan hallgatják a pár 10--100 ezer forintos, vagy akár (néhány)millió forintos árkategóriájú dobozaikat. Vagy éppenséggel eladják....![]()
Nem vettem észre hogy amit felkiáltójelek közé tettem most (kinek) azt a szójavító átírta nekikről kinekre. :)
- Alex_Aston
- V.I.P.

Ezzel most nem egészen értem, mit akartál mondani nekem...SoundMania írta: ↑2021.04.29., csüt. 14:57
Ez a te döntésed volt a saját nézeteid alapján. Kíváncsi lennék kinek milyen állapotúak lehetnek a 10-20-30 éves dobozaik a mindenféle elkókkal a hangváltójukba és mégis boldogan hallgatják a pár 10--100 ezer forintos, vagy akár (néhány)millió forintos árkategóriájú dobozaikat. Vagy éppenséggel eladják....
- SoundMania
- Törzsgárda

Ez a te döntésed volt a saját nézeteid alapján. Kíváncsi lennék kinek milyen állapotúak lehetnek a 10-20-30 éves dobozaik a mindenféle elkókkal a hangváltójukba és mégis boldogan hallgatják a pár 10--100 ezer forintos, vagy akár (néhány)millió forintos árkategóriájú dobozaikat. Vagy éppenséggel eladják....Alex_Aston írta: ↑2021.04.29., csüt. 14:13Miért ne lenne a többi része hibátlan?bitrograde írta: ↑2021.04.29., csüt. 13:02Nem tudjuk, hogy a doboz többi része hibátlan-e. Nem tudjuk, mi történt a magassal, miért hibásodott meg. A cserehangszórók még meg sem érkeztek.
De persze, oszoljunk, nincs itt semmi látnivaló.
Amúgy ha valamikor, hát most lenne itt az ideje, hogy a fórumon lévő kereskedők véleményt nyilvánítsanak az ilyenkor szokásos és/vagy elvárható eljárásról.
Át lett cserélve a két hangszóró még az első nap, és ment vele a hiba a másik oldalra. Ez szerintem 99%-ban kizárja egyéb hiba lehetőségét. Azóta ment vagy 30-40 órát. Valami belső kontakt hiba lehet, mert ha nem szól rendesen, egy kis hangerő emelés "bekapcsolja" a hangszórót. De most pár napja el sem halkult.
Ma még németbe volt a DPD csomag követője szerint, így holnap nem fog már megjönni sajna.
Amúgy meg mint mondtam, lett volna lehetőség cserélni a dobozt, de az bő 2 hónap...
Ettől több, nem tudom, mi az elvárható még a kereskedő részéről. Oda is vihettem volna hozzájuk, ezt is felajánlották.
Át lett cserélve a két hangszóró még az első nap, és ment vele a hiba a másik oldalra. Ez szerintem 99%-ban kizárja egyéb hiba lehetőségét. Azóta ment vagy 30-40 órát. Valami belső kontakt hiba lehet, mert ha nem szól rendesen, egy kis hangerő emelés "bekapcsolja" a hangszórót. De most pár napja el sem halkult.
Ma még németbe volt a DPD csomag követője szerint, így holnap nem fog már megjönni sajna.
Amúgy meg mint mondtam, lett volna lehetőség cserélni a dobozt, de az bő 2 hónap...
Ettől több, nem tudom, mi az elvárható még a kereskedő részéről. Oda is vihettem volna hozzájuk, ezt is felajánlották.
- Alex_Aston
- V.I.P.

Miért ne lenne a többi része hibátlan?bitrograde írta: ↑2021.04.29., csüt. 13:02Nem tudjuk, hogy a doboz többi része hibátlan-e. Nem tudjuk, mi történt a magassal, miért hibásodott meg. A cserehangszórók még meg sem érkeztek.
Amúgy ha valamikor, hát most lenne itt az ideje, hogy a fórumon lévő kereskedők véleményt nyilvánítsanak az ilyenkor szokásos és/vagy elvárható eljárásról.
Ez is jó információ lehet, de amikor építkeztem, a legfontosabb tanulság az volt, hogy amikor a mester így szólt: így szoktuk csinálni, akkor soha ne hallgassak rá.bitrograde írta: ↑2021.04.29., csüt. 13:02Amúgy ha valamikor, hát most lenne itt az ideje, hogy a fórumon lévő kereskedők véleményt nyilvánítsanak az ilyenkor szokásos és/vagy elvárható eljárásról.
Itt úgy kell csinálni, ahogy én mondom - ezt minden építkező fogadja meg, azt ajánlom!
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- bitrograde
- Beköltözött

Nem tudjuk, hogy a doboz többi része hibátlan-e. Nem tudjuk, mi történt a magassal, miért hibásodott meg. A cserehangszórók még meg sem érkeztek.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1719
Szerintem kezd a túlzás kategóriába fordulni ez az egész. A doboz egyéb részegységei semmilyen hibától nem szenvednek, nem terjedt tovább semmilyen hiba sehová. Rossz a hangszóró, ki lett cserélve, pont.
- dixie-chicken
- V.I.P.

- Értékelés: 2782
ahogyan irtam,ez mindenkinél más-más pszihés állapotot okozhat..én egy nagynevű lemezjátszó gyártónak a termékével jártam hasonlóan,1 mondjuk úgy komolyabb hiba,szivárgott a szilikonolaj az unipivot karnál a kitámasztó tengely és a "teknő" találkozási pontjánál,gariban orvosolva lett,és elpattant egy vékony gumigyűrű amely a hangar azon pontjára van felhúzva ahol a kar találkozik a karliftel,és az a feladata hogy a filc amely a karlift tetején van,azzal a gumigyűrűvel gátolja a kar csuszkálását felemelt állpotban,no erre már nem volt kedvem ismét reklamálni,és ment a háztol az egész "csodaszerkezet",mint az amerikai fociban az első kirúgás....az eladása,szerencsémre,nem volt bukta,mert külföldre adtam el,de a házam közelében sem akarok látni semmilyen terméket a gyártótol,nem hogy a rendszeremben,akármilyen fáin kritikákat kap a nemzetközi sajtókbanA barátod inkább bukott rajta? Ez mondjuk már az ő dolga. Bár aki ilyen hangfalat vesz, gondolom nem vágta a földhöz az összeg.
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Nyilván, ha az új magasból az egyik megint nem lesz jó (szerintem 99,9%, hogy ez nem fog előfordulni), akkor persze megy vissza a doboz, és veszek mondjuk egy Cantont helyette.
De egyéb esetben nálam ez semmilyen törést nem okoz.
A barátod inkább bukott rajta? Ez mondjuk már az ő dolga. Bár aki ilyen hangfalat vesz, gondolom nem vágta a földhöz az összeg.
- Alex_Aston
- V.I.P.

Én ezzel úgy vagyok, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik. A kérdés, hogy a hibát milyen módon orvosolják (és persze elismerik e). Ez szerintem sokkal fontosabb.dixie-chicken írta: ↑2021.04.29., csüt. 07:55@Alex:a kérdés az hogy pszihés oldalrol nézve hogyan tudod majd Te kezelni az esetet,hosszú távon...cimbim vásárolt egy B&W 800D2 est kb 5-6 éve,nem MO-i forgalmazónál,tönkrement szintén egy csipogó,még gariban...a forgalmazó küldött egy (!!) cseredarabot ,srác kicserélte szintén saját maga,mivel tapasztalt DIY-er es,és igy is lett megbeszélve a forgalmazóval....aztán az ördög nem hagyta csak nyugton,visszatolta szépen a forgalmazóhoz,némi veszteség fejében,elhozott egy másik pár hangszorót a forgalamzótol,szintén "0" kilóméterest,másik gyártótol....2 okot látok a háttérben:gariban komoly hangszorónál hiba jelentkezett,bizalom elvesztése a gyártó felé,és végső esetben akár jó ok lehetett a lecserélése,kifele a hifista társadolom fele,burkoltan igy el lehetett adni,hogy igazán nem is tetszett a hangszorónak a hangja,bejáratás után...Alex_Aston írta: ↑2021.04.28., szer. 22:21Nem én hoztam fel...dixie-chicken írta: ↑2021.04.28., szer. 17:46
@Alex:nem kéne keverni az autóiparágat és aszórakoztató elektonikához köthető garanciális feltételeket...más szegmensek,más paraméterek,más feltételek
...már a sima személyautós szegmens,és a haszongépjárműágazatban,mások a játékszabályok,és ezeket még meg lehet variálni országonként,hogy egy adott országban,esetleg még milyen "tekervény" van rögzitve a jogszabályban...
![]()
![]()
De még mindig nem tudom a választ azon kívül, hogy ezzel ringatják egyesek a népet, amit nyilván el is hisznek sokan, és emiatt igazuk is lesz végső soron...![]()
Nyilván, ha az új magasból az egyik megint nem lesz jó (szerintem 99,9%, hogy ez nem fog előfordulni), akkor persze megy vissza a doboz, és veszek mondjuk egy Cantont helyette.
De egyéb esetben nálam ez semmilyen törést nem okoz.
A barátod inkább bukott rajta? Ez mondjuk már az ő dolga. Bár aki ilyen hangfalat vesz, gondolom nem vágta a földhöz az összeg.
Igen, vannak ilyen emberkék, mint amit írsz, nyilván ők keresnek olyan használt autót is, ami 10 évesen 50e km-es, és csak éjszaka jártak vele, így UV sugárzás sem érte soha, de ennek ellenére olcsóbb, mint a piaci átlag. Na, nem ezek fogják megvenni majd a hangfalamat, ha esetleg eladom
De vegyük az én példámat. Ha esetleg eladom majd 15-20 év múlva (előbb csak akkor, ha valami qrva nagy krach ütne be, vagy fordítva, rám szakad az OTP), akkor egy első tulajos doboz lesz, amit napsütés közvetlenül sosem ért, nem lesz leütve, nem lesz semmi baja. Tényleg számítani fog, hogy pár napos korában kapott GYÁRI EREDETI Új magas hangsugárzót...?
- Alex_Aston
- V.I.P.

A fehér gyakorlatilag mindennel kombinálható, a szín most már nem lesz problémapali923 írta: ↑2021.04.29., csüt. 07:14Már leírtuk itt többen is a fenntartásunkat a javított hangszóróval kapcsolatban.Alex_Aston írta: ↑2021.04.28., szer. 22:21De még mindig nem tudom a választ azon kívül, hogy ezzel ringatják egyesek a népet,
Amíg jól működik, és használod lelkesen, addig nincs semmi baj. Én csak annyit mondok, hogy ha hirdetéseket olvasgatsz itt, akkor olyan reklámszövegeket látsz, hogy: belenyúlásmentes, eredeti gyári állapot, soha nem volt javítva stb. Én már olyat is láttam, hogy fényképeket kért valaki az árult cd-játszó dobozának csavarjairól, látszik-e rajta, hogy már kicsavarták valaha.
Ezek akkor jöhetnek elő, ha x év múlva esetleg új bútor jön a lakásba, és megint nem lesz jó a színe.![]()
![]()
Nem beszél rá senki semmire, ha neked így jó, akkor ennyi. Ez nem riogatás, csak ezt kell meggondolnod. Tudod, baj mindig csak akkor van, ha baj van.![]()
Igen, vannak ilyen emberkék, mint amit írsz, nyilván ők keresnek olyan használt autót is, ami 10 évesen 50e km-es, és csak éjszaka jártak vele, így UV sugárzás sem érte soha, de ennek ellenére olcsóbb, mint a piaci átlag. Na, nem ezek fogják megvenni majd a hangfalamat, ha esetleg eladom
De vegyük az én példámat. Ha esetleg eladom majd 15-20 év múlva (előbb csak akkor, ha valami qrva nagy krach ütne be, vagy fordítva, rám szakad az OTP), akkor egy első tulajos doboz lesz, amit napsütés közvetlenül sosem ért, nem lesz leütve, nem lesz semmi baja. Tényleg számítani fog, hogy pár napos korában kapott GYÁRI EREDETI Új magas hangsugárzót...?
- dixie-chicken
- V.I.P.

@Alex:a kérdés az hogy pszihés oldalrol nézve hogyan tudod majd Te kezelni az esetet,hosszú távon...cimbim vásárolt egy B&W 800D2 est kb 5-6 éve,nem MO-i forgalmazónál,tönkrement szintén egy csipogó,még gariban...a forgalmazó küldött egy (!!) cseredarabot ,srác kicserélte szintén saját maga,mivel tapasztalt DIY-er es,és igy is lett megbeszélve a forgalmazóval....aztán az ördög nem hagyta csak nyugton,visszatolta szépen a forgalmazóhoz,némi veszteség fejében,elhozott egy másik pár hangszorót a forgalamzótol,szintén "0" kilóméterest,másik gyártótol....2 okot látok a háttérben:gariban komoly hangszorónál hiba jelentkezett,bizalom elvesztése a gyártó felé,és végső esetben akár jó ok lehetett a lecserélése,kifele a hifista társadolom fele,burkoltan igy el lehetett adni,hogy igazán nem is tetszett a hangszorónak a hangja,bejáratás után...Alex_Aston írta: ↑2021.04.28., szer. 22:21Nem én hoztam fel...dixie-chicken írta: ↑2021.04.28., szer. 17:46@Alex:nem kéne keverni az autóiparágat és aAlex_Aston írta: ↑2021.04.28., szer. 15:31
Ha egy autó gyárból defektes kerékkel jön ki, és kap 4 új kereket, szerintem nem gyári hibásként lesz elkönyvelve, de lehet rosszul gondolom.
Egy 4 csavarral rögzített, egyszerűen, 2 perc alatt cserélhető dologról van szó. Tényleg nem értem, mi az értékcsökkentő tényező ebben?![]()
szórakoztató elektonikához köthető garanciális feltételeket...más szegmensek,más paraméterek,más feltételek
...már a sima személyautós szegmens,és a haszongépjárműágazatban,mások a játékszabályok,és ezeket még meg lehet variálni országonként,hogy egy adott országban,esetleg még milyen "tekervény" van rögzitve a jogszabályban...
![]()
![]()
De még mindig nem tudom a választ azon kívül, hogy ezzel ringatják egyesek a népet, amit nyilván el is hisznek sokan, és emiatt igazuk is lesz végső soron...
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Musical Fidelity M6Si,Soulnote E-1,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
Már leírtuk itt többen is a fenntartásunkat a javított hangszóróval kapcsolatban.Alex_Aston írta: ↑2021.04.28., szer. 22:21De még mindig nem tudom a választ azon kívül, hogy ezzel ringatják egyesek a népet,
Amíg jól működik, és használod lelkesen, addig nincs semmi baj. Én csak annyit mondok, hogy ha hirdetéseket olvasgatsz itt, akkor olyan reklámszövegeket látsz, hogy: belenyúlásmentes, eredeti gyári állapot, soha nem volt javítva stb. Én már olyat is láttam, hogy fényképeket kért valaki az árult cd-játszó dobozának csavarjairól, látszik-e rajta, hogy már kicsavarták valaha.
Ezek akkor jöhetnek elő, ha x év múlva esetleg új bútor jön a lakásba, és megint nem lesz jó a színe.
Nem beszél rá senki semmire, ha neked így jó, akkor ennyi. Ez nem riogatás, csak ezt kell meggondolnod. Tudod, baj mindig csak akkor van, ha baj van.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
De még mindig nem tudom a választ azon kívül, hogy ezzel ringatják egyesek a népet, amit nyilván el is hisznek sokan, és emiatt igazuk is lesz végső soron...
- Alex_Aston
- V.I.P.

Nem én hoztam fel...dixie-chicken írta: ↑2021.04.28., szer. 17:46@Alex:nem kéne keverni az autóiparágat és aAlex_Aston írta: ↑2021.04.28., szer. 15:31Ha egy autó gyárból defektes kerékkel jön ki, és kap 4 új kereket, szerintem nem gyári hibásként lesz elkönyvelve, de lehet rosszul gondolom.bitrograde írta: ↑2021.04.28., szer. 15:21
Egy a forgalmazótól hibásan kijött, javított termék lesz belőle.
Nekem is van egy bemutatóautóm, megvennéd új árában? Úgyis csak 6-8 év múlva adod el?
Annyit nekünk is megérne.![]()
Egy 4 csavarral rögzített, egyszerűen, 2 perc alatt cserélhető dologról van szó. Tényleg nem értem, mi az értékcsökkentő tényező ebben?![]()
szórakoztató elektonikához köthető garanciális feltételeket...más szegmensek,más paraméterek,más feltételek
![]()
- dixie-chicken
- V.I.P.

@Alex:nem kéne keverni az autóiparágat és a szórakoztató elektonikához köthető garanciális feltételeket...más szegmensek,más paraméterek,más feltételekAlex_Aston írta: ↑2021.04.28., szer. 15:31Ha egy autó gyárból defektes kerékkel jön ki, és kap 4 új kereket, szerintem nem gyári hibásként lesz elkönyvelve, de lehet rosszul gondolom.bitrograde írta: ↑2021.04.28., szer. 15:21Egy a forgalmazótól hibásan kijött, javított termék lesz belőle.Nekem is van egy bemutatóautóm, megvennéd új árában? Úgyis csak 6-8 év múlva adod el?És mivel jó eséllyel 10-15 évig biztos nem adom el, nem is releváns a 10%, ha jelentkezik ilyen távlatban is.Annyit nekünk is megérne.2-2,5 hónap csend hiánya pedig asszem megér nekem ennyit![]()
![]()
- -CB-
- Beköltözött

- Értékelés: 1330
Majd, amikor pár hónap múlva elkezded itt árulni, rájössz...Alex_Aston írta: ↑2021.04.28., szer. 15:31Ha egy autó gyárból defektes kerékkel jön ki, és kap 4 új kereket, szerintem nem gyári hibásként lesz elkönyvelve, de lehet rosszul gondolom.bitrograde írta: ↑2021.04.28., szer. 15:21Egy a forgalmazótól hibásan kijött, javított termék lesz belőle.Nekem is van egy bemutatóautóm, megvennéd új árában? Úgyis csak 6-8 év múlva adod el?És mivel jó eséllyel 10-15 évig biztos nem adom el, nem is releváns a 10%, ha jelentkezik ilyen távlatban is.Annyit nekünk is megérne.2-2,5 hónap csend hiánya pedig asszem megér nekem ennyit![]()
![]()
Egy 4 csavarral rögzített, egyszerűen, 2 perc alatt cserélhető dologról van szó. Tényleg nem értem, mi az értékcsökkentő tényező ebben?
- Alex_Aston
- V.I.P.

Ha egy autó gyárból defektes kerékkel jön ki, és kap 4 új kereket, szerintem nem gyári hibásként lesz elkönyvelve, de lehet rosszul gondolom.bitrograde írta: ↑2021.04.28., szer. 15:21Egy a forgalmazótól hibásan kijött, javított termék lesz belőle.Nekem is van egy bemutatóautóm, megvennéd új árában? Úgyis csak 6-8 év múlva adod el?És mivel jó eséllyel 10-15 évig biztos nem adom el, nem is releváns a 10%, ha jelentkezik ilyen távlatban is.Annyit nekünk is megérne.2-2,5 hónap csend hiánya pedig asszem megér nekem ennyit![]()
![]()
Egy 4 csavarral rögzített, egyszerűen, 2 perc alatt cserélhető dologról van szó. Tényleg nem értem, mi az értékcsökkentő tényező ebben?
- bitrograde
- Beköltözött

Egy a forgalmazótól hibásan kijött, javított termék lesz belőle.
Nekem is van egy bemutatóautóm, megvennéd új árában? Úgyis csak 6-8 év múlva adod el?És mivel jó eséllyel 10-15 évig biztos nem adom el, nem is releváns a 10%, ha jelentkezik ilyen távlatban is.
Annyit nekünk is megérne.2-2,5 hónap csend hiánya pedig asszem megér nekem ennyit![]()